Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2013
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 8 Februarie 2013
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Cãtãlin Gavrilescu, sef peste Ceahlãu încã trei ani

• el a luat examenul pentru a detine sefia Directiei de Administrare a Parcului National Ceahlãu cu nota 9,74 •

Directia de Administrare a Parcului National Ceahlãu va fi condusã, în urmãtorii trei ani, de aceeasi persoanã care a detinut interimatul pînã acum. Este vorba despre Cãtãlin Gavrilescu, singurul candidat la functie si singurul admis. Concursul a avut loc la jumãtatea acestei sãptãmîni, iar în fata comisiei, candidatul a avut o prestatie de nota 9,74. Presedintele comisiei a fost ex-presedintele Consiliului Judetean Neamt, Gabriel Farcas, care a rãmas cu mandatul de consilier, iar din comisie au fãcut parte Doru Spiridonescu - consilier judetean, Mihai Hanganu - consilier al presedintelui Culitã Tãrâtã, biologul Roxana Savina de la Agentia pentru Protectia Mediului si profesorul Cãtãlin Rang, din cadrul Comisiei pentru ocrotirea monumentelor naturii din Academia Românã. „Cãtãlin Gavrilescu a obtinut mandatul de director al Directiei de Administrare a Parcului National Ceahlãu pentru o perioadã de trei ani. Pentru cã a fost singur în concurs a obtinut aviz pentru a sustine ambele probe în aceeasi zi. La proba scrisã, dintr-un maximum de o sutã de puncte a obtinut 98, iar la proba de interviu, nota primitã a fost de 9,68. ÃŽn final, a fost declarat admis cu 9,74“, a declarat Emilia Arcan, vicepresedinte al Consiliului Judetean Neamt.
Cum a fost singur în concurs si cum a trecut testarea cu brio, Cãtãlin Gavrilescu nu are nici un motiv sã depunã contestatie, asa cã se poate spune cã mãcar cu o institutie care îi este subordonatã, Consiliul Judetean a terminat treaba din punct de vedere al organizãrii ei. De acum rãmîne sã se organizeze concursuri pentru sefia Bibliotecii Judetene GT Kirileanu si pentru Complexul Muzeal Judetean Neamt. Rãmîne sã facã luminã la Centrul pentru Culturã si Arte Carmen Saeculare, unde trebuie repetat concursul pentru cã la prima organizare nu s-a prezentat vreun concurent care sã ia nota minimã 7, si mai trebuie rezolvatã treaba la Teatrul Tineretului, unde nici un consilier judetean nu a vrut sã intre în comisia de evaluare a directorului Liviu Timus. Teatrul Tineretului este unul dintre punctele negre ale CJ Neamt, institutia fiind implicatã într-un mare scandal de cînd a intrat într-un proces de modernizare. Pentru a vedea cum s-a lucrat la interiorul ei, pietrenii îi pot pãsi astãzi pragul, de la 10 la 14, persoanele responsabile de implementarea proiectului fiind la fata locului pentru a rãspunde oricãror întrebãri.

Articol afisat de 1413 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective