Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2016
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 16 Februarie 2016
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Beat si fãrã permis, a parcat în sediul bãncii

• aflat la volanul unui Audi, un pietrean a intrat pe contrasens, a lovit
douã masini si s-a oprit în scãrile unei bãnci • accidentul a avut loc ieri
dimineatã, în apropierea sensului giratoriu de la Casa de Culturã n
autorul accidentului era bãut si nu posedã permis de conducere •

Un tînãr, în vîrstã de 33 de ani, din Piatra Neamt, care a dat dovadã de o inconstientã crasã, urcîndu-se bãut la volanul unui autoturism si fãrã a poseda permis de conducere, va afla în cursul zilei de azi dacã va fi prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivã. Si asta dupã ce, ieri dimineatã, la o orã cînd traficul auto, dar si cel pietonal este extrem de aglomerat, a provocat un accident rutier soldat cu rãnirea unei persoane. Evenimentul a avut loc pe bulevardul Republicii din oras, în apropierea unei treceri pentru pietoni. Cercetãrile politistilor rutieri au arãtat cã pietreanul conducea, în jurul orei 07.30, un autoturism Audi pe bulevardul Decebal, pe directia Spital - Casa de Culturã. Cînd a ajuns la sensul giratoriu, individul a virat dreapta. Din motive necunoscute, dar usor de bãnuit, a pierdut controlul asupra directiei si a pãtruns pe contrasens, intrînd în coliziune cu douã autovehicule. În urma impactului, autoturismul Audi a ricosat pe trotuarul din dreapta, oprindu-se în balustrada metalicã situatã la intrarea într-o unitate bancarã. Soferul unuia dintre autoturismele lovite, un pietrean de 39 de ani, a suferit o contuzie si a fost transportat la Spitalul Judetean pentru îngrijiri medicale. Din fericire, desi evenimentul a avut loc la o orã la care elevii se îndreaptã cãtre scoalã, iar multi cetãteni merg la serviciu, pe trotuar pe trecerea de pietoni nu se afla nici o persoanã. Bulversat de cele întîmplate, dar si de starea bahicã în care se afla, autorul accidentului a avut nevoie de cîteva minute bune sã realizeze ce se întîmplã. Astfel, motorul masinii, serios avariate, a mai functionat o perioadã pînã cînd cel care a provocat accidentul l-a oprit. Acest lucru nu s-a întîmplat fãrã emotii, întrucît în momentul în care a apãsat ambreiajul, autoturismul a fost la un pas sã revinã pe carosabil si sã avarieze si alte autovehicule. Politistii au constatat cã tînãrul de 33 de ani avea o alcoolemie de 0,90 în aerul expirat. De asemenea, verificarea în baza de date a arãtat cã individul nu poseda permis auto. Astãzi, dupã ce oamenii legii vor intra în posesia rezultatului de la laboratorul de Medicinã Legalã vor decide dacã îl vor prezenta sau nu cu propunere de arestare preventivã.
Un alt accident petrecut duminicã searã în Humulesti-Tîrgu Neamt, s-a soldat cu rãnirea gravã a unei bãtrîne, de 70 de ani. Femeia s-a angajat în traversarea strãzii fãrã sã se asigure si a fost lovitã de un autoturism. Victima a fost internatã la Spitalul Judetean cu diagnosticul „politraumatism prin accident rutier, fracturã gambã stîngã, TCC acut“.

Articol afisat de 2148 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective