Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
RSS News Feed - Monitorul de Neamt Retele Sociale si RSS
RSS - Monitorul de Neamt
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2009
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Monitorul Neamt
 Judetul Neamt
 rochii.ro
 fantastic.ro
 sarcasm.ro
 helen.ro
 cojoc.ro
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 23 Octombrie 2009
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Norocul le-a surîs cu Monitorul

• „Operatiunea Abonamentul“ a dus 1.000.000 de lei vechi la Borca • „Nu-mi vine să cred că atît norocul cît si echipa ziarului m-au găsit tocmai pe mine. Sînt abonată de ani de zile“, a afirmat Mihaela Coman • „Prefer Monitorul pentru că include stiri din tot judetul, nu doar din Roman si împrejurimi. Citesc toate articolele cu interes si ard de nerăbdare să văd ce se mai întîmplă pe plan politic, mai ales că se apropie alegerile“, a sustinut Constantin Ciobanu, din Roman •Campania „Operatiunea Abonamentul“, derulată de Monitorul de Neamt si Roman, a făcut fericită încă una dintre cititoarele sale fidele. Mihaela Coman de 32 de ani, din satul Sabasa, comuna Borca a cîstigat 100 de lei pentru că a făcut dovada unui abonament la Monitorul. „Nu-mi vine să cred că atît norocul cît si echipa ziarului m-au găsit tocmai pe mine. Sînt abonată de ani de zile si chiar mă gîndeam ce bine ar fi să pot lua banii, mai ales că niciodată nu am cîstigat nimic. Nu am crezut că o astfel de recompensă are cum să ajungă pînă aici, la noi. Am citit despre cîstigătorii din Piatra Neamt, Roman sau Bicaz, dar nu mă gîndeam că va ajunge si la Borca, în marginea judetului“, ne-a declarat fericita cîstigătoare. Reporterul de la Monitorul a întîlnit-o în timp ce citea ziarul la centrul comercial unde munceste. „Dimineata, cînd vin spre serviciu, postasul îmi dă Monitorul de Neamt. Nu prea pot să citesc în microbuz, dar, la muncă, atunci cînd nu am clienti, mai arunc un ochi si pe stiri“, ne-a spus doamna Coman. Aceasta preferă să citească informatia locală, dar este interesată mai ales de horoscop. Recunoaste că este primul lucru pe care îl caută si care îi dă o idee despre cum va fi ziua respectivă. Chiar dacă zodiacul zilei de ieri nu prevedea cîstig în bani pentru cei născuti în semnul Fecioarei, se pare ca norocul i-a surîs Mihaelei Coman. Cei 100 de lei primiti pentru fidelitatea ei de la Monitorul de Neamt si Roman îi va folosi pentru sine: „Îl voi avertiza pe sotul meu că banii pe care i-am primit îi voi folosi numai pentru mine. Sper să nu se supere pentru că avem ceva rate de plătit. Abonamentul la Monitorul este al meu, deci si banii sînt ca un premiu personal“. Cîstigătoarea recunoaste că mai are momente cînd uită să-si reînoiască abonamentul, dar a convins postasul să-i reamintească dacă are „amnezii“. Cu un zîmbet mare pe buze, doamna a multumit de două ori redactiei Monitorul: o dată pentru informatia oferită zilnic, dar si pentru banii primiti. „Citesc ziarul pentru că este singurul de calitate din judet. În plus, îmi oferă toată informatia de care am nevoie: locală, natională si chiar din afara tării. Nu-mi place să mă uit la televizor, de aceea am nevoie de o altă sursă... Si Monitorul chiar este cea mai bună“, a mai spus Mihaela Coman.

Interesat de rubrica „Matrimoniale“

Campania „Operatiunea abonamentul“ a premiat cel de-al doilea romascan. Constantin Ciobanu, în vîrstă de 59 de ani, sofer de meserie, a fost prins „în flagrant“ de reporterul Monitorul“. Romascanul stia de concurs, însă nu s-a asteptat nici o clipă să fie premiat cu 50 de lei, bani care, după cum a sustinut, îi vor prinde foarte bine. „Citesc Monitorul aproape zilnic, sînt un cititor fidel al cotidianului judetean de peste sase ani. Sînt sofer de meserie, am fost instructor auto în cadrul armatei, vreme de sase ani, si apoi am lucrat la diverse societăti. Urmează să-mi fac formele necesare pentru pensie. În prezent, trec printr-o perioadă mai dificilă si o duc mai greu cu banii. Cu toate acestea cumpăr aproape zilnic Monitorul. Am avut în urmă cu cîtiva ani si abonament, însă am renuntat pentru că fiind mai mult plecat ajungeam să-l citesc abia seara. Prefer Monitorul pentru că include stiri din tot judetul, nu doar din Roman si împrejurimi. Citesc toate articolele cu interes si ard de nerăbdare să văd ce se mai întîmplă pe plan politic, mai ales că se apropie alegerile. Mărturisesc faptul că trec în revistă si rubrica «Matrimoniale», pentru că sînt divortat de sase ani si poate îmi voi regăsi jumătatea“, a spus Constantin Ciobanu. Romascanul cunoaste fiecare rubrică din ziar si este la curent cu toate evenimentele care se întîmplă în urbea romascană, situatia economică natională, dar si solutiile la criza politică actuală. „Mă sochează uneori evenimentele sîngeroase care se petrec în acest oras si gravitatea accidentelor rutiere care se tin lant pe E85. Mă oripilează crimele, în decursul ultimei luni am aflat din paginile Monitorului împrejurările în care au fost comise două crime, ultima fiind redată în editia de miercuri 21 octombrie. Mă interesează dacă bolnavii mai stau cîte trei în pat la spital. Mă trec fiori cînd aflu că bolile se înmultesc de la o zi la alta si cîti oameni mor cu zile din cauza cancerului. Zilele trecute, am aflat tot din Monitorul despre pierderea unui om foarte valoros al acestei urbe, fostul sef al SRI, Alexandru Radu Timofte. Apreciez faptul că Monitorul revine asupra evenimentelor petrecute cu informatii noi, asa cum s-a întîmplat în cazul exploziei blocului din Cartierul Muncitoresc. Cumpăr ziarul dimineata, la prima oră, si citesc fiecare articol. În felul acesta sînt informat cu tot ce se petrece în judet si în tară“, a mai precizat Constantin Ciobanu. În ce priveste „Operatiunea Abonamentul“, acesta a spus că este o initiativă binevenită în aceste vremuri de criză, cînd de regulă mai toti „strîng cureaua“ la cheltuieli: „Monitorul a avut o idee bună prin derularea acestei campanii, asa cum ne-a obisnuit în decursul anilor, cînd a oferit fel de fel de premii. Sincer, nu mă asteptam să cîstig cei 50 de lei care îmi prind extrem de bine“.

Articol afisat de 1982 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Lăcrămioara BUGA, Cătălin CHITEI)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu există nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Premium UK domain names
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totalĂŁ sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective