Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2009
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 13 Martie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul în direct la Sport.ro

• postul de televiziune va transmite meciul galben-negrilor cu Progresul, desi a existat posibilitatea ca partida sã nu se mai dispute • Sofronie si Barna, de obicei titulari, vor lipsi din lotul galben-negrilor pentru meciul de duminicã •

Ceahlãul pregãteste în aceste zile ultimele detalii tehnico-tactice înainte de partida cu Progresul Bucuresti, meci care pînã la urmã a fost programat pentru duminicã, 15 martie, de la ora 13. Suporterii nemteni vor avea sansa de a vedea în direct jocul liderului în fieful progresistilor, pentru cã Sport.ro va transmite meciul. „Am primit comunicat din partea televiziunii care transmite meciul si sigur e duminicã de la ora 13, în direct“, a afirmat Ioan Mironas, dupã ce în aceastã sãptãmînã s-au vehiculat mai multe variante, una dintre ele fiind chiar cã jocul nu se va mai disputa din cauza gazdelor.
Conducerea tehnicã a nemtenilor se confruntã însã si cu probleme de lot înaintea acestei înfruntãri. Vor lipsi cu sigurantã George Sofronie (foto) si Daniel Barna, jucãtori accidentati în partidele cu Dunãrea Galati si Lotus Bãile Felix. Acestia au fost loviti în partidele respective si s-a crezut cã ar putea fi prezenti în lot pentru partida de duminicã. „Sofronie nu va juca, dupã accidentarea de la Galati, iar pe Barna sperãm sã-l recuperãm desi accidentarea s-a înregistrat în meciul din etapa I a returului. A încercat sã se pregãteascã, însã resimte dureri si nu pot conta pe serviciile sale. Am luat decizia de a nu-l include în lot“, a declarat Florin Marin, managerul general al Ceahlãului. ÃŽn aceste conditii, cel mai probabil, locul celor doi în primul 11 va fi luat de Macovei, ca fundas stînga si de Miron, ca mijlocas stînga. De asemenea, tehnicienii Ceahlãului nu-l pot lua în calcul nici pe Ionut Mihai pentru jocul din etapa a III-a returului Ligii a II-a, Seria I. Acesta a primit direct cartonas rosu în jocul cu Lotus Bãile Felix, dupã un cot aplicat în figurã unui adversar, si a fost „rãsplãtit“ de Comisia de Disciplinã a FRF cu douã etape suspendare, conform regulamentului. Compartimenul ofensiv al nemtenilor va fi privat si în aceastã rundã de aportul lui Radu Doicaru. Accidentat în august 2008, atacantul se antreneazã în prezent cu restul echipei, însã Florin Marin considerã cã fotbalistul nu se aflã la nivelul corespunzãtor.
Partida din Cotroceni va fi arbitratã de Sebastian Coltescu, un „fluieras“ care nu poate provoca nemtenilor amintiri prea plãcute din sezonul 2007-2008. Acesta a fluierat jocurile Steaua - Ceahlãul si CFR Cluj Napoca - Ceahlãul, ambele încheiate cu 2-1 pentru gazde. ÃŽn ambele însã, craioveanul a dictat cîte o loviturã de la 11 metri pentru adversarele galben-negrilor desi faulturile comise de fundasii Ceahlãul au avut loc mult în afara suprafetelor de pedeapsã. Asistentii olteanului vor fi Adrian Midisan si Bela Szoke (ambii din Constanta), rezervã va fi bucuresteanul Emanoil Ionel Ciurus, iar observator va fi un alt constãntean, Marcel Licã.

Articol afisat de 1703 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective