Subiectul anterior :: Subiectul urm�tor |
r&c
Data �nscrierii: 24/Sep/2005 Mesaje: 124 Loca�ie: italy
|
Trimis: Joi, 19 Ian 2006 9:11 Titlul subiectului: Sa facem cunostinta!!! |
|
|
|
Nu credeti ca ar fi interesanta si o astfel de rubrica? _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
Data �nscrierii: 01/Ian/2000 Mesaje: 157 Loca�ie: web
|
Trimis: Joi, 19 Ian 2006 11:50 Titlul subiectului: |
|
|
|
�n primul r�nd
I-as ruga pe toti cei care scriu pe forum s� se �nregistreze. Desi am putea limita postarea mesajelor doar utilizatorilor autentificati, dorim s� oferim libertate de exprimare si dreptul la anonimat tuturor vizitatorilor.
Deasemenea
Vom ad�uga la profilul fiec�rui utilizator posibilitatea de a-si trece numele real, desi nu va fi obligatoriu.
Din nou, r�m�ne la latitudinea fiec�ruia.
Apropos
Numele meu este Ciprian Cucuruz si sunt administratorul site-ului MonitorulNeamt.ro _________________ monitorulneamt.ro
Ultima modificare efectuat� admin la Mar�i, 24 Ian 2006 1:46, modificat de 2 ori �n total |
|
Sus |
|
|
r&c
|
Trimis: Joi, 19 Ian 2006 14:41 Titlul subiectului: |
|
|
|
As vrea sa te felicit pt CV si as adauga o parere personala (semeni mult cu un jucator de fotbal Francesco Totti) _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
traktorist
Data �nscrierii: 26/Dec/2005 Mesaje: 179 Loca�ie: SMT
|
Trimis: S�mb�t�, 21 Ian 2006 18:04 Titlul subiectului: |
|
|
|
r&c a scris: | As vrea sa te felicit pt CV si as adauga o parere personala (semeni mult cu un jucator de fotbal Francesco Totti) ;) |
Oare de ce s-a ales un asa nume , CV ?
Pt referinte bune se da de baut ?
Eu as zice ca semeni cu unu' care a pierdut autobuzul ;-)))) |
|
Sus |
|
|
Vizitator
|
Trimis: S�mb�t�, 21 Ian 2006 22:29 Titlul subiectului: |
|
|
|
Dar chiar nimic nu-ti convine! As vrea sa vad ce fata de traktorist ai tu!
Administratorul arata foarte bine, daca aia e intr-adevar poza lui. Mai ales dupa ce-am citit ca maninca multa ciocolata |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
Data �nscrierii: 01/Ian/2000 Mesaje: 157 Loca�ie: web
|
Trimis: S�mb�t�, 21 Ian 2006 23:09 Titlul subiectului: |
|
|
|
multa ciocolata si mult lapte.... si mult lapte cu ciocolata
poza este intradevar a mea dar de acum 2 ani cred...
desi nu se vede au avut loc unele modificari in zona abdominala...
devine din ce in ce mai greu sa ma inchei la pantaloni
dar nu-mi fac griji... inca o expeditie pe Bistrita si Siret si ma fac iar ca nou
(precum The Machinist... daca ati vazut filmul )
ehhh... noi sa fim sanatosi... _________________ monitorulneamt.ro |
|
Sus |
|
|
traktorist
Data �nscrierii: 26/Dec/2005 Mesaje: 179 Loca�ie: SMT
|
Trimis: Duminic�, 22 Ian 2006 19:59 Titlul subiectului: |
|
|
|
Anonim a scris: | Dar chiar nimic nu-ti convine! As vrea sa vad ce fata de traktorist ai tu!
Administratorul arata foarte bine, daca aia e intr-adevar poza lui. Mai ales dupa ce-am citit ca maninca multa ciocolata ;) |
Trimite adresa E-mail la adresa mea ( e pe forum, nu am secrete ) si iti trimit o poza ! Sa nu o arati concubinului pt ca devine gelos.
Te avertizez ca am si chelie. Noi , cei cu chelie , am scos un zvon ca sintem mai virili. Pina acum a " tzinut " poanta....
Dar nu e problema , pt ca port basca ( e parte din uniforma; salopeta, basca si cizme de cauciuc ) |
|
Sus |
|
|
r&c
|
Trimis: Luni, 23 Ian 2006 8:50 Titlul subiectului: |
|
|
|
Citat: | salopeta, basca si cizme de cauciuc ) |
apetisant _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
Catalin
Data �nscrierii: 08/Noi/2005 Mesaje: 22 Loca�ie: Roman, jud. Neamt
|
Trimis: Vineri, 03 Mar 2006 12:17 Titlul subiectului: |
|
|
|
Ridicol
Calimac Catalin, fotograf si cel ce are in grija "departamentul tehnic" in cadrul firmei SC Grupul de Presa Accent SRL - cotidianul "Monitorul de Roman".
Ramaneti pe subiect.
Petrinela, traktorist, r&c? Sa ne cunoastem! _________________ "Tratamentul uneori este mai nociv decat boala in sine" |
|
Sus |
|
|
petrinela33
Data �nscrierii: 23/Sep/2005 Mesaje: 39 Loca�ie: Europa
|
Trimis: Miercuri, 08 Mar 2006 10:16 Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu?Mi-am cam pierdut identitatea aici...ceea ce am facut in tara nu imi foloseste deloc,deci ma...adaptez si incerc ,,sa nu fiu in pas cu vremurile"...Cat despre CV-ul meu,e asa de anost ca ma plictiseste si pe mine cand il citesc! |
|
Sus |
|
|
Catalin
Data �nscrierii: 08/Noi/2005 Mesaje: 22 Loca�ie: Roman, jud. Neamt
|
Trimis: Joi, 09 Mar 2006 9:21 Titlul subiectului: |
|
|
|
petrinela33 a scris: | Eu?Mi-am cam pierdut identitatea aici...ceea ce am facut in tara nu imi foloseste deloc,deci ma...adaptez si incerc ,,sa nu fiu in pas cu vremurile"...Cat despre CV-ul meu,e asa de anost ca ma plictiseste si pe mine cand il citesc! |
Tipic... nimic concret. _________________ "Tratamentul uneori este mai nociv decat boala in sine" |
|
Sus |
|
|
vasi_
Data �nscrierii: 05/Apr/2006 Mesaje: 1 Loca�ie: Piatra Neamt
|
Trimis: Miercuri, 05 Apr 2006 9:38 Titlul subiectului: |
|
|
|
Salut....ce mai faceti..am reusit sa imi fac si eu un cont pe acest forum. |
|
Sus |
|
|
somebody
Data �nscrierii: 13/Apr/2006 Mesaje: 1 Loca�ie: Far away
|
Trimis: Vineri, 21 Apr 2006 23:28 Titlul subiectului: |
|
|
|
Domnule traktorist,cam lipsesti in ultimul timp de pe aici...S-ar putea sa ne cunoastem de prin Roman,mai ales ca spuneai ca iti placeau''invatatoarele''.Stiu ca era asa,numai ca eu sunt profesoara,daca asta iti spune ceva... |
|
Sus |
|
|
roshk
Data �nscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 1 Loca�ie: Roman
|
Trimis: Miercuri, 26 Apr 2006 21:23 Titlul subiectului: Servus! |
|
|
|
Ma numesc Rosca Ionel, sunt in an terminal la o facultate din Galati, motiv pntru care legatura mea cu orasul natal sunt prietenii si editiile electronice ale Monitorului. _________________ Si in balti pot inflori nuferii; dar acestia se mentin intotdeauna deasupra! |
|
Sus |
|
|
eu_si_cu_mine
Data �nscrierii: 10/Mar/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: S�mb�t�, 10 Mar 2007 20:04 Titlul subiectului: |
|
|
|
Salut!tocmai am iesit din underground si am zis sa fac si o vizita pe aici care vrea sa mai vorbim sa ia id meu de messenger |
|
Sus |
|
|
publicitate
|
|
|