Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2012
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 20 Martie 2012
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Candidatul USL la CJ este Vlad Marcoci

• Vlad Marcoci spunea ieri cã nu va refuza oferta de a candida la CJ din partea USL dacã va considera cã are sanse • asearã el a acceptat sã intre în lupta electoralã • pentru acest lucru va demisiona din PSD si va deveni liberal • acesta mai afirma cã douã vor fi lucrurile de care va tine cont: sustinerea primarilor si fondurile pentru campanie •

Loviti în moalele capului dupã ce deputatul Ioan Munteanu a refuzat sã candideze la sefia Consiliului Judetean, „uslasii“ s-au trezit, cu mai putin de trei luni înainte de organizarea alegerilor, cã nu au candidat. Este o situatie cu care Opozitia se întîlneste pentru prima datã dupã 1989, adicã sã nu aibã candidat la sefia CJ în conditiile în care alegerile bat la usã. La aceastã situatie s-a ajuns dupã ce mai marii din USL au fost mai mult ca siguri cã Ioan Munteanu va merge cu ei, fãrã a lua în calcul un refuz al acestuia. Presati de timp, liderii opozitiei locale cautã o solutie de avarie si iau în calcul patru variante. Ar fi vorba de Dorinel Ursãrescu, Ioan Pãcalã, Andrei Ignat si Vlad Marcoci (foto). De departe, cea mai bunã solutie pare a fi cea a candidaturii lui Vlad Marcoci. Modul în care conducerea USL a gestionat posibila candidaturã a lui Ioan Munteanu este criticat de tot mai multi social-democrati si liberali. Nemultumitii spun cã sefii trebuia sã fie pregãtiti pentru un eventual refuz pentru a nu se trezi cã sînt nevoiti sã o ia acum de la zero. „S-a luat totul de la zero, cu analize, cu tot ce trebuie pentru a fi aleasã cea mai bunã variantã. Din pãcate este destul de tîrziu“, ne-a spus cu nãduf un primar USL.
Vlad Marcoci, vãzut ca cea mai bunã variantã de multi dintre social-democrati si liberali, nu este nici el decis sutã la sutã dacã se va arunca în luptã. Politicianul a declarat pentru „Monitorul“ cã va face acest pas numai dacã va simti cã are sanse sã cîstige. „Este clar cã cea mai bunã variantã în acest moment este cea agreatã. Degeaba candidezi dacã 10 primari te sustin, iar altii nu. Eu am avut o discutie de principiu cu domnul Ursãrescu privind posibila mea candidaturã la CJ si am înteles cã sînt mai multe variante care trebuie analizate. Din punctul meu de vedere este mare lucru sã se gîndeascã cineva la tine si sã-ti propunã sã candidezi la o functie atît de importantã. Dacã sînt dorit si am sanse voi candida. Echipa trebuie sã fie strîns unitã si sã-l sustinã pe candidat. Totul este în mîna liderilor si a primarilor“, a declarat Vlad Marcoci. ÃŽntrebat ce conditii ar trebui sã fie îndeplinite pentru a candida, Vlad Marcoci a precizat sustinerea primarilor si fondurile necesare desfãsurãrii campaniei electorale. El a declarat cã nu are idee cît ar putea sã coste o campanie electoralã pentru sefia CJ.
Asearã, dupã închiderea editiei, am aflat cã Marcoci a acceptat sã fie candidatul USL la sefia CJ. Pentru aceasta el îsi va da demisia din PSD si se va înscrie în PNL.

Articol afisat de 1671 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective