Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2010
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 4 Februarie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul s-a înteles cu Bãrcãuan si Vasilache

• Ciprian Vasilache si Cosmin Bãrcãuan au acceptat ofertele Ceahlãului si urmeazã sã se definitiveze actele de transfer • Vasilache a debutat la Gloria Bistrita, s-a transferat la Rapid si apoi la Pandurii Tîrgu Jiu • Bãrcãuan a fost campion al tãrii cu Dinamo si în Ucraina cu Sahtior Donetk • marti, Ceahlãul a remizat cu Sujteska, 2-2 •

Ceahlãul Piatra Neamt a ajuns la întelegeri cu doi dintre jucãtorii români importanti ai Ligii I, Ciprian Vasilache si Cosmin Bãrcãuan. Primul este un mijlocas central care si-a încheiat conturile cu Pandurii Tîrgu Jiu, iar al doilea este fundas central, campion cu Dinamo, în România, si cu Sahtior Donetk, în Ucraina. Ambii jucãtori au acceptat ofertele financiare venite din partea nemtenilor, dar totul urmeazã a se perfecta la revenirea lotului în România. „Am vorbit în Antalya cu conducãtorii delegatiei noastre si mi s-a spus cã s-au înteles cu jucãtorii. Mai sînt acum de rezolvat actele de transfer. Pînã cînd acestea nu sînt gata, nu putem spune cã sînt jucãtorii nostri, dar important este cã s-au înteles cu ei si cã fotbalistii vor sã joace la Ceahlãul. Problemele mai mari sînt în cazul lui Bãrcãuan, care a jucat ultima datã în Grecia, dar avem mare încredere cã totul se va rezolva favorabil“, a declarat Iulian Boghian, directorul de marketing al FC Ceahlãul. Presedintele clubului nemtean, Viorel Mãstãcãneanu, sustine cã dorinta clubului este ca Vasilache sã semneze un contract care ar urma sã se încheie abia în 2012, în timp ce Bãrcãuan vrea numai pînã la varã.
Ciprian Vasilache este un mijlocas ofensiv, care poate oferi si mai multe solutii pentru antrenorul Gigi Multescu în ceea ce priveste jocul în jumãtatea adversã pentru Ceahlãul. Are destulã experientã si a jucat cu Rapid Bucuresti în Cupa UEFA, competitie în care a si înscris trei goluri. Performanta sa de vîrf este sfertul de finalã din UEFA pe care giulestenii l-au pierdut în fata celor de la Steaua Bucuresti, în sezonul 2005-2006, pe cînd antrenor la Rapid era Rãzvan Lucescu. Fotbalistul are 26 de ani, iar în Divizia A a debutat pentru Gloria Bistrita, în 2003. S-a transferat apoi la Rapid, dupã care si-a continuat cariera la Pandurii Tîrgu Jiu. Cosmin Bãrcãuan a jucat deja pentru Ceahlãul în meciul amical de marti al pietrenilor în Antalya, contra muntenegrenilor de la FK Sutjeska. Jocul s-a terminat 2-2, Eugeniu Cebotaru fiind marcatorul ambelor goluri nemtene în minutele 65 si 87, iar fostul dinamovist a jucat bine. Fundasul reprezintã o solutie viabilã pentru linia defensivã nemteanã, dar Ceahlãul mai încearcã aducerea unui alt fundas central. Ultimul meci în România jucat de Cosmin Bãrcãuan a fost la Piatra Neamt, Ceahlãul - Dinamo (0-0), în 3 iunie 2006. A fost meciul care a consfintit prima retrogradare a Ceahlãului din Liga I.
Un alt post care se considerã încã descoperit este cel de portar. Viorel Mãstãcãneanu a afirmat cã în probe a venit un goal-keeper de la Excelsior Mouscron, Belgia, care pare sã îi fi convins pe antrenori cã meritã sã apere poarta Ceahlãului în retur. Astãzi, nemtenii urmeazã sã joace al cincilea amical din Antalya, cel mai probabil în compania unei echipe din Kazahstan.

Articol afisat de 1500 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective