Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2013
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 12 Martie 2013
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul a arãtat cã poate mai mult

Socul cu Steaua a trecut pentru Ceahlãul. S-a încheiat nefericit, 3-4, dupã un duel spectaculos care s-a ridicat în multe momente peste media campionatului. Ceahlãul a rãmas cu regretele, dupã ce a marcat de trei ori în poarta Stelei. Nemtenii trebuie sã vadã partea bunã a lucrurilor, sã analizeze si sã dovedeascã în meciurile urmãtoare cã ceea ce s-a întîmplat duminicã searã n-a fost un accident. Pînã la urmã, un rezultat cu Steaua dã echipei un alt suflu, dar puncte trebuie cîstigate mai ales din meciuri cu adversarii de la retrogradare. Fiindcã acolo este si Ceahlãul acum. În minutul 12 era 1-3. Greselile personale nu se pot antrena, asa cum nici finalizãrile în careul advers nu se mai pot pregãri înainte de meci. Dumitras a gresit decisiv în douã momente ale disputei, iar din gafele sale au iesit golurile de 1-2 si 1-3. Enache a vrut sã-l schimbe, dar i-a dat încredere pînã dupã pauzã si n-a fãcut chiar rãu. Dumitras nu avea nevoie de asemenea evolutie cu Steaua, asa cã trebuie sustinut pentru a redeveni jucãtorul din campionatul precedent. Costel Enache a avut curaj si trebuie apreciat pentru asta, iar elevii sãi au vrut si s-au sacrificat pentru un rezultat important. În primul rînd, Ceahlãul a stiut cum sã joace în benzile laterale, acolo unde Gheorghiu si Stana au fost periculosi pentru Georgevski si Latovlevici. Atît de periculosi încît Reghecampf i-a schimbat pe amîndoi stelistii. Golubovic si Constantinescu s-au bãtut cu Gardos si Szukala, iar Monroy si Achim si-au adus aportul la prestatia în general bunã a gazdelor. Fundasii pot fi arãtati cu degetul dupã ce s-au încasat patru goluri, dar analiza lor trebuie fãcutã cu atentie.
Publicul a fost pro Steaua, lucru la care se asteptau multi. Cine a venit pentru Ceahlãul duminicã searã a venit si la jocurile anterioare, cînd trupa lu Enache a înfruntat Brasov si Bistrita si vor veni si cînd aici va poposi U Cluj sau Iasi. Iar majoritatea celor din tribune nici nu erau nemteni, ci bãcãuani, vasluieni, ieseni sau suceveni. Toti au vrut sã cîstige Steaua, evident.

Lacrimi în vestiar

ÃŽntr-adevãr, urît a fost momentul în care Golubovic se pregãtea sã execute lovitura de la 11 metri din minutul 36, iar „stadionul“ huiduia. Dupã meci unii dintre jucãtori au pãrãsit stadionul cu lacrimi în ochi din cauza momentelor de acest gen. Totul este însã rezultatul managmentului prost din ultimii ani de la Ceahlãul, pentru care plãteste echipa actualã. Una care joacã fotbal fatã de ce se juca în trecut. Atunci malaxorul învîrtea jucãtori dupã jucãtori si antrenori dupã antrenori, iar în final n-a rãmas nimic în urmã. Dupã mai bine de zece ani, publicul trebuie recîstigat, ceea ce pare o misiune foarte dificilã. Si au mai fost lacrimi. Ale unora cã au gresit, ale altora pentru cã munca tuturor a fost în zadar. Important este sã nu plîngã la varã. ÃŽn afara celor sapte goluri marcate de Ceahlãul si Steaua prin Gheorghiu (8), Golubovic (36-pen.), Constantinescu (91), respectiv, Bourceanu (3), Rocha (9), Pintilii (12) si Tatu (60), ambele trupe si-au mai creat ocazii importante. Ceahlãul poate acuza si o gresealã mare de arbitraj, chiar în minutul 14. La o loviturã liberã, Cazan a sutat din careu în Golubovic, aflat în fata portii, si mingea care s-a lovit de bosniac se ducea în aut. Achim însã a fost atent si a directionat-o spre gol, iar Tãtãrusanu pare sã o fi scos de dupã linia portii. ÃŽn acelasi timp, de la margine s-a semnalizat ofsaid la Achim, care n-a fost. Stana (17), Rocha (24) si Latovlevici (44) au fost aproape de gol pînã la pauzã, ultimul chiar executînd excelent o loviturã liberã de pe la 22 de metri, în vinclu, de unde Lepmets a scos în urma unui plonjon de exceptie. O interventie asemãnãtoare a avut portarul pietrean la sutul din careu a lui Rusescu (47), pentru ca în acelasi minut Stana sã rateze egalarea din pozitie idealã. Rusescu (67) a avut o sansã mare sã finalizeze din pozitie singur cu Lepmets, dar „scãrita“ s-a oprit în bratele portarului pietrean, pentru ca Tãtãrusanu sã mai aibã emotii la sutul din loviturã liberã al lui Constantinescu (83).

Articol afisat de 1280 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Gabriel ANDREI)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective