Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2008
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 6 Octombrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Plonjon cu masina în rîul Bicaz

• accidentul s-a soldat rãnirea gravã a douã persoane si avarierea autoturismului în proportie de 90% •

Trei persoane au ajuns la spital, douã în stare gravã, dupã ce autoturismul în care se aflau a aterizat în albia rîului Bicaz. Accidentul a avut loc sîmbãtã dupã-amiazã, pe DN 12C, în apropierea comunei Bicaz Chei si s-a datorat vitezei neadaptate la conditiile de drum. Constantin P., în vîrstã de 36 ani, din Bucuresti, conducea un autoturism Peugeot 307, pe DN 12C. Ajuns într-o curbã periculoasã la stînga, soferul nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a pãrãsit partea carosabilã prin partea dreaptã a sensului de mers. Autoturismul a intrat în coliziune cu parapetul de piatrã de pe marginea carosabilului, dupã care s-a rãsturnat în albia rîului Bicaz. Accidentul s-a soldat cu rãnirea gravã a soferului, precum si a pasagerului de pe bancheta din spate, respectiv Dana F., de 31 de ani, din Brãila. Un alt pasager, Daniela M., de 40 de ani, din Galati, care se afla pe scaunul din dreapta fatã, a suferit leziuni usoare. Autovehiculul a fost avariat în proportie de 90%.
Alte trei evenimente rutiere, petrecute la sfîrsitul sãptãmînii trecute în judetul Neamt, s-au soldat cu rãnirea a trei persoane, dintre care una grav.
Primul accident s-a înregistrat vineri dimineatã, pe strada Ion Creangã, din Tîrgu Neamt. Mihai S., de 68 de ani, din localitate, se angajase în traversarea strãzii prin loc nepermis si fãrã sã se asigure, moment în care a fost accidentat de autoturismul Dacia condus de cãtre Constantin U., de 37 de ani. Pietonul vinovat a fost internat în spital, medicii stabilind cã a suferit leziuni grave. Cel de-al doilea accident a avut loc vineri, pe DN 15, în comuna Costisa. Un pusti, în vîrstã de 9 ani, se angajase în traversarea strãzii prin loc nepermis si fãrã sã se asigure, fiind accidentat usor de un autoturism Dacia condus de Sorin B., de 40 de ani, din Bacãu. Sîmbãtã searã, Vasile I., de 37 de ani, din Podoleni, se deplasa cu un moped Piaggio în localitate. La un moment dat, bãrbatul a pierdut controlul asupra mopedului. În aceste conditii, a pãrãsit partea carosabilã, ajungînd în sant. În urma impactului, Vasile I. a suferit leziuni usoare, fiind transportat la Spitalul Judetean Neamt, unde i-au fost prelevate probe de sînge în vederea stabilirii îmbibatiei de alcool din sînge.

Articol afisat de 2020 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective