Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2015
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 23 Iulie 2015
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Fugãriti la strand de Cãldura lui Cuptor

• un nou record de clienti s-a înregistrat sîmbãtã si duminicã la strandul din Roman • acolo au fost circa 3.600 de iubitori de soare si apã, în vreme ce la Piatra Neamt au fost au fost aproximativ 8.500 • „Sînt si eu uimit de succesul pe care îl are investitia administratiei locale“, a mentionat primarul Laurentiu Leoreanu • „Clientii s-au declarat foarte multumiti de serviciile primite si de confortul asigurat“, a declarat Cãtãlin Goldan, directorul de la Perla Invest •



Vreme de vacantã, varã cu zilele caniculare si temperaturi ce trec de 30 de grade, îi fac pe nemteni, dar si pe turistii aflati pe aceste plaiuri sã caute rãcoarea, dar si distractia. Si destinatiile cele mai nimerite pot fi strandurile, iar la finalul sãptãmînii trecute, cãldura a umplut pînã la refuz stranduri din judet - din municipiul resedintã si din Roman. Reprezentantii celor douã locuri de relaxare sînt multumiti de afluxul crescut de clienti, cã pînã la urmã în vizor este obtinerea de profit. Si cu cît acesta e mai mare, înseamnã cã serviciile oferite în aceste locatii de agrement sînt apreciate de cei care le „trec pragul“. Romascanii, care pînã în acest an duceau dorul strandului închis de ani de zile, se întrec în a face plajã si baie în bazine, în vreme ce pietrenii, „dotati“ cu un strand modern de cîtiva ani, se duc cu miile sã se bucure de soare pe malul Bistritei.

Recordul romascanilor

Strandul din Complexul Sportiv si de Agrement din Roman a înregistrat un nou record duminicã, 19 iulie, zi în care aici au venit sã se rãcoreascã circa 2.500 de persoane. Cifra este mai mare cu 600 de clienti decît cea înregistratã în urmã cu douã week-end-uri. ÃŽn acelasi timp, într-o singurã sãptãmînã, încasãrile administratiei publice locale s-au ridicat la suma de 55.000 de lei, ducînd, în total, spre 200.000 de lei veniturile contabilizate de la inaugurarea obiectivului, la finele lunii iunie. „Sînt si eu uimit de succesul pe care îl are investitia administratiei locale. Sîmbãtã, 18 iulie, au fost înregistrati 1.100 de plãtitori, iar duminicã, 19 iulie, a fost ceva incredibil: au fost înregistrati 2.500 de clienti plãtitori, un nou record local, dacã putem spune asa“, a mentionat primarul Laurentiu Leoreanu. Pe lîngã romascani si locuitorii zonei limitrofe, în complexul de agrement au venit si foarte multi vizitatori din judetele învecinate, în special Vaslui si Bacãu. ÃŽn plus, pe lîngã încasãrile administratiei si agentii economici care au investit în zonã si-au frecat mîinile, terasele fiind permanent pline. Si comerciantii de la cãsute s-au declarat multumiti, în conditiile în care complexul si strandul vor fi mentinute la cele mai moderne niveluri de dotare. ÃŽn perioada urmãtoare, administratia localã doreste sã investeascã în achizitia unui utilaj, pentru curãtarea bazinelor. Operatiunea va fi fãcutã fãrã sã fie nevoie de golirea incintelor, în conditiile în care strandul beneficiazã de o instalatie care filtreazã apa de impuritãti si o trateazã.

Pietrenii s-au cãlcat în picioare

ÃŽn vreme ce romascanii s-au dus în numãr de o mie, douã mii cinci sute la bãlãcealã „civilizatã“, la Piatra Neamt s-au spart barierele normalitãtii si în week-endul trecut au mers la strand în numãr de circa 8.500. Asta pentru cã el este situat într-un cadru natural cum nu se poate mai darnic, mãrginit de o culme împãduritã si de rîul Bistrita. De aici se poate merge lesne într-o drumetie pe malurile lacului de acumulare de la Bîtca Doamnei sau pe potecile pãdurii. „Sîmbãtã si duminicã au fost 8.500 de clienti plãtitori în strand, în zona de relaxare. Dintre acestia, circa 2.300 de clienti au intrat la bazine. Gradul de ocupare pe sezlonguri a fost de 150 la sutã. Clientii s-au declarat foarte multumiti de serviciile primite si de confortul asigurat“, a declarat Cãtãlin Goldan, directorul societãtii Perla Invest, care rãspunde, în parteneriat public - privat de strandul din Piatra Neamt. trebuie spus cã foarte multe persoane vin în zonã atrase de terenurile, dar si de terasele în aer liber. Dincolo de toate aceste aspecte, atît la Roman, cît si la Piatra Neamt, n-ar strica mai multã vigilentã din partea celor care asigurã linistea si ordinea publicã. Asta pentru cã, în ambele stranduri, îsi fac simtitã prezenta tot felul de persoane dubioase, care pot fi lesne observate cã nu le e gîndul la baie si stat la soare.

Articol afisat de 1354 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(S. TÃRNÃ, T. CIOBOTARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective