Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2015
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 27 Noiembrie 2015
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Autonom Piatra Neamt a preluat societatea VCM

• „Combinând experienta si profesionalismul lor cu resursele si valorile Autonom vom putea oferi clientilor nostri cele mai bune servicii de transferuri private cu sofer de la aeroport sau între orase, în România si în strãinãtate“, a declarat Marius Stefan, CEO Autonom n

Compania Autonom, lider national pe piata serviciilor de închirieri auto si unul dintre principalii furnizori de servicii de mobilitate din România, a preluat Vehicle Management Systems (VMS), furnizor cu peste 10 ani de experientã în domeniul transferurilor auto corporate. ÃŽnfiintatã în 2005, compania VMS a parcurs peste 7.000.000 de kilometri pentru sute de mii de persoane din mari companii nationale si internationale. Experienta solidã pe piata serviciilor de transferuri corporate din România i-a asigurat o bunã reputatie în domeniu, astfel încât, în 2014, cu o flotã de 32 de masini si 43 de angajati, compania deservea peste 200 de clienti corporate activi si înregistra o cifrã de afaceri de 1.145.645 de euro, în crestere cu 14 % fatã de 2013. ÃŽn aceeasi perioadã, Autonom a dezvoltat o retea unicã formatã din 40 de centre de închiriere auto, în 28 de orase din România, asigurându-si astfel acoperirea nationalã. Adresându-se la început în special persoanelor fizice, odatã cu recesiunea economicã, Autonom a abordat segmentul corporate, devenind în scurt timp lider national în domeniu. ÃŽn prezent, compania detine o flotã de peste 2.500 de masini noi, 210 de angajati si furnizeazã servicii de închirieri auto pe termen scurt si mediu, leasing operational si servicii de management al flotelor. ÃŽn 2014, Autonom a înregistrat o cifrã de afaceri de 11.286.000 euro. ÃŽn acelasi an, firma a decis sã se extindã peste hotare, înfiintând o nouã societate, Autonom Hungary, cu prima agentie la Budapesta. Totodatã, si-a diversificat activitatea, abordând segmentul de închirieri auto premium si vehicule comerciale, cât si închirieri cu sofer. Pentru anul 2015 se preconizeazã o crestere de 30% a cifrei de afaceri, depãtind astfel 14 milioane de euro. „Suntem încântati cã VMS devine parte din grupul Autonom. Combinând experienta si profesionalismul lor cu resursele si valorile Autonom vom putea oferi clientilor nostri cele mai bune servicii de transferuri private cu sofer de la aeroport sau între orase, în România si în strãinãtate“, a declarat Marius Stefan, CEO Autonom. „Ne bucuram cã dupã 10 ani, în care am ajutat sute de mii de pasageri sã cãlãtoreascã în sigurantã si confortabil, am gãsit un partener important care sã înteleagã filozofia noastrã si sã ne sustinã pasiunea si aspiratiile. Integrarea VMS în cadrul Autonom aduce împreunã cele mai importante branduri ale serviciilor de închiriere auto, cu si fãrã sofer, în momentul în care externalizarea serviciilor de mobilitate a devenit directia clarã pentru majoritatea companiilor.
De aceea, credem cã principalii beneficiari ai acestei tranzactii vor fi clientii Autonom si VMS, care vor avea un partener de încredere ce acoperã toate nevoile de mobilitate. Cu sigurantã nu am fi putut gãsi un partener mai potrivit decât Autonom, care prin acoperirea nationalã si sustinerea logisticã impresionantã va contribui decisiv la dezvoltarea si extinderea acceleratã a serviciilor VMS“, a declarat Andrei Stancu, CEO VMS.

Despre Autonom si VMS

Compania Autonom, înfiintatã în Piatra Neamt în anul 2006, este lider national în domeniul serviciilor de închirieri masini, având o retea de 40 de centre de închirieri în 28 de orase si un parc auto de peste 2.500 de autoturisme noi. Totodatã, compania îsi oferã serviciile în toate aeroporturile din tarã. Din octombrie 2014, functioneazã si Autonom Hungary KFT, care oferã servicii de mobilitate în Budapesta si Debrecen. Grupul sustine de asemenea Fundatia Autonom, care deruleazã proiecte educationale în comunitãtile defavorizate din tarã. Înfiintatã în 2005, în Bucuresti, Vehicle Management Systems a parcurs peste 7.000.000 de kilometri, pentru 200 de clienti corporate activi - companii nationale si internationale active în România. În 2014, compania avea o flotã de 32 de masini si 43 de angajati si înregistra o cifrã de afaceri de peste 1 milion de euro. Mai multe detalii se pot obtine pe site-urile: www.autonom.ro, www.leasingoperational.com, fundatia.autonom.ro, www.cityshuttle.ro si www.2airport.ro.
.

END

Articol afisat de 1864 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Gabi MUNTEANU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective