Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2014
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 13 Decembrie 2014
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

La Auto Moldova, inaugurarea noului sediu, evenimentul anului

• ieri, în prezenta a numeroase oficialitãti, oameni de afaceri si clienti, compania Auto Moldova a inaugurat noul sediu • la eveniment au participat si Dan Ostahie, presedintele grupului de firme Altex, Viorel Asaftei, director al retelei Dacia-Renault si Jan Ptacek directorul general al Renault Commercial România • noul sediu a necesitat o investitie de peste 2 milioane de euro •

Noul sediu al companiei Auto Moldova, dealer pentru mãrcile Dacia si Renault, a fost inaugurat ieri în prezenta a numeroase oficialitãti, oameni de afaceri si clienti care au dorit sã participe la importantul eveniment. Nu au lipsit Dan Ostahie, presedintele grupului de firme Altex, Viorel Asaftei, director al retelei Dacia-Renault, Jan Ptacek directorul general al Renault Commercial România si, bineînteles, Tasica Postole, director general al Auto Moldova Piatra Neamt. Actorul Liviu Timus, directorul Teatrului Tineterului, i-a invitat, rînd pe rînd, pe invitati pentru a adresa cîteva cuvinte celor prezenti. Mihai Apopii, presedintele Camerei de Comert si Industrie Neamt si vicepresedinte la nivel national si viceprimarul Dragos Chitic au salutat noua investitie si le-a urat succes angajatilor de la Auto Moldova. „Noua clãdire aratã ca orice show-room din Europa si odatã cu realizarea investitiei echipa Auto Moldova a demonstrat cã stie sã gîndeascã în viitor“, a declarat Mihai Apopii. Jan Ptacek, directorul general al Renault Commercial România, a apreciat eforturile celor de la Auto Moldova, precizînd cã este unul dintre cei mai importanti parteneri care activeazã pe piata din România. „Deschiderea unui nou show-room pentru mãrcile Dacia si Renault este întotdeauna o bucurie pentru noi. Multumesc partenerului Auto Moldova pentru încrederea pe care a avut-o si pe care o are în mãrcile Dacia si Renault, pentru investitia pe care a fãcut-o aici, cu acest nou sediu si pentru activitatea pe care o va derula în continuare alãturi de noi“, a declarat Ian Ptacek.
La rîndul sãu, Viorel Asaftei, directorul retelei Dacia-Renault, a declarat: „S-au schimbat foarte multe la Auto Moldova si acesta este si motivul pentru care sîntem aici. Sunt încîntat sã fiu prezent la inaugurarea aceste investitii si îi multumesc doamnei Tasica Postole. ÃŽn luna mai am avut o discutie mai lungã si mi-a spus cã înainte de Crãciun clãdirea va fi inauguratã, însã am fost destul de sceptic. Acum am vãzut cu adevãrat ce poate face o echipã puternicã condusã de un lider puternic, asa cum este Tasica Postole“, a declarat Viorel Asaftei.

„Mã simt ca la Oscar. Acesta este Oscarul meu“

Dan Ostahie a venit special la Piatra Neamt pentru a participa la acest eveniment.„ Orice poveste frumoasã are în spate un vis, iar autorul acestui vis este Tasica Postole. Ea a spus, în urmã cu zece ani cã acela era momentul sã cumpãrãm compania Auto Moldova. Atunci a fost un pas curajos, un vis frumos si dorinta Tasicãi de a investi. Am cumpãrat pachetul majoritar de actiuni, dar nu stiam exact directia în care ne va duce acest vis, pentru cã în urmã cu 10 ani Dacia era o promisiune pentru piata româneascã. Noi am crezut în brandul Dacia, iar ceea ce a fãcut grupul Renault este un exemplu de companie cu filosofie, cu dorinta de a investi si, mai ales, cu încredere în piata româneascã. Aceastã investitie este fãcutã pentru clientii Dacia Renault, dar si pentru cei care au sau nu masinã. Cu sigurantã, achizitionînd o masinã de la Auto Moldova ai parte de un standard de servicii care sã te facã sã te simti bine, mîndri si în sigurantã“, a declarat Dan Ostahie. Vizibil emotionatã, Tasica Postole, directorul general al Auto Moldova a declarat: „Am auzit atîtea cuvinte frumoase despre mine si echipa noastrã... Mã simt ca la Oscar. Acesta este Oscarul meu. Nu vreau decît sã aduc multimiri tuturor clientilor, constructorilor. Echipa noastrã a devenit o familie în care ne stim bucuriile, tristetile, ne putem sprijin unul pe altul. Aceastã determinare si implicare mã face sã fiu mîndrã de echipa mea“. Tot ieri, compania Auto-Moldova a înmînat autoturismul Dacia Logan oferit la tombola pe care a organizat-o. Norocosul este Gheorghe Enãchioaie, „un client posesor de Super Nova care vine la Auto Moldova cu aceeasi masinã de cînd a cumpãrat-o“, dupã cum a spus directorul Tasica Postole.
Noul show-room este situat la iesirea din Piarea Neamt spre Dumbrava Rosie si a necesitat o investitie de 2 milioane de euro.

Articol afisat de 2105 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective