Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2017
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 13 Iulie 2017
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Microbuz din Neamt spulberat la Constanta

Un microbuz apartinînd unei firme de transport din municipiul Roman, care avea la bord 12 persoane, a fost implicat ieri într-un grav accident de circulatie petrecut în zori, în jurul orei 4.19, la intrarea în municipiul Constanta. Un autoturism în care erau douã persoane, condus de un bãrbat în vîrstã de 52 de ani, din Lupeni, Hunedoara, a intrat în plin în mijlocul de transport în comun, iar din impact microbuzul s-a rãsturnat. Evenimentul a fost anuntat prin numãrul unic de urgentã 112, iar avînd în vedere numãrul mare de victime, a fost activat planul rosu de salvare. Serviciul Judetean de Ambulantã a trimis la fata locului o ambulantã tip C si 5 ambulante tip B, iar Inspectoratul pentru Situatii de Urgentã a intervenit cu o autospecialã cu apã si spumã, una de descarcerare si trei ambulante SMURD, una tip C si douã tip B. Din primele verificãri s-a stabilit cã în autoturism erau douã persoane, iar în microbuzul de Neamt au fost 12 persoane, 10 adulti si 2 copii. Parte dintre pasagerii microbuzului au iesit din masina rãsturnatã prin trapa de aerisire a microbuzului „ÃŽn urma evenimentului toate persoanele implicate au ajuns la spital. Au fost transportate cu ambulanta 11 persoane, 3 ajungînd la spital cu alte mijloace. Dintre toate persoanele implicate în accident, una singur a fost rãnitã mai grav, aceasta fiind pasagera din dreapta a autoturismului“, conform ziuaconstanta.ro.
În cele din urmã, doar douã persoane au fost internate, celelalte fiind externate. Din cauza acestui eveniment rutier, circulatia în zonã a fost blocatã, pentru cã a fost adusã o macara pentru a repune microbuzul pe roate. De certitudine este faptul cã vacanta pasagerilor din microbuz, care mergeau pe litoral, a fost compromisã înainte de a începe. Asta deoarece toti au suferit diverse traumatisme, de membre, toracice, sau de altã naturã, ca sã nu mai spunem de spaima pe care au tras-o cînd în zorii zilei, probabil pe cînd dormeau, s-au trezit rãsturnati în mijlocul drumului, rãsturnati. În cauzã a fost întocmit un dosar penal pentru sãvîrsirea infractiunii de vãtãmare corporalã din culpã, iar cercetãrile continuã pentru stabilirea cauzelor si conditiilor care au dus la producerea acestui eveniment nedorit.

Articol afisat de 1526 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Gabi MUNTEANU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective