Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2009
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 3 Octombrie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

CSE Piatra Neamt, somat de Urban sã pãrãseascã Baza Hipicã

• somatia Urbanului spune cã este obligatã sã preia activul din Baza Hipicã, desi acesta este în proprietatea firmei Alcoradu Sibiu • „Nu este pusã în pericol competitia programatã sãptãmîna viitoare la Piatra Neamt“, a declarat Costache Lupu, presedintele CSE Piatra Neamt •

Clubul Sportiv Ecvestru Piatra Neamt a fost somat ieri de cãtre SC Urban SA Piatra Neamt sã pãrãseascã Baza Hipicã „Col. Virgil Bãrbulescu“ pînã pe 5 octombrie 2009, dupã ce Hotãrîrea Consiliului Local Piatra Neamt, din 24 septembrie 2009, a anuntat trecerea din domeniul public în domeniul privat al firmei respective a terenului pe care este amplasatã arena sportivã. ÃŽn somatia ajunsã la Costache Lupu, presedintele CSE, stã scris cã Urban este „obligatã sã preia activul de la Primãria Piatra Neamt si sã deruleze procedura de înscriere a terenului“. Din text reiese faptul cã reprezentantii Urban, care au emis somatia, nu cunosc faptul cã activul din Baza Hipicã nu este proprietatea Primãriei Piatra Neamt, ci proprietatea firmei Alcoradu Sibiu, patronatã de Daniel Maricutã, presedintele Federatiei Ecvestre Române. „Vom rãspunde somatiei trimise de Urban si vom explica faptul cã terenul face obiectul unui contract de asociere aflat în vigoare. De asemenea, vom preciza cã terenul Bazei Hipice nu este un teren liber, el este grevat de sarcini, pentru cã pe el existã o infrastructurã preponderent definitivã, formatã din constructii pe fundatii, care sînt proprietate privatã. ÃŽn aceastã situatie, proprietarul acestor clãdiri (n.r. - SC Alcoradu SA Sibiu) are drept de preemptiune la schimbarea proprietarului si, în consecintã, hotãrîrea Consiliului Local de transferare a proprietãtii din domeniul public la Urban nu este legalã“, a declarat Costache Lupu, presedintele CSE Piatra Neamt, administratorul bazei sportive. Acesta mai sustine faptul cã, în mod normal, nu administratorul bazei trebuie înstiintat cu aceastã somatie de intentia Urban, ci firma Alcoradu, proprietarul activului din Baza Hipicã „Col. Virgil Bãrbuceanu“.
Sãptãmîna viitoare, în perioada 7-11 octombrie, la Baza Hipicã „Col. Virgil Bãrbuceanu“, este programatã finala Campionatului National de sãrituri peste obstacole. Avînd în vedere situatia nou-creatã, Costache Lupu a explicat de ce întrecerea va avea loc. „Nu este pusã în pericol competitia programatã sãptãmîna viitoare la Baza Hipicã. Fãrã un titlu executor de executare silitã nu poate exista nici un fel de actiune în fortã pentru evacuarea Bazei Hipice“, a mai spus Lupu.
Monitorul de Neamt a încercat sã afle un punct de vedere oficial din partea sefului Urban, Valentin Mîtu, însã acesta nu a rãspuns la telefon.

Articol afisat de 1670 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective