Monitorul de Neamt si Roman ziar cotidian din judetul Neamt
 Ultimele StiriStiri azi    Arhiva de stiriArhiva    CĂŁutare articol Ăźn arhivaCĂŁutare    Anunturi de Mica Publicitate NeamtAnunturi    Forum de discutiiForum    Redactia Monitorul de Neamt si RomanRedactia  
AutentificareAutentificare / Înregistrare 
Atentie! Ban! Useri suspendati
Pagina de start a forumului Monitorul de Neamt // Regulament Crează un subiect nou   Răspunde la subiect
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
admin
Site Admin

Data înscrierii: 01/Ian/2000
Locație: web

MesajTrimis: Sâmbătă, 12 Ian 2008 1:28    Titlul subiectului: Atentie! Ban! Useri suspendati Răspunde cu citat (quote)
Desi sustinem dreptul la opinie si la libera exprimare al cititorilor nostri, cand am pus la dispozitie functia de adaugare a comentariilor la articole nu ne-am asteptat la incalcarea regulamentului site-ului si a regulilor bunului simt din partea a atat de multi membri.
Astfel incepand de astazi se vor lua masuri imotriva user-ilor care posteaza comentarii sau mesaje cu un caracter jicnitor, obscen sau electoral. Vom implementa functii de urmarire a adreseleor IP de la care sunt trimise mesajele si vom la masuri de susepndare sau chiar "ban-are" a adreselor IP ale utilizatorilor care incalca aceste reguli.

Va invitam deasemenea sa ne semnalati prin formularul de contact din pagina redactiei sau pe adresa noastra de e-mail orice mesaj care incalca aceste reguli pentru a putea lua masurile cuvnite.

Ultima modificare efectuată de către admin la Sâmbătă, 12 Ian 2008 1:43, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
admin
Site Admin

MesajTrimis: Sâmbătă, 12 Ian 2008 1:40    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Primii utlizatori banati:
dede_for_ever, december, Mos_Tautu, Alin_Murgu
Catalin

Data înscrierii: 08/Noi/2005
Locație: Roman, jud. Neamt

MesajTrimis: Vineri, 01 Feb 2008 15:02    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Aplauze era timpul pentru asa ceva Clipind
mickey999

Data înscrierii: 03/Iun/2008
Locație: Tennesse USA

MesajTrimis: Sâmbătă, 12 Iul 2008 4:23    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Bag seama ca de vreo luna scriu numai eu pe aici!
E ca si cum as vorbi singur insa...nu ma deranjeaza!
Au altii probleme mai mari ! hahahahahahahaha
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
admin
Site Admin

MesajTrimis: Sâmbătă, 12 Iul 2008 10:12    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
mickey999 a scris:
Bag seama ca de vreo luna scriu numai eu pe aici!
E ca si cum as vorbi singur insa...nu ma deranjeaza!
Au altii probleme mai mari ! hahahahahahahaha

E o diferenta intre a vorbi singur si a tine un monolog.
Singur cu siguranta nu vorbesti, sunt destule persoane care citesc forumul, poate nu cu regularitate dar il citesc. Puteti verifica in dreptul fiecarui topic numarul de vizualizari.
Aceasta "timiditate" a utilizatorilor in a-si exprima opiniile pe forum a fost de la bun inceput de cand am lansat forum, si am observat-o chiar si pe alte forumuri ale judetului. Probabil face parte din profilul internautului nemtean Fericit
Multi prefera sa comenteze un articol pe tema care ii intereseaza decat sa deschida un nou topic pe forum, desi nici la comentarii nu se grabesc nemtenii.
publicitate
Pagina de start a forumului Monitorul de Neamt // Regulament Crează un subiect nou   Răspunde la subiect

Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Webdesign by webber.ro | Powered by SiteManager CMS
©2003-2006 Drepturile de autor asupra Ăźntregului continut al acestui site apartin Ăźn totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totalĂŁ sau partialĂŁ a materialelor este permisĂŁ numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.