Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2016
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 16 Mai 2016
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

PNL Neamț a lansat programul politic Neamț 2020 – Prosperitate pentru nemțeni!

Mugur Cozmanciuc, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean, alãturi de Dragoș Chitic, candidatul PNL la Primãria Piatra Neamț, Laurențiu Leoreanu, candidatul PNL la Primãria Roman, Traian Humulescu, candidatul PNL la Primãria Târgu Neamț, alãturi de directorul de campanie senatorul Eugen Țapu Nazare, deputatul Vlad Marcoci, Alin Antochi, candidații liberali la Consiliul Județean Florin Hopșa și Cristian Tapalagã, precum și alți membri importanți ai echipei PNL a lansat programul Neamț 2020 - Prosperitate pentru nemțeni!, care cuprinde viziunea și proiectele pe care le-au pregãtit și le vor implementa în urmãtorii 4 ani pentru nemțeni.
Programul cuprinde 8 capitole:
1. Infrastructurã mai bunã – calea spre belșug
2. Locuri de muncã – reindustrializare și progres
3. Educaþie mai bunã pentru toþi copiii județului
4. Sistemul de sãnãtate – eficient și rapid
5. Agriculturã de calitate, silviculturã performantã și dezvoltarea satului nemþean
6. Culturã și patrimoniu – sã știe toatã România cât de bogat e sufletul Neamțului!
7. Neamț – un județ turistic
8. Administraþie localã în interesul cetãþeanului!
ÃŽn calitate de viitor președinte al Consiliului Județean, deputatul Mugur Cozmanciuc a transmis cã va pune în aplicare toate proiectele pe care le-a pregãtit pentru nemțeni.
”Neamț 2020 este un proiect care a izvorât în urma mai multor consultãri publice, în urma dezbaterilor pe care le-am avut cu cetãțenii, a întâlnirilor pe care le-am avut cu cei din mass -media, în urma parteneriatelor pe care le-am creat cu mediul de afaceri și în urma consultãrii surselor credibile în care au fost enumerate nevoile pe care le are județul Neamț. Dezideratul acestui program este urmãtorul: prosperitate și dezvoltare pentru nemțeni. Așa cum am mai spus vom promova infrastructura rutierã și master planul pentru drumuri județene și comunale. Totodatã, conceptul de mobilitate urbanã, pe care l-am promovat la Roman și unde domnul primar Laurențiu Leoreanu l-a promovat de 8 ani de zile, este al doilea punct pe care proiectul Neamț 2020 îl va aduce în dezbatere. Programul îl oferim astãzi spre analizã, spre consultare și într-o ultimã etapã a campaniei electorale, respectiv în ultima sãptãmânã, vom culege informațiile pentru a le include. Facem asta pentru cã noi considerãm cã într-o campanie electoralã este foarte important sã vorbești despre proiecte, sã fim în permanențã în contact cu cetãțeanul, iar opiniile care vor fi exprimate pe marginea acestui proiect vor fi preluate și integrate în programul Neamț 2020, care este un proiect pentru cetãțean, cu o administrație liberalã transparentã, echilibratã, care nu va ține cont de culoarea politicã în momentul în care vom vorbi despre proiecte, care va gãsi deschidere la nivel guvernamental și european”, a declarat președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc.
Dragoș Chitic, candidatul PNL la Primãria Piatra Neamț, a subliniat importanța echipei liberale care susține programul Neamț 2020 și, implicit, programul Piatra Neamț 2020.

”Mã bucur cã fac parte dintr-o echipã care va implementa în acest județ programul Neamț 2020. Este mai ușor pentru o primãrie sã își punã în practicã proiectele atunci când proiectul sãu face parte dintr-o strategie integratã a județului și va beneficia de sprijinul Consiliului Județean Neamț. Proiectul Piatra Neamț 2020 face parte parte din Neamț 2020 și va duce la dezvoltarea municipiului reședințã de județ, la dezvoltarea Neamțului. Este un proiect care pleacã de la realitãțile zilei, rezultat în urma consultãrilor cu populația și a analizei cercetãrilor sociologice. Avem soluții pentru sãnãtate, pentru educație, pentru siguranța cetãțeanului, pentru îmbunãtãțirea transportului, pentru infrastructurã, pentru dezvoltarea turisticã a acestor zone și pentru a le implementa avem nevoie de un parteneriat cu Consiliul Județean Neamț. Echipa liberalã de la Piatra Neamț, alãturi de celelalte din celelalte localitãți, vom munci umãr la umãr în aceastã campanie electoralã pentru a-l susține pe Mugur Cozmanciuc la președinția Consiliului Județean”, a declarat primarul municipiului Piatra Neamț Dragoș Chitic.
Primarul municipiului Roman Laurențiu Leoreanu a subliniat importanța unei colaborãri eficiente între administrațiile locale și Consiliul Județean Neamț.
”Avem nevoie de o colaborare între primãrii și Consiliul Județean. E timpul ca aceastã instituție publicã sã își piardã statutul de ÃŽnaltã Poartã și sã fie un partener pentru primarii din județ, indiferent de culoarea politicã, iar selecția proiectelor sã se facã pe baza unor criterii de performanțã și de impact asupra cetãțenilor. Și programul Roman 2020 este parte integrantã a proiectului Neamț 2020 și în strânsã legãtura cu echipa de la Neamț, de la Roman avem structurate proiecte foarte bune pentru perioada urmãtoare. Dorim sã prindem vitezã în a implementa aceste proiecte, ca localitãțile nemțene sã se dezvolte și cetãțenii sã aibã parte de prosperitate. Echipa de la Roman îl susține pe Mugur Cozmanciuc la președinția Consiliului Județean Neamț și am toatã speranța cã echipa liberalã din Neamț va demonstra în perioada urmãtoare cã dã dovadã de competențã, seriozitate, determinar și implicare”, a declarat Laurențiu Leoreanu.
Programul Neamț 2020 – Prosperitate pentru nemțeni! poate fi consultat și analizat pe site-ul www.mugurcozmanciuc.ro

Articol afisat de 1205 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(PNL)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective