Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2015
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 24 Martie 2015
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Videochatul ieșean Heylux este noua academie a seducției

Videochatul ieșean Heylux este noua academie a seducției

Deși a apãrut de mulți ani în România și în Iași, munca în videochat nu are întotdeauna aceleași standarde de calitate. La fel ca în orice afacere de la noi, și studiourile din acest domeniu diferã foarte mult între ele. Tocmai de aceea, am creat Heylux pentru a demonstra cã se poate face videochat la un nivel la care nu s-a mai fãcut pânã acum. Iar asta înseamnã cã, deși toatã lumea pretinde cã este profesionistã în acest domeniu, noi vrem sã arãtãm ce înseamnã asta cu adevãrat. Acesta este motivul pentru care Heylux este în Iași, și chiar la nivel de țarã, un studio în care profesionalismul este dovedit în fiecare zi, prin lucruri concrete.

ÃŽn acest sens, la Heylux angajãm doar modele cu experiențã, care au mai fãcut videochat. Mai exact, cunosc bine domeniul și au deja cunoștințe medii de limbi strãine. Aici intervin fetele noastre de la training și cele de la management. Adicã, chiar dacã ai venit la noi de la alt studio și ai oarecum idee cum e sã lucrezi în videochat, noi îți spunem cum sã treci la urmãtorul nivel. Prin lecții gratuite de englezã și francezã, te ajutãm sã cunoști la nivel avansat aceste limbi. Apoi, prin ședințe de make-up, de fotografie și manichiurã cu expertele angajate de noi, vei putea sã faci progrese rapide în jobul tãu.

La Heylux, vei învãța cele mai eficiente tehnici de seducție. Vei ști cum sã te îmbraci provocator, cu haine de calitate, cum sã te porți în fața camerei și ce sã le spui admiratorilor tãi. Mai precis, vei deveni într-un timp foarte scurt o adevãratã vedetã a videochatului. Iar asta însemanã pentru tine foarte mulți bani pe care îi câștigi la Heylux. E o șansã pe care ți-o oferim și care stã la dispoziție doar fetelor care au foarte multã ambiție și care știu precis ce vor de la viațã. Adicã își doresc sã aibã mereu geanta plinã cu bancnote și cu carduri pentru shopping.

Așadar, videochatul ieșean Heylux este mai mult decât un studio care aratã bine. E un fel de academie a seducției în Iași. O școalã superioarã pentru fetele care sunt hotãrâte sã câștige excelent de pe urma farmecului lor. De aceea, dacã ești sigurã cã vrei mulți bani și un job în care sã fii printre cele mai bune profesioniste din videochat, Heylux e perfect pentru tine. Iar din momentul în care lucrezi aici, poți fi sigurã cã faci parte dintr-o elitã pentru care succesul pur și simplu nu are limite.

Articol afisat de 904 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(P)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective