Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2016
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 31 Mai 2016
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Mugur Cozmanciuc: La mulți ani tuturor celor care serbeazã Ziua Rezervistului!

Astãzi, pe 31 mai, serbãm Ziua Rezervistului militar, ocazie cu care ne arãtãm respectul fațã de cei care au muncit într-o instituție prestigioasã, unde și-au servit cu devotament și onoare țara. Rezerviºtii de astãzi sunt cadrele militare de ieri, care au muncit cu responsabilitate ºi competenþã, în condiþii grele, de multe ori periculoase, suportând privaþiuni ºi fiind departe de familie și cei dragi. Ei sunt cei care au contribuit de multe ori la scrierea istoriei României, de aceea românii îi respectã și au încredere foarte mare în instituția pe care ei au reprezentat-o cu mândrie și onoare.
”ÃŽn fiecare an, la 31 mai, aniversãm Ziua Rezervistului Militar, zi în care aducem un omagiu tuturor celor care au îmbrãcat haina militarã, cu onoare și demnitate și au jurat credințã și fidelitate țãrii. ÃŽn județul nostru avem o importantã comunitate de militari și polițiști care au servit țara sub drapel și care constituie pentru noi toți adevãrate modele de urmat. Partidul Național Liberal respectã munca și dãruirea dumneavoastrã pentru țarã și vã asigurã de toata prețuirea și respectul pe care le meritați cu prisosințã. La mulți ani!”, transmite deputatul Mugur Cozmanciuc.
Totodatã, cu aceastã ocazie președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc mai transmite câteva gânduri cu ocazia acestei zile speciale.
”Și eu am absolvit studiile Liceului Militar "Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc. De aceea disciplina specificã anilor de liceu, respectul fațã de propria țarã precum și afinitatea deosebitã fațã de istorie mi-au marcat studiile și activitatea profesionalã. Din aceastã perspectivã am emoții cu ocazia Zilei Rezervistului, pentru cã știu ce sacrificii impune aceastã meserie, dar totodatã știu cã satisfacțiile sunt pe mãsurã. Sunt convins cã statutul de rezervist militar trebuie sã fie onorat, pentru cã siguranța țãrii noastre a stat, de cele mai multe ori, în mâinile lor”, a declarat președintele PNL Mugur Cozmanciuc.
Ziua Rezervistului este un moment important, plin de semnificații speciale, pentru cã de-a lungul istoriei țãrii noastre a existat o strânsã legãturã între interesele națiunii române și cele ale armatei. ÃŽnsã importanța și contribuția acestor oameni nu rãmâne doar ca o amintire din trecut, ci este la fel de actualã și în prezent. Președintele PNL Mugur Cozmanciuc transmite cã în planul de reconstrucție al României, dar și al județului nostru, fostele cadre militare au un rol bine definit.
”Respectul și considerația mea se îndreaptã astãzi cãtre fostele cadre militare. Dincolo de asta vreau sã le transmit, în numele meu și al echipei liberale din județul Neamț, cã sper într-o colaborare viitoare. Avem nevoie de experiența voastrã, de înțelepciunea pe care ați acumulat-o, ca sã punem umãrul la reconstrucția județului nostru. Vã asigurãm de tot respectul nostru și sperãm cã împreunã sã facem din județul nostru unul prosper, de care sã fiți mândri”, a mai completat candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Neamț.
Echipa liberalã a pregãtit proiectul Neamț 2020 prin care își propune sã dezvolte județul pentru tineri, pentru familie, dar și pentru cei care pânã acum au pus umãrul la dezvoltarea țãrii, iar în prezent trebuie sã se bucure în liniște de pensie, de timpul petrecut alãturi de copii și nepoți. Printre ei se aflã și foștii rezerviști, cãrora președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc, le transmite încã o datã cã vor avea parte de tot respectul cuvenit și de susținerea necesarã.

Articol afisat de 1541 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(PNL)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective