Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2014
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 13 Mai 2014
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

VW primarului a fost spart de hoti

Autoturismul Volkswagen Passat înmatriculat pe Primãria Roman si pus la dispozitia edilului Laurentiu Leoreanu a fost tinta ieri tinta hotilor. Incidentul a avut loc în plinã zi, pe strada Alba Iulia, din apropierea sediului EON din Roman. Se pare cã soferul primarului a mers sã-si rezolve niste probleme în zonã si a pãrãsit autoturismul pentru aproximativ o jumãtate de orã. La întoarcere, bãrbatul a constatat cã-i lipseste borseta în care avea mai multe documente si acte personale. Dacã politistii stiau de cele întîmplate, nu la fel se poate spune despre primarul Leoreanu, acesta negînd evenimentul. „Masina apartine Primãriei Roman, fiind înregistratã pe aceastã institutie. Autoturismul a fost parcat în jurul orei 11.00 pe strada Alba Iulia din Roman, iar dupã o jumãtate de orã, atucni cînd a revenit la masinã conducãtorul auto a autoturismului a constatat cã i-a dispãrut borseta cu documente personale. S-a întocmit un dosar penal pentru furt calificat, cercetãrile continuînd în vederea identificãrii si prinderii autorilor“, ne-a declarat un ofiter nemtean.
Primarul Laurentiu Leoreanu s-a arãtat mai mult decît indignat de faptul cã-l sunã ziaristii si-l întreabã despre cele întîmplate. „Nu a fost spartã nici o masinã. Sînteti a nu stiu cîta persoanã care mã sunã si întreabã dacã mi-au spart masina de serviciu. Cred cã a fãcut cineva o glumã, pentru cã altfel nu-mi explic. Masina este în regulã, la noapte plec cu ea la Bucuresti“, a declarat primarul Romanului. Nu este exclus ca edilul sã nu fi fost informat de sofer cu privire la cele întîmplate, însã nu este exclus ca sã-si fi dorit sã tinã povestea departe de urechile publicului. Nu de alta, dar este clar cã un incident de genul ãsta, cu masina primarului spartã în plinã zi, nu dã deloc bine la imagine. Iar locuitorii trebuie sã stea linistiti. Fãrã a avea nici o legãturã cu acest incident, conducerea Politiei a decis sã suplimenteze efectivele care actioneazã pe strãzile din Roman si Piatra Neamt. Hotãrîrea a fost luatã dupã ce statisticile IJP Neamt au indicat o crestere a furturilor din auto pe timp de noapte, în Roman si a tîlhãriilor comise ziua în orasul de sub Pietricica. Cum Ordinea Publicã nu are suficiente efective, conducerea Politiei a recurs la celor din structurile neoperative. „Sãptãmîna trecutã am decis sã suplimentãm patrulele în Piatra Neamt si Roman. Am luat aceastã decizie întrucît în urma analizelor pe care le realizãm periodic am constatat cã a crescut numãrul de furturi din auto în Roman si a tîlhãriilor în Piatra Neamt. Am stabilit sã începem cu Roman, dupã care vom face acelasi lucru si în Piatra. Efectivele vor fi suplimentate exclusiv cu politisti de la structurile neoperative, respectiv Logisticã, Resurse Umane, Financiar, Cabinet“, a declarat comisarul sef Paul Tablan, seful Politiei Neamt. Actiunile se vor desfãsura pe baza unui plan bine stabilit, scopul acestora fiind reducerea numãrului de infractiuni în zonele cunoscute ca fiind cu un risc criminogen ridicat. ÃŽnainte de a fi trimisi pe teren, politistii din neoperativ, neobisnuiti cu astfel de activitãti, vor fi scoliti de ofiterii de la Ordine Publicã.

Articol afisat de 2211 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective