Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2009
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 5 Septembrie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul îsi trage portar nou

• Valentin Lipitor este asteptat sã creascã concurenta pe postul de portar si sã dea o mai mare încredere echipei, dupã ce Savu si Rohetki au cam comis-o în ultima perioadã • portarul are 27 de ani si sînt 90% sanse de a semna cu Ceahlãul •

Posturile deficitare ale Ceahlãului sînt considerate în prezent cel de portar si de fundas central. Primul este considerat descoperit pentru cã Savu nu s-a achitat de sarcini asa cum s-a sperat, iar Rohetki nu s-a ridicat chiar la nivelul asteptat pentru prima divizie, în timp ce lipsa de experientã a lui Hãrãgutã este arhicunoscutã. De aceea, Ceahlãul a testat, cu succes se pare, un portar în aceste zile de pauzã competitionalã. Valentin Cosmin Lipitor a ajuns la Piatra Neamt si urmeazã a fi vãzut si astãzi la un joc scoalã între douã echipe formate din fotbalisti galben-negri. „Este un portar cu certe calitãti, care are si experientã si sîntem aproape de a îl legitima. Sînt sanse mari sã rãmînã la noi“, a declarat Mihai Ionescu, antrenorul principal de la Ceahlãul Piatra Neamt. Portarul a mai jucat în cariera sa la Muresul Deva, Dinamo Bucuresti, Corvinul Hunedoara, Ghazal El Mahala (Egipt) si FC Bihor Oradea. Accidentat la genunchi, cu rupturã de ligamente, portarul nu este însã pregãtit în prezent pentru a juca încã din etapa urmãtoare. „Cresterea concurentei pentru postul de titular este obiectivul nostru pentru ca toti sã dea ce au mai bun, iar echipa sã aibã în final de cîstigat“, a mai spus Mihai Ionescu.
Accidentarea lui Floricel si scoaterea din lot a lui Vitelaru fac din Ceahlãul o formatie cu doar trei fundasi centrali de meserie. Forminte, Ichim si Ferariu sînt numele dintre care trebuie sã aleagã acum Florin Marin si colaboratorii sãi pentru alcãtuirea cuplului de fundasi centrali în viitorul meci din Liga I, de la Brasov. „S-ar putea sã vizãm si un fundas central“, a precizat Ionescu, referitor la eventuala aducere a unui jucãtor pentru acest post.
Astãzi se terminã cu un joc scoalã cantonamentul programat de conducerea tehnicã dupã meciul cu Pandurii. S-a preferat un astfel de meci în defavoarea unui amical si pentru cã antrenorii se gîndesc la conservarea lotului actual. Jucãtorii sînt multumiti de acumulãrile din antrenamente, iar Ionescu a spus cã s-a lucrat atît la capitolul pregãtire fizicã, dar si la capitolul pregãtire tehnico-tacticã. „Avînd în vedere cã ne-au venit unii jucãtori mai tîrziu, înainte de startul campionatului, aceste zile de cantonament ne-a prins foarte bine. Am îmbunãtãtit relatiile de joc si omogenitatea, pentru cã vine o perioadã foarte dificilã pentru noi“
, a precizat Ionescu.
Despre perioada dificilã care urmeazã a vorbit si Ionut Bãdescu. Mijlocasul dreapta nemtean considerã cã va fi mai greu în continuare fatã de primele 5 etape ale Ligii I pentru cã va apãrea oboseala, se vor numãra accidentãrile si cartonasele, asa cã tot lotul trebuie sã fie concentrat si apt pentru meciuri. De asemenea, jucãtorul sperã ca Ceahlãul sã rãmînã invincibilã în deplasare si dupã etapa 6, cînd nemtenii se deplaseazã la Brasov. Radu Doicaru nu s-a bucurat pe deplin dupã golul marcat cu Pandurii desi si-a trecut numele pe lista marcatorilor din prima divizie dupã o pauzã de mai bine de un an.
Cãpitanul Alex Forminte considerã cã 4 puncte reprezintã putin pentru Ceahlãul, avînd în vedere evolutiile echipei în primele 5 etape si nu este deloc tulburat de faptul cã nu-l va mai avea ca si coleg în centrul apãrãrii pe Vitelaru. De fapt, Forminte a jucat în 5 meciuri cu trei colegi în mijlocul liniei defensive, lîngã acesta apãrînd Vitelaru, Floricel si Ichim. ÃŽn ceea ce îl priveste pe ultimul, liderul vestiarului a afirmat: „Ichim este un jucãtor tînãr si bun. A realizat totul pe valoarea lui si depinde numai de el cum îi va merge în continuare“.
Ceahlãul Piatra Neamt va juca în etapa a VI-a în fieful liderului FC Brasov. Liga Profesionistã de Fotbal a stabilit ca meciul sã se dispute în data de 11 septembrie, de la ora 21:30. Nu s-a decis încã cine va transmite în direct disputa, alegerea urmînd a se face între GSP TV si Digi Sport.

Articol afisat de 999 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective