Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2015
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 16 Ianuarie 2015
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul, în Italia cu doar 15 jucãtori

• Ze Maria si colaboratorii sãi se vor decide asupra celor care vor rãmîne, urmînd ca lotul sã fie completat în Italia • noii antrenori sînt multumiti de o mare parte a lotului, în timp ce jucãtorii agreeazã modul de a lucra al brazilianului • antrenorul va fi prezentat astãzi într-o conferintã de presã •

Ceahlãul Piatra Neamt a ajuns la finalul primei sãptãmîni de muncã sub comanda lui Marcelo Ze Maria. Antrenorul brazilian îsi va testa jucãtorii în douã meciuri programate la Piatra Neamt, unul duminicã, iar celãlalt sãptãmîna viitoare si va trage apoi linie. Va decide care vor fi jucãtorii ce meritã încredere pentru a continua sub comanda sa. Numãrul fotbalistilor deplasati în Italia nu va depãsi însã cifra 15. Se pare cã de calitatea unora Ze Maria s-a si convins. Pînã la maxim 25 se va completa echipa cu fotbalisti din Italia, dar nu neapãrat italieni. Angelo Massone vrea sã facã o afacere din Ceahlãul, asa cã lucrurile sînt clare. Echipa trebuie sã scape de la retrogradare în sezonul actual, pentru ca mai apoi sã emitã pretentii europene si sã producã jucãtori pentru cluburi mai importante care sã si verse bani în contul grupãrii pietrene. Plecarea în Italia este anuntatã pentru 23 ianuarie.
Cît priveste colaborarea dintre antrenorul Ze Maria si jucãtori, ambele pãrti par a fi multumite la aceastã orã de felul în care decurg lucrurile. Renzo Rossi, viitorul director sportiv al FC Ceahlãul, si-a spus pãrerea dupã numai cîteva sedinte de pregãtire: „Toatã lumea rãspunde foarte bine la cerintele noastre si pentru asta sîntem multumiti, desi au fost putine antrenamente. Din punct de vedere fizic echipa nu stã rãu, asa cum nu stã nici din punct de vedere tehnic. Concluzia este cã Ceahlãul nu îsi meritã locul în clasament“. De partea cealaltã, jucãtorii vorbesc numai de bine despre noul antrenor principal. Sînt încîntati cã au mereu mingea în sedintele de pregãtire, lucru care nu se întîmpla de exemplu în mandatul lui Marin Barbu si Florin Marin, amintind numai ultimii doi antrenori principali ai galben-negrilor. Ze Maria le cere jucãtorilor în primul rînd o posesie foarte bunã, sã meargã mult mingea la firul ierbii. Mai mult, cere echipei sale agresivitate în momentul în care se pierde balonul. Un alt mesaj transmis echipei este sã facã totul cu mare plãcere. Ze Maria vrea ca fotbalistii sã nu priveascã acest sport ca pe un chin. Vrea seriozitate 100%, implicare în aceeasi mãsurã, dar îsi doreste ca fiecare în parte sã se bucure de fotbal si de ceea ce oferã sportul rege tuturor. Prin felul în care explicã ce vrea de la fiecare si prin felul în care îsi încurajeazã elevii, sudamericanul le aminteste unora de antrenori precum Vasile Miriutã si Costel Enache.
Ze Maria va fi prezentat astãzi în mod oficial în cadrul unei conferinte de presã. Va fi acolo si Angelo Massone, care a revenit la Piatra Neamt miercuri searã, dar si ceilalti italieni. Se va anunta programul echipei în cantonamentul italian, programat între 23 ianuarie si 9 februarie, în timpul cãruia se vor juca mãcar sase meciuri amicale, din care unul cu echipa a II-a a lui Lazio Roma, trei cu formatii de Serie B si încã altele cu echipe din esaloanele inferioare.

Articol afisat de 1261 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective