Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2014
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 3 Aprilie 2014
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Sendrea e director la ADI Eco Neamt

• juristul Vasile Sendrea a renuntat la Consiliul Judetean, alegînd postul de director executiv la societatea ADI Eco Neamt • prin hotãrîre a Comitetului Director s-a întregit echipa de conducere a societãtii care va monitoriza serviciul de salubrizare din judet n

Asociatia pentru Dezvoltare Intercomunitarã Eco Neamt si-a întregit echipa de conducere, pe perioada lunii martie fãcîndu-se cîteva angajãri importante. Cu votul tuturor reprezentantilor unitãtilor administrativ-teritoriale reunite în ADI Eco Neamt, director executiv a fost ales juristul Vasile Sendrea. Pentru a prelua aceastã functie, fostul prefect, subprefect, presedinte de CJ, director de firmã a primãriei pietrene etc. a renuntat la rîvnitul statut de functionar public. A pãrãsit Serviciul Juridic al CJ, unde era om de bazã, avînd în spate o importantã experientã juridicã în administratie, si va încerca altceva. Presedinte al ADI Eco Neamt a rãmas penelistul Gabriel Visan, cel care a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean pentru o perioadã scurtã, dupã care a revenit, de nevoie, la mandatul de consilier. Economistul Gabriel Visan este presedinte al asociatiei de interes judetean la propunerea colegilor din legislativ, desi acum vreo jumãtate de an a ajuns pe buza prãpastiei, cu voia majoritãtii din CJ si în lipsa presedintelui Culitã Tãrâtã înlocuit cu pedelistul Mircea Pintilie, dar ulterior s-a constatat cã hotãrîrea nu fusese legalã. Gabriel Visan a confirmat întregirea echipei de conducere de la ADI Eco Neamt si si-a exprimat dorinta de a trece proiectul cu delegarea serviciului de gestiune a depozitului de deseuri de la Girov, acesta cãzînd pînã acum de patru ori la votul alesilor judeteni, în ciuda nevoii de a trece proiectul pentru a se respecta termenele impuse de UE, proiectul fiind cu finantare europeanã. Pe postul de jurist al ADI Eco Neamt a fost angajat Stelian Mitea, fost sef de cabinet al prefectului George Lazãr. Inginer responsabil tehnic este Ciprian Barbã, iar inginer responsabil de protectia mediului este fiica primarului Iulian Gãinã, de la Tarcãu.
Conform referatului de specialitate înaintat de cãtre Comitetul Director al asociatiei, echipa de la ADI Eco Neamt rãspunde de monitorizarea respectãrii de cãtre operatorii serviciului de salubrizare de la nivelul judetului a normativelor europene privind protectia mediului.
ADI Eco Neamt nu are încã un sediu propriu, acesta urmînd a fi pus la punct în clãdirea Bancorex, acolo unde functioneazã un serviciu din cadrul CJ Neamt. În perioada urmãtoare, angajatii CJ vor veni în Palatul Administrativ, iar ADI Eco Neamt va merge sub acelasi acoperis cu directia Taxe si Impozite a primãriei pietrene.

Articol afisat de 2583 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective