Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2017
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 23 Iunie 2017
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Doi chefi - foc, fum, mici, costite si bere

• chefii Gianny si Giovanni vin cu surprize la grãtar de Zilele Orasului • ei vor pregãti dupã retete proprii mici, costite si cîrnati • Ludovic Orban va onora invitatia primarului Dragos Chitic si va fi prezent la Piatra Neamt • recitaluri vor sustine Andreea Antonescu, Anda Adam, 3 Sud Est, Ionut Fulea si formatia Codru de România, Mary Ann Sax, Irina Rimes, The Motans si Zdob si Zdub •

Pietrenii vor avea parte de o surprizã gastronomicã plãcutã de Zilele Orasului. ÃŽncepînd de azi, pe terasa de la Grand Hotel Ceahlãu se pot delecta cu bunãtãtile pregãtite de chefii Gianny si Giovanni. Cei doi, care au fãcut furori la emisiunea Chefi la cutite, îsi vor pune sorturile si vor încinge grãtarele. Iar cei care vor trece pe la terasã vor putea gusta din micii, costitele, cîrnatii cu cascaval si cîrnatii de bere picanti pregãtiti dupã retete proprii. „Mã simt onorat sã particip la aceastã sãrbãtoare a orasului meu natal. Sînt zile de petrecere si, împreunã cu prietenul Gianny, ne-am gîndim sã le facem o surprizã plãcutã tuturor celor care vor veni la sãrbãtoarea orasului. ÃŽi asteptãm cu mici, cîrnati si costite, dupã retete proprii care sperãm cã vor fi pe gustul celor care ne vor trece pragul. Dacã e sãrbãtoare sã fie «Foc, fum, mici si bere». Si toatã lumea sã se simtã bine“, a declarat pietreanul Ionut Popa, cunoscut drept Chef Giovanni, cel care si-a fãcut deja un nume prin preparatele sale pline de originalitate, cum ar fi mãmãliga neagrã si hamburgerul negru. Alãturi de pietreanul Popa va fi prietenul sãu Chef Gianny, cîstigãtorul editiei din acest an a concursului Chefi la cutite. El nu este pentru prima oarã prezent la Piatra Neamt, în urmã cu cîteva luni, tot alãturi de chef Giovanni, dar si de alti maestrii ai bucãtãriei participînd la un eveniment caritabil pentru salvarea unui bebelus. Atunci cei doi, alãturi de colegii lor, au fãcut ca restaurantul Hotelului Ceahlãu sã se dovedeascã neîncãpãtor, motiv pentru care si la manifestarea din acest week-end e de asteptat sã fie o prezentã numeroasã. Cît îl priveste pe cîstigãtorul de la Chfi la cutite, declarã fãrã retinere cã s-a îndrãgostit de pietreni. „Am revenit în Piatra Neamt în primul rînd pentru oamenii de aici. Sînt foarte primitori si plini de voie bunã. Mai mult, am înteles cã pînã acum nu s-a organizat în Piatra un eveniment de acest gen si e pãcat ca pietrenii, niste oameni deosebiti, sã nu aibã parte de asa ceva. Sã mãnînce sãnãtos, sã mãnînce produsele pe care le-am pregãtit cu mîna noastrã, produse naturale fãrã prostii în ele. Sã dea Dumnezeu sã fie terasa plinã non-stop si sînt sigur cã asa va fi. Cine va gusta din produsele noastre sigur va reveni si a doua si a treia zi. ÃŽmi doresc ca împreunã cu prietenul Giovanni sã facem si la Piatra Neamt, anual, cîte un eveniment caritabil. Eu fac deja acest lucru în Pitesti si mã bucur enorm cînd pot sã vin în ajutorul unei persoane care are o problemã. Am înteles cã se doreste asa ceva si la Piatra Neamt. Oriunde va fi, oricînd, indiferent de ce persoanã este în nevoie si are nevoie de ajutor, voi veni alãturi de prietenii mei sã întindem o mînã“, a declarat Chef Gianny, cel care a declarat, dupã cîstigarea concursului Chefi la cutite cã o parte din banii de premiu doreste sã-i doneze pentru niste copii orfani.

Orban, seful PNL, vine la Piatra

Liderul PNL, proaspãt ales în fruntea partidului, va veni la Zilele
Orasului Piatra Neamt. Ludovic Orban va rãspunde astfel unei invitatii formulate de primarul Dragos Chitic. „Prima vizitã a presedintelui Ludovic Orban în noua calitate de lider al Partidului National Liberal va fi în orasul Piatra Neamt, azi, 23 iunie, în a doua zi de sãrbãtoare a municipiului resedintã de judet. Este o vizitã care mã onoreazã atît pe mine cît si organizatia Piatra Neamt care i-a fost alãturi în competitia internã pentru functia de presedinte al partidului. Prezenta la Piatra Neamt demonstreazã cã promisiunile din motiunea cu care a cîstigat alegerile interne, de a fi cît mai aproape de organizatii si de a se sfãtui cu fiecare membru în parte sînt respectate“, a declarat Dragos Chitic.
Cît priveste programul Zilelor Orasului , ieri a avut loc deschiderea oficialã a Piatra FEST 2017, premierea cuplurilor care celebreazã Nunta de aur, premierea olimpicilor pietreni, un spectacol organizat de Liceului de Arta Victor Brauner si un recital Gabriel Cotabitã. Astãzi, de la ora 19, sub genericul Muzica anilor 200 vor evolua Andreea Antonescu, Anda Adam si 3 Sud Est. Sîmbãtã, 24 iunie, vor fi manifestãri dedicate Ziua Universalã a Iei, la ora 16 fiind deschiderea oficialã a atelierelor demonstrative de mestesuguri. Apoi, de la ora 19, va fi un spectacol cu ansambluri folclorice din Neamt si un spectacol extraordinar Ionut Fulea si Formatia Codru de România. Duminicã, de la ora 19, are loc manifestarea Hit after hit, recitaluri sustinînd Mary Ann Sax, Irina Rimes, The Motans si Zdob si Zdub.

Articol afisat de 1151 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(C. FILIP)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective