Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2015
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 30 Aprilie 2015
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Înjunghiatã sub privirile copilului

• o pietreancã a fost înjunghiatã de sotul cu care se afla în proces de divort, în fata coaforului la care aceasta lucreazã • medicii legisti au stabilit cã leziunile suferite de victimã nu i-au pus viata în pericol •

Un pietrean, de 34 de ani, aflat în proces de divort cu sotia, a crezut de cuviintã cã îsi poate rezolva problemele pe care le avea cu cea alãturi de care a trãit ani de zile, prin folosirea fortei. Orbit de furie, individul a înjunghiat-o pe femeie cu un cutit, dupã care a fugit, fiind prins de politisti la cîteva ore de la comiterea faptei. Incidentul a avut loc în fata unui coafor situat pe B-dul Decebal, din cartierul Precista, sub privirile îngrozite ale copilului celor doi, dar si ale cetãtenilor aflati întîmplãtor în zonã. Se pare cã marti, putin dupã ora 18.00, sotul si-a anuntat consoarta, mai tînãrã cu patru ani decît el, cã-i va face o vizitã la locul de muncã. A ajuns la coafor în jurul orei 18.45, iar sotia a iesit din sediu pentru a discuta cu bãrbatul. ÃŽntre cei doi a izbucnit un conflict spontan, pe fondul neîntelegerilor familiale, sotia fiind cea care intentase proces de divort. La un moment dat, fãrã sã tinã cont cã de fatã se afla si fiul sãu minor, bãrbatul a scos un cutit pe care îl avea asupra sa si s-a nãpustit asupra tinerei, aplicîndu-i mai multe lovituri de cutit. Victima s-a prãbusit într-o baltã de sînge, în timp ce agresorul a dat bir cu fugitii. Femeia a fost transportatã de urgentã la spital, fiind diagnosticatã cu „plagã înjunghiatã abdominalã, antebrat stîng“.
Medicii legisti au constatat cã leziunile suferite de femeie necesitã 12-14 zile de îngrijiri medicale, iar viata victimei nu i-a fost pusã în pericol.
Anuntati cu privire la cele întîmplate, politistii au demarat o amplã actiune de identificare si prindere a autorului. Acesta a fost depistat, în jurul orei 01.20, pe raza orasului Piatra Neamt, si condus la sediul Politiei pentru a fi audiat. Pentru fapta comisã, agresorul va fi cercetat sub aspectul comiterii infractiunilor de loviri sau alte violente si tulburarea gravã a ordinii si linistii publice.

Articol afisat de 1759 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D.MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective