Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2013
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 29 August 2013
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ce cred nemtenii despre „imaginea“ Apa Serv

Nemtenii sînt tot mai nemultumiti de serviciile Companiei Apa Serv, cel mai reclamat lucru fiind pretul si sirul scumpirilor la aceastã utilitate. Asta îi afecteazã pe toti clientii firmei. Si mai revoltati sînt cei care au trecut prin experienta unei debransãri nejustificate, singura lor vinã fiind cã stau în acelasi bloc cu oameni care nu au puterea financiarã sã-si plãteascã utilitãtile. Nemtenii pe care i-am intervievat sînt de pãrere cã reprezentantii Apa Serv au obligatia moralã sã gãseascã si sã îsi schimbe politica fatã de clienti, un important lucru fiind reducerea cheltuielilor inutile. Printre acestea se numãrã un eventual contract de consultantã, chiar douã, a cãror valoare ar fi de vreo 600 de milioane de lei vechi, din care mare parte reprezintã cheltuielile pentru publicitate, menite sã prezinte compania cît mai frumos ochilor lumii. Oamenii însã cred cã nu asta trebuie sã fie o prioritate, unul dintre intervievati spunînd despre aceastã situatie: „Din pãcate, în zilele noastre se pune mare accent pe etichetã si nu pe calitate“.

Aurel Bojescu, Piatra Neamt: Eu le recomand celor de la Apa Serv sã caute sã fie cît mai corecti fatã de clienti. Si cînd spun asta mã gîndesc la cazuri concrete, cînd se stia fãrã nici un dubiu cã se modificau cantitãtile de apã care ar fi trebuit facturate cãtre consumatori, ca sã iasã profit. Nu e ceva de ieri, de azi, e o situatie mai veche, dar atît de realã! Conform documentelor, societatea cumpãra, sã zicem, 1.000m de mc de apã brutã, dar, culmea, factura peste 2.000! Total ilogic. Asa cã le recomand sã caute sã fie cinstiti cu oamenii si asta sã devinã deviza lor, nu sã îsi facã reclamã mincinoasã, cã nu de campanii de imagine a sefilor Apa Serv au nevoie consumatorii.

Constantin Popa, Piatra Neamt: Tot mai multã lume de la oras se plînge de cît e de greu sã trãiesti la bloc, pentru cã utilitãtile sînt extrem de scumpe. Lumea s-a debransat pentru cã nu are bani si numai apa a mai rãmas prin case... Si e tot mai scumpã si asta si tot mai multe scandaluri pe seama ei! Sînt foarte multe interese si cred cã nodul gordian nu va putea fi tãiat de nimeni. Din pãcate, în zilele noastre se pune mare accent pe etichetã si nu pe calitate.

Luciana Grigoras, Piatra Neamt: Prea multã zarvã si prea putin se face pentru a fi cît de cît protejati consumatorii. De fapt, nimeni nu te apãrã, pentru cã dacã am stat fãrã apã rece pe nedrept, nu s-a reluat furnizarea decît atunci cînd s-a plãtit. Nu a avut nimeni nici o putere sã se lupte pentru dreptul meu, de bun platnic, pentru a avea apã ori sã mi se acorde vreo facilitate pentru cã lunar îmi plãtesc factura la întretinere. Nu vreau nici laude, nici scuze, nici raportãri de la Apa Serv. Mã intereseazã sã pot deveni partener direct de discutie si dacã eu dovedesc cã sînt corectã în relatia cu compania, sã primesc acelasi tratament.

Mariana Carp, Tîrgu Neamt: Nu mi se pare deloc corect. Eu locuiesc în blocul D3, scara A si avem niste probleme foarte serioase cu subsolul. Cînd plouã, toatã apa vine la blocul nostru si se înfundã canalizarea, iar locatarilor de la parter le vine mizeria în casã. S-au fãcut reparatii de mai multe ori, fãrã folos. Acum am dat 70 lei de fiecare apartament pentru noi reparatii. Si sîntem încãrcati si la consumul de apã. Am avut de plãtit 149 lei pentru o lunã, pentru 5 mc de apã. Si eu am pensie de 460 lei. E corect?

Sandu Gheorghe, Tîrgu Neamt:Nu sîntem de acord ca Apa Serv sã cheltuie atîtia bani. În primul rînd, eu am impresia cã plãtim apa pentru alti distribuitori. Se plãteste foarte mult la apã. Si nu stiu cum administreazã Apa Serv situatia cã vãd cã în Tîrgu Neamt si în Piatra Neamt sînt cam aceleasi probleme.

Neculai Anisia, presedinte Asociatia de Proprietari Brazii, Tîrgu Neamt: Nu mi se pare corect ca ei sã cheltuie atîtia bani pentru cã noi plãtim cel mai mare pret la apã din tarã. Eu am înteles cã cei de la Apa Serv au petrecut acum, recent, la Cabana lui Ceausescu de la Nemtisor. Nici nu s-a uscat cerneala de pe mãrirea de pret si ei au petrecut boiereste. În al doilea rînd, la toate sedintele astea la care mã duc eu, cei de la Apa Serv spun permanent cã nu sînt bani. Eu le cer lor doar sã respecte contractul pe care-l am pe fiecare din cele 46 de bransamente. Atît si nimic altceva în plus. Cei de la Apa Serv nu se tin de cuvînt. Sînt scãri de bloc unde canalizarea e legatã direct în pluvial, totul se duce în Ozana. Si ei cer 3 lei si 4 bani pe metru cub pentru epurarea apei. De ce?

Articol afisat de 1577 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(S. TÃRNÃ, R. AANEI)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective