Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2016
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 27 Aprilie 2016
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Primãria si majoritatea în CL Piatra Neamt

• acesta e pronosticul lui Dragos Chitic, candidatul liberal la Primãria Piatra Neamt • edilul si-a prezentat ieri echipa cu care abordeazã alegerile din municipiul resedintã de judet n

Candidatul PNL la Primãria Piatra Neamt, primarul interimar Dragos Chitic, si-a prezentat, ieri, într-o conferintã de presã, echipa cu care abordeazã alegerile locale din municipiul resedintã de judet. Dupã ce a dat citire listei cu candidati, fãcînd si o scurtã prezentare a fiecãruia si mentionînd cartierul de care este fiecare direct rãspunzãtor, Dragos Chitic a punctat cã echipa este una aleasã pe criterii corecte, fãcînd referire la onestitate, integritate si competentã profesionalã. „Aceasta este echipa pregãtitã pentru a dezvolta orasul Piatra Neamt. Sînt mîndru si fericit sã am alãturi de mine o echipã puternicã. Persoanele ce sînt lîngã mine astãzi au fost alese pe criterii corecte: onestitate, integritate, competentã profesionalã. O spun cu toatã convingerea, este cea mai bunã echipã pe care un partid o dã pentru orasul Piatra Neamt. Cea mai bunã pentru dezvoltarea municipiului. Acestia sînt oamenii alãturi de care voi pune în practicã proiectul «Piatra Neamt 2020». Aceste persoane nu au candidat doar pentru a obtine o functie, ci pentru a munci împreunã cu primarul pentru rezolvarea problemelor acestui oras“, a declarat Dragos Chitic, adãugînd cã selectia a fost astfel fãcutã încît sã fie acoperite cu specialisti toate domeniile de activitate. Mai mult, a opinat cã PNL este singurul partid care a rãspuns unei cerinte a societãtii civile si anume aceea de a nominaliza si prezenta persoane care sã se ocupe în mod special de fiecare cartier al orasului. Dragos Chitic a mai tinut sã mentioneze cã persoanele prezentate ieri se vor implica si în a-i sprijini pe colegii liberali în lupta politicã pentru cîstigarea Consiliului Judetean Neamt.
Chestionat de jurnalisti referitor la un pronostic privind alegerile locale, primarul interimar a declarat cã în opinia sa va cîstiga alegerile pentru functia de primar al municipiului Piatra Neamt, indiferent dacã va fi vorba despre un tur de alegeri sau despre douã. Cea din urmã posibilitate este legatã de verdictul pe care ar trebui sã îl dea pe 4 mai Curtea Constitutionalã în acest sens. Cît priveste Consiliul Local Piatra Neamt, Dragos Chitic si-a exprimat încrederea cã liberalii vor obtine majoritatea. Dacã însã nu se va întîmpla astfel dupã alegerile din 5 iunie, a mentionat cã eventuale aliante politice vor fi fãcute doar cu partide din aceeasi „familie“ doctrinarã: de centru-dreapta.

Lista candidatilor PNL la CL Piatra Neamt

1. Chitic Dragos Victor 2. Obreja Mihai 3. Popescu Vasile 4. Moscalu Luminita 5. Bîrjoveanu Romel Alexandru 6. Alexandru Pintilie Paul 7. Ciobanu Adrian Virgil 8. Olariu Marian Adrian 9. Teodorescu Constantin 10. Ciobanu Valentin 11. Beteringhe Mircea Florian 12. Nastasã Oana Niculina 13. Gogu-Craiu Crina Nicoleta 14. Melesteanu Mihaela 15. Vartic Mihai 16. Mahu Bogdan Horatiu 17. Ene Aurora 18. Doniga Adrian Laurentiu 19. Blaga Mihai 20. Avãdanei Lidia 21. Bîrliba Mihai 22. Popîrda Maria Cristina 23. Crãciun Ioan Florin 24. Vornicu Mihael 25. Morosanu Cristina 26. Timofte Mihaela 27. Cojocariu Gabriel 28. Constantin Daniela Cipriana 29. Secarã Lãcrãmioara.

Articol afisat de 1282 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(C. FILIP)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective