Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2012
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 15 Iunie 2012
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Gheorghe Stefan: „Am demnitate si demisionez“

• primarul orasului Piatra Neamt a demisionat din functia de vicepresedinte al PDL • edilul a anuntat acest lucru ieri, înainte de sedinta Colegiului Director • „Voi demisiona din functia de vicepresedinte al PDL la nivel national. Restul pot sã facã ce vor. Ca vicepresedinte consider cã rezultatul este nesatisfãcãtor, am demnitate si demisionez“, a declarat Stefan •

Primarul de Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a renuntat la functia de vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal. El a fãcut acest anunt ieri, 14 iunie, înainte de sedinta Colegiului Director, care s-a desfãsurat la Bucuresti si unde s-au reunit toti „greii“ partidului.
„Eu vã pot spune ce voi face eu. Stiu ce voi face eu: voi demisiona din functia de vicepresedinte al PDL la nivel national. Restul pot sã facã ce vor. Ca vicepresedinte consider cã rezultatul (la alegerile locale - n.r.) este nesatisfãcãtor, am demnitate si demisionez“, a afirmat Gheorghe Stefan, întrebat de presã dacã este oportun ca membrii BPN al PDL sã demisioneze. Tot înainte de sedinta aceasta, prim-vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur, a anuntat cã va cere depunerea mandatului întregii conduceri democrat-liberale. „Depunerea mandatului Biroului Permanent este oportunã“, a declarat Gheorghe Flutur, precizînd cã va cere acest lucru în sedinta Colegiului Director. Pe aceeasi lungime de undã s-a arãtat a fi si Radu Berceanu. El s-a dovedit consecvent cu declaratiile fãcute anterior si a afirmat cã-si va sustine în cadrul acestui for aprecierile fãcute anterior, si anume demisia întregii conduceri a partidului si organizarea unui congres extraordinar.
Colegiul National Director al Partidului Democrat Liberal s-a întrunit la Palatul Parlamentului pentru a analiza rezultatele înregistrate la alegerile locale din 10 iunie, în contextul în care o serie de lideri democrat-liberali judeteni au apreciat public cã în urma scorului înregistrat se impune demisia conducerii partidului si organizarea unui congres extraordinar, în vreme ce alti fruntasi ai formatiunii politice considerã cã bilantul trebuie sã fie unul rational si generator de solutii reformatoare. Si pedelista Monica Macovei vrea ca discutiile sã se poarte cu mandatele pe masã. Ioan Oltean a fãcut opinie separatã, fiind oarecum mai sustinut în declaratii: „Orice mãsurã ce vizeazã bunul mers al partidului este sustinutã de cãtre mine“. Unii lideri ai PDL ar dori schimbarea din functie a lui Emil Boc împreunã cu întreaga conducere, în timp ce altii spun cã nu este momentul si cã partidul ar trebui sã se concentreze pe alegerile parlamentare. Prima demisie dintr-o functie politicã importantã la nivelul PDL a fost semnatã de Elena Udrea, care a fost presedinte al acestei formatiuni la nivel de Bucuresti. „Ca om politic responsabil si cu onoare, am decis încã de duminicã searã sã demisionez din functia de presedinte al PDL Bucuresti, demisia fiind efectivã dupã validarea alesilor locali de la nivelul Capitalei, în conformitate cu prevederile legale“, a declarat fostul ministru al Turismului. Ea a mai spus cã „rezultatele alegerilor locale la nivel national sînt departe de a fi multumitoare“, desi PDL a cîstigat un numãr de primãrii aproape egal cu cel din 2008, iar scorul politic tinde cãtre cel pe care partidul si l-a propus. Udrea a mentionat cã democrat-liberalii sînt constienti de „votul negativ, sanctionator“ dat de electorat. ÃŽn judetul Neamt, PDL a cîstigat 36 de comune, douã municipii - Piatra Neamt si Roman, si orasul Roznov.

Articol afisat de 1174 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective