Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2010
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 10 Martie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Silicoanele nu aduc fericirea

Operatiile estetice nu aduc neapãrat fericirea. Aceasta este concluzia la care a ajuns modelul Doria Ivan. Dupã ce s-a tunat din cap pînã în picioare, aceasta se plînge cã operatiile estetice au urîtit-o. Convinsã cã interventiile chirurgicale îi vor asigura succesul, Doria Ivan si-a fãcut în urmã cu sapte ani cîteva care au schimbat-o în totalitate. Si acum regretã. „Toatã lumea mã întreabã ce mãnînc de arãt asa la 33 de ani. Nu cã as fi vreo frumusete, dimpotrivã, sînt urîtã cu draci, dar sînt bine. Acum sapte ani am ajuns la concluzia cã, desi am niste sîni fenomenali, sînt prea grasã. M-am prezentat la o clinicã de chirurgie esteticã unde dupã 5 minute am fost datã afarã, pe motiv cã nu se justifica nici o interventie la mine. La a doua clinicã am avut succes. ÃŽncãpãtînatã, am zis «Nu, nu mai plec acasã decît ciopîrtitã de aici». Si astfel problema închipuitã a fost rezolvatã. ÃŽntîi soldurile, apoi începutul discret de burticã. Dupã o perioadã, am constatat cã nu mai aveam sînii de altãdatã, bineînteles din cauza kilogramelor pierdute, vreo 6 la numãr, si am revenit la clinicã unde mi-am refãcut bustul“ , se confeseazã vedeta pe blogul realitatea.net-pandoras. Sfatul Doriei însã pentru tinerele care cred cã o pereche de silicoane le-ar aduce fericirea este unul dur. „Nu vã grãbiti spre clinicile de înfrumusetare! Mai ales cînd sînteti foarte tinere! Nu e raiul, mã jur! Operatiile estetice nu vã fac mai fericite. Nu vã aduc fericirea la pachet. Nu vã împlinesc. Nu spun oamenilor despre sufletul si inima voastrã. Dacã le faceti dintr-un moft, cu sigurantã mai tîrziu veti regreta!“, mai spune vedeta. ÃŽn ciuda faptului cã aratã cum nu se poate mai bine, sotul i-a preferat o altã femeie, mul mai putin spectaculoasã: o prostituatã de pe centurã cu care a fost prins de paparazzi. Anul trecut în luna iulie, Doria Ivan a anuntat cã divorteazã de sotul ei, Laurentiu Niculescu.
Ruptura dintre cei doi a fost una cu scandal, Doria acuzîndu-si fostul sot de infidelitate si chiar de violentã domesticã. Cei doi au fost cãsãtoriti doi ani, iar divortul s-a pronuntat în luna octombrie.

Articol afisat de 1824 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(DV)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective