Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2016
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 6 Iunie 2016
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Lucrãrile la Piata Centralã, în grafic

Lucrãrile la Piata Centralã, care o va înlocui pe cea arsã, sînt în grafic, primarul interimar Dragos Chitic (pînã la închiderea editiei nu aflasem dacã a cîstigat sau nu alegerile locale) fiind încrezãtor cã va fi respectat termenul de finalizare, respectiv luna septembrie.
„Piata Centralã reprezintã obiectivul major al municipalitãtii pietrene pentru anul 2016 de aceea monitorizãm permanent lucrãrile de reconstructie“, a declarat Dragos Chitic în cadrul ultimei conferinte de presã sustinutã în calitate de primar interimar. Acesta a prezentat stadiul lucrãrilor la aproape trei luni de la emiterea ordinului de începere, de retinut fiind cã sînt finalizate total urmãtoarele lucrãri: realizarea de fundatii principale si secundare pentru stîlpii metalici, realizarea rezervorului de apã în caz de incendiu si racordarea sa la noua conductã de alimentare, realizarea noii hale de carne - turnarea fundatiilor, montarea grinzilor si planseului superior - urmînd sã fie turnat beton pentru pardoseala nivelului 1. Tot în proportie de 100% sînt realizate si lucrãrile la structura metalicã veche, respectiv curãtare, grunduire si aliniere stîlpi. Cît priveste structura metalicã nouã, la Corpul B, stîlpii sînt realizati în totalitate, iar în ceea ce priveste grinzile procentul de realizare este de 63%. La Corpul C atît stîlpii, cît si grinzile sînt realizate în procent de 100%, iar la Corpul A, Hala de fructe-legume, au fost aduse doar 20 de tone de forme pentru acoperis, dintr-un total de 80 de tone. „Cît priveste instalatia electricã priza de pãmînt perimetralã a fost executatã 100%, iar referitor la instalatiile sanitare vã pot spune cã a fost remediatã întreaga retea existentã si executate traseele noi la extinderile pentru hala de peste si cea de carne. De asemenea, este pregãtitã turnarea sapelor de la etaj Corp B si Corp C“, a mai arãtat Dragos Chitic. Un alt subiect abordat a fost legat de finalizarea lucrãrilor în strand în vederea deschiderii acestuia pentru noul sezon: „Lucrãrile sînt finalizate în proportie de 95%, mai sînt de realizat mici finisaje, terminarea reparatiei instalatiei de iluminat, introducerea apei în bazine, care nu a fost posibilã pînã acum din cauza ploilor. Strandul, conform prognozei meteo, estimãm cã va fi deschis pentru acest sezon în jurul datei de 15 iunie. Este promovat de noul administrator sub brandul „PESTE Vale“ si se va observa o îmbunãtãtire vizibilã a calitãtii serviciilor în conditiile în care tarifele au rãmas nemodificate. Este un punct important de petrecere a timpului liber si relaxare pentru pietreni si va reprezenta un punct de atractie pentru locuitorii din zonele apropiate orasului“.

Articol afisat de 1167 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Cezar FILIP)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective