Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2014
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 2 Mai 2014
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Sah în CJ dat de CA al SJU

• un proiect care viza modificarea unor linii de gardã a fost retras de pe ordinea de zi la cererea CA al Spitalul Judetean

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, în calitate de initiator, s-a vãzut în situatia de a retrage un proiect de hotãrîre la ultima sedintã, pentru cã putin înainte de a intra în dezbaterea consilierilor s-au luat niste decizii care contraveneau proiectului. Concret, a fost retras de pe ordinea de zi proiectul privind aprobarea liniilor de gardã pentru Spitalul Judetean de Urgentã Piatra Neamt, în sensul asigurãrii a douã linii de gardã pentru ATI si 0,5 linii de gardã pentru Ortopedie - Traumatologie, la nivelul Serviciului Judetean de Urgentã.
Pesedistul Dan Vasile Constantin, în calitate de presedinte al Consiliului de Administratie al Spitalului Judetean, a reamintit vechea lui solicitare - ca la proiectele legate de activitatea unitãtii sanitare sã fie prezentat si avizul CA, pentru a fi siguranta cã existã concordantã între cele douã organisme. „Am solicitat în multe rînduri ca atunci cînd sînt proiecte legate de Spitalul Judetean, sã fie atasat si avizul Consiliului de Administratie. Cînd am vãzut proiectul cu liniile de gardã, am convocat Consiliul de Administratie, ca sã discutãm despre modificãrile urmãrite, pentru cã nu se stia nimic de ele. ÃŽn unanimitate, membrii CA nu au validat hotãrîrea Comitetului Director, prin care se cereau cele douã modificãri la nivel de UPU. ÃŽn consecintã, hotãrîrea de luni, 28 aprilie, fiind luatã în unanimitate, propun sã amînãm acest proiect si sã rãmînã valabilã o hotãrîre luatã anul trecut si vom suplimenta si dele douã linii de gardã mai tîrziu“, a declarat presedintele CA de al SJU, Dan Constantin. Presedintele Tãrâtã s-a vãzut nevoit sã cearã amînarea proiectului pentru o sedintã viitoare, pînã cînd Comitetul Director si Consiliul de Administratie ale celei mai mari unitãti spitalicesti din judet se vor pune de acord.
Directorii SJU voiau ca linia de gardã de la Ortopedie - traumatologie sã fie redusã la jumãtate, concomitent cu functionarea a douã linii de gardã în loc de una si jumãtate, în specialitatea ATI. Solicitarea se încadra în bugetul de venituri si cheltuieli pentru anul în curs si în numãrul de gãrzi aprobat prin hotãrîre de CJ si avizat de Ministerul Sãnãtãtii. De asemenea, modificarea s-ar fi fãcut respectîndu-se prevederile legale.

Articol afisat de 1326 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective