Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2016
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 4 Iunie 2016
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
România - Belarus, va fi  mare show la Polivalentã

România - Belarus, va fi mare show la Polivalentã

• echipa nationalã de handbal a României promite un spectacol de galã disearã, de la ora 19.00, la ultima reprezentantie înainte de Olimpiadã • ieri s-au pus în vînzare ultimele 800 de bilete • FRH a semnat un parteneriat cu Profi, iar astãzi vor fi numeroase surprize pregãtite de cunoscuta firmã • „Dorim sã cîstigãm si sã bucurãm publicul din Piatra Neamt“, a declarat Costicã Buceschi, antrenorul secund al României •

Publicul iubitor de sport din Piatra Neamt va fi rãsfãtat astãzi, 4 iunie, cu un meci de galã la Sala Polivalentã. De la ora 19.00, echipa nationalã de handbal a României va întîlni pe Belarus, în ultimul meci al grupei 1 preliminare pentru turneul final al Campionatului European din Suedia, competitie unde tricolorele au obtinut matematic calificiarea dupã meciul cîstigat miercuri, 1 iunie, în deplasare cu Lituania (34-24). „La nivelul la care a ajuns Nationala României, toate meciurile sînt importante, la fel ca si acesta de la Piatra Neamt, cu Belarus. E la fel ca un elev de 10, de la care te astepti sã ia tot nota 10. Vrem sã multumim spectatorii, partenerii, sã facem un spectacol frumos, agreabil pentru publicul care va veni la Sala Polivalentã“, a declarat în preziua jocului Mihail Bocan, secretarul Federatiei Române de Handbal. Meciul gãzduit de Piatra Neamt se anuntã unul de interes maxim, ultimele 800 de bilete din totalul de 3086 fiind puse în vînzare ieri, la ora 12.00, prin reteaua online eventim si la magazinele Orange. Sînt toate sansele ca partida sã se dispute cu casa închisã, pentru astãzi urmînd sã mai fie puse în vînzare bilete la casa de la Sala Polivalentã doar dacã vor rãmîne tichete nesolicitate. Ieri, în cadrul unei conferinte de presã, antrenorul secund Costicã Buceschi, a anuntat si ultimele noutãti din lotul Nationalei tricolore. „ÃŽn meciul cu Lituania am încercat sã dãm sansã si mai multor jucãtoare sã se integreze, si mã refer aici la jucãtoare tinere. Vor lipsi Cristina Neagu si Oana Manea, care nu au fost convocate nici pentru meciul cu Lituania, pentru a se odihni dupã un sezon greu. Nici portarul Ionica Munteanu, Mica Brãdeanu si Melinda Geiger nu vor fi prezente, pentru a le menaja, dar au apãrut în lot Laura Popa, inter dreapta, Iulia Dumanska, care a obtinut cetãtenia românã si portarul Denisa Dedu, o jucãtoare tînãrâ care cred cã va fi una din piesele de bazã în angrenajul României“. Prezentã la conferinta de presã de ieri, Valentina Ardean-Elisei, una din jucãtoarele de bazã ale dream-team-ului tricolor, a punctat tintele meciului cu Belarus. „Este un meci care nu mai are mizã pentru calificare, dar conteazã foarte mult sã încheiem aceastã campanie cu o victorie pentru moralul nostru înainte de Jocurile Olimpice. Se anuntã o salã plinã, acest fapt nu ne dã emotii, ci dimpotrivã - ne bucurãm cã avem sprijinul publicului pentru a învinge“.

Federatia de Handbal, parteneriat solid cu Profi

Tot ieri, în fata reprezentantilor presei sportive, s-a parafat un nou parteneriat între Federatia Românã de Handbal si Profi. „Aceastã companie a crescut foarte repede dupã principiile dupã care se ghideazã si anume: încredere, implicare si pasiune. Aceste valori le-am regãsit si la echipa Nationalã de fete a României si credem cã prin sprijinul nostru, sportul românesc si handbalul în mod special, vor creste“, a precizat Gabriel Pâslaru, reprezentant Relatii Publice al companiei Profi Rom Food. Primele actiuni ale acestei relatii ce se doreste a fi de lungã duratã vor avea loc astãzi, si vor fi dedicate fanilor echipei Nationale de handbal. De la ora 12.00, la magzinul Profi din zona Orion, va avea loc o sesiune publicã de fotografii si autografe cu jucãtoarele tricolore, iar de la ora 16.00, la Polivalentã, într-o zonã a fanilor, vor fi concursuri cu premii. O surprizã va fi si în pauza meciului, cînd trei spectatori se vor lupta pentru „lovitura de 1000 de euro“, un premiu ce va fi acordat celui care va reusi sã arunce mingea de la marginea terenului spre un panou special din poartã.

România - Belarus, un meci-eveniment pentru nemteni

Evenimentul de astãzi reprezintã o mîndrie si pentru autoritãtile nemtene care au tinut sã sublinieze cã sînt alãturi de handbalistele tricolore. „Consiliul Judetean este un sustinãtor al sportului si este o onoare pentru noi sã vã fim gazdã pentru acest meci. Vã urez Bun venit, mult succes si sper cã va fi un spectacol de exceptie“, a declarat Emilia Arcan, presedinte al CJ Neamt. Si primarul interimar Dragos Chitic a subliniat importanta pe care municipalitatea o acordã competitiilor sportive organizate la Polivalentã. „Multumesc pentru invitatie si, în primul rînd, multumesc Federatiei Române de Handbal pentru cã a oferit ocazia pietrenilor de a se bucura sîmbãtã de un regal handbalistic. Sînt încîntat pentru cã putem gãzdui un nou eveniment international, lucru ce a fost posibil atît prin deschiderea administratiei publice locale, cît si datoritã faptului cã Piatra-Neamt detine una dintre cele mai moderne sãli polivalente din România“. Rãspunsul oaspetilor, prin vocea secretarului general al FRH, Mihail Bocan a explicat cel mai bine cum a ajuns sã joace Nationala la Piatra Neamt: „Acest eveniment face parte din strategia FRH de a populariza handbalul în cît mai multe orase din România. Am venit la Piatra-Neamt cu «fruntea casei“, cum se spune în Ardeal, pentru cã meritati si pentru cã Neamtul este reprezentativ pentru handbalul românesc“.

Articol afisat de 1489 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Florin JBANCA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective