Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2012
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 23 Aprilie 2012
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Primarul Stefan, azi, la dublã aniversare

Primarul Stefan, azi, la dublã aniversare

• alesul local al pietrenilor împlineste astãzi 59 de ani si tot astãzi îsi aniverseazã onomastica • petrecerea cu familia va fi mîine • azi este la Bucuresti, la sedinta Biroului Permanent National, dar asta nu îl scuteste de a petrece „cu unii invitati, cu altii autoinvitati, cã asa e la onomasticã“, a spus sãrbãtoritul • cea mai mare fericire pentru primarul pietrenilor este cã îi are pe cei dragi aproape - copii, sotie, pãrinti, socri si, cel mai drag sufletului lui - nepotelul Albert •

Zi mare pentru primarul Gheorghe Stefan, azi, cînd împlineste 59 de ani si îsi aniverseazã si ziua numelui. Desi traditia parcã impune sã fii în mijlocul familiei în astfel de momente, multele obligatii pe care primarul pietrenilor le are pe cap îl fac ca azi sã fie la Bucuresti, unde are loc sedinta Biroului Permanent National al PDL. Asta însã nu îl scuteste de la a „face cinste“ unora dintre cei cu care se va întîlni, pentru cã sigur vor fi amatori de a-l pune pe primar la cheltuieli. „Stiti cum se zice, la ziua de nastere inviti prietenii, dar la onomasticã se autoinvitã cei care vor sã vinã. Desi nu am un plan pentru acest moment, cu sigurantã voi sta cu prietenii, dar asta dupã sedinta Biroului Permanent National“, a spus Gheorghe Stefan (foto). El a precizat cã va savura petrecerea în familie, alãturi de sotia sa, de copii si pãrinti, marti, cu o zi întîrziere, cînd se va întoarce la Piatra Neamt.

Nepotelul, „botul de aur“ al sãrbãtoritului

Primarul pietrenilor devine extrem de comunicativ cînd vine vorba despre nepotelul sãu, Albert. La un an si patru luni, micutul îl recunoaste pe bunic, îi gîngureste, spunîndu-i ceva greu de înteles de adulti, dar reusind sã-i farmece si nu în ultimul rînd îsi manifestã bucuria de cîte ori îl vede la televizor. „Este minunea din familia noastrã nepotelul meu! Chiar dacã e mic, de numai un an si patru luni, reusesc sã mã înteleg cu el... Gîngureste în felul lui, zice ce zice, ba parcã m-ar si striga... ÃŽi iese un fel de «Gaga» pentru cã o aude pe sotia mea cum mã strigã «Gigi». Sînt fericit cã sînt bunic si mã bucur de orice clipã pe care pot sã o petrec alãturi de el. Mã recunoaste cînd apar la televizor si se agitã, dã din mînute, vrînd sã spunã cã m-a vãzut. Pentru mine, familia înseamnã marea bucurie pe care o trãiesc. Sînt fericit sã sînt bine sotia si copiii, cã îmi trãiesc pãrintii, socrii! Sînt lucrurile care conteazã cel mai mult în viatã! Nu pot spune cã n-as fi multumit pentru ceea ce am fãcut ca primar. Sînt bucuros cã am reusit sã realizez ceva pentru pietreni si sper sã pot continua proiectele începute si sã le duc la bun sfîrsit“, a mai spus primarul Stefan.

Pentru viitor îsi doreste multi prieteni si putini dusmani

Fiind un important om politic si avînd în vedere cã se apropie campania electoralã, cu certitudine dusmanii îl vor ataca. Gheorghe Stefan însã îsi doreste ca viitorul sã îi fie unul linistit. „Vreau sã am liniste si pace, cît mai multi prieteni si cît mai putini dusmani“. Si mai are o dorintã: vrea ca acest an sã fie de exceptie, dorindu-si ca partidul sã cîstige alegerile si sã nu retrogradeze Ceahlãul, echipa sa de suflet. Din pãcate pentru el, ca înfocat sustinãtor al fotbalistilor pietreni, la ultimele douã tururi de alegeri locale de pînã acum, la diferente extrem de mici, de cîteva zile, cel mult cîteva sãptãmîni, dupã succesul în politicã a urmat insuccesul echipei favorite. Si chiar de ar fi sã piardã Ceahlãul si în acest an, este optimist în privinta partidului. Partid care mai nou este verde. „Verdele este culoarea anului. Este o nuantã mai plãcutã decît portocaliul, care este depãsit. Cînd mã gîndesc la verde mã gîndesc la ceva curat, ecologic“, a mai spus sãrbãtoritul zilei de azi.

Articol afisat de 1758 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective