Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2013
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 11 Februarie 2013
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Guvernul Ponta, „mitraliat“ de democrat liberalii nemteni

• deputatul Mihaela Stoica este total nemultumitã de guvernarea USL si afirmã cã cei care sînt acum la putere nu-si doresc decît privilegii • la rîndul sãu, Adrian Nitã, afirmã cã anul 2013 va fi unul deosebit de dificil pentru toti românii •

Deputatul Mihaela Stoica a sustinut, ieri, o conferintã de presã în care a criticat în termeni duri guvernarea USL, afirmînd cã cei care se aflã acum la putere nu-si doresc decît privilegii pentru ei.
Deputatul a arãtat cum USL a respins cîteva amendamente ale PDL, amendamente ce vizau douã categorii defavorizate. „Parlamentarii USL au respins cîteva amendamente importante fãcute de PDL la proiectul bugetului de stat. S-a opus cresterii alocatiilor pentru copii si s-a opus cresterii subventiilor agricole pentru terenuri si animale. USL a respins introducerea programului after-school în ciclul primar de învãtãmînt si a refuzat sã indexeze si cele 600.000 de pensii minime de 350 de lei. Cei de la USL vor sã se revinã la pensii mai mari pentru anumite categorii. Bugetul USL este construit pe poveri puse pe umerii mediului privat, pe umerii micilor fermieri si pe umerii românilor“, a declarat deputatul Mihaela Stoica. Parlamentarul a comentat si subiectul pensii speciale pentru alesii neamului, precizînd cã nu i se pare deloc normal ca dupã un mandat un deputat sau senator sã aibã dreptul la conditii speciale de pensionare. „Oamenii de la USL nu-si doresc decît privilegii pentru ei. Nu tin cont de nimeni, nici de organismele internationale. Nici ei între ei nu se înteleg“, a mai sustinut Mihaela Stoica. Prezent la conferinta de presã, Adrian Nitã, purtãtorul de cuvînt al PDL, a reamintit declaratiile pe care le fãceau cei care acum guverneazã tara, dar si promisiunile fãcute în campania electoralã si neonorate. „Anul trecut, guvernul Ponta se declara împotriva oricãror cresteri de taxe si impozite, atacînd guvernarea PDL de atunci. Astãzi, propun românilor un buget care trage dupã el 20 de taxe si impozite noi sau majorate, depãsind orice performantã de acest gen din oricare din anii din timpul crizei.
Gazele pentru consumatorii casnici se vor scumpi în anul 2013 cu 10%. Pretul la energia electricã a crescut deja de la 1 ianuarie cu 10%. Accizele cresc. Românii vor plãti mai mult pentru tigãri, cafea si produsele alcoolice precum berea, vinurile. Accizele la motorinã au crescut... Este cert cã majorarile de preturi la gaze, energie electricã, combustibili vor determina scumpiri în lant pe întreaga piatã“, a mai afirmat Adrian Nitã.

Articol afisat de 1453 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective