Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 29 Noiembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Amenzi mai putine înainte de alegeri

• inspectorii primãriei pietrene au lãsat-o mai moale cu sanctiunile • doar vreo 67 de soferi au fost taxati pentru oprire în locuri interzise, iar vreo 6 pietreni au fost taxati cã n-au aruncat bine gunoiul •

Se pare cã alegerile de duminicã au fãcut ca entuziasmul inspectorilor din Primãria Piatra Neamt sã se mai potoleascã atunci cînd au avut de sanctionat contravenientii din oras. Spre deosebire de sãptãmînile anterioare, cînd anuntau sute de actiuni de control si amenzi care se apropiau de 15.000 - 20.000 de lei noi la fiecare sapte zile, în aceastã perioadã actiunile de control au fost mai putine. Odatã cu ele, si contraventiile, deci si amenzile. Pe linia controlului comercial, au fost doar vreo 14 verificãri, iar cei 3 patroni prinsi pe picior gresit au scãpat doar cu avertismente si cu somare de a-si rezolva problemele cu actele, aurotizatiile si avizele legale. Alti doi comercianti au scãpat de pedeapsã pentru cã li s-au vizat autorizatiile pe loc. Un singur negustor va primi acasã adresã de executare silitã pentru cã a fost amendat în trecut si n-a dat banii. Pe zona Precista s-a actionat în control separat, prilej cu care doi comercianti din 14 au fost somati sã intre în legalitate si cam atît.
Pe linie de circulatie, unde pînã acum se înregistrau sanctiuni pe bandã rulantã, comunitarii si cei de la circulatie au dat numai 67 de amenzi, însumînd 9.340 de lei, pentru parcat aiurea, oprit pe pavele si stationat pe spatii verzi sau pe marginea drumului în locuri interzise. Alte 6 amenzi, însumînd 600 de lei, au fost date cãtre tot atîtia pietreni care au fost surprinsi în timp ce aruncau gunoiul aiurea, fãrã sã respecte colectarea selectivã si regulamentul de curãtenie. Si cam atît.
În rest, inspectorii primãriei s-au ocupat cu interzicerea vînzãrii de bãuturi alcoolice pe 30 noiembrie, de alegeri, au spus oamenilor care pe unde sînt arondati la sectiile de votare pe colegii, au mai pus afise cu sectiile si strãzile arondate si s-au instruit în privinta securitãtii în muncã. S-au gãsit 6 masini abandonate, dar nu si proprietarii. S-a mai dat comandã la Publiserv pentru a monta indicatoarele care interzic oprirea la garã si s-au mai supervizat niste trasee de microbuz.

Articol afisat de 1110 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective