Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2011
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 29 Ianuarie 2011
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Partaj cu „strigãturi“ la PSD Piatra Neamt

Partaj cu „strigãturi“ la PSD Piatra Neamt

• acum conservator, Cristian Liciu s-a dus sã-si ia mobila cumpãratã pentru pesedistii pietreni pe vremea cînd le-a fost presedinte • lista include birouri, canapele, scaune si... doi ficusi • cei PC n-au reusit sã ia parchetul si niste agrafe de birou • „Oamenii mei au fost înjurati“, s-a plîns liderul PC Neamt • „Nu e adevãrat, i-am servit chiar cu cafea“, rãspunde Aurelia Simionicã, presedintele PSD Piatra Neamt •

Divortul lui Cristian Liciu de social-democratii pietreni s-a finalizat ieri, odatã cu faza de partaj. Cele douã pãrti, încã beligerante dupã cum s-a putut vedea, au derulat ieri operatiunea de împãrtit mobila. Din socotealã, PSD Piatra Neamt s-a ales cu sediul golit de mobilier, iar PC Neamt, noul posesor al bunurilor, s-a ales cu mult de hãmãlit.
De cu dimineatã conservatorii au coborît din sediul lor si s-au dus dupã colt, la colegii pesedisti, revendicînd mobila. Aveau în mînã un bilet cu antetul PC, semnat de presedintele Cristian Liciu. „De ridicat“, scria pe fituicã, înaintea unei enumerãri care cuprindea „parchet secretariat+birou presedinte, scaun gri 12 buc+16 buc negru, birou 2 piese presedinte - rosu, birou pentru calculator rosu, mobilier perete tip bibliotecã 3 buc. rosu, canapea din module maro, 2 buc. ficus, panou conferintã de presã din cadru metalic si panou cu sigla PSD, corpuri mobilier tip servantã 2 buc. rosu, acte, poze, elemente de biroticã“. Toate au fost scoase în stradã, mai putin ficusii (era destul de frig afarã, iar pesedistii tin la plante) si parchetul (care face obiectul unei dispute). „Mobilierul a fost fãcut de noi, dupã ce Marius Munteanu a plecat de la PSD Piatra Neamt cu absolut tot, cã n-a lãsat nici o hîrtie pe jos. Biroul permanent de atunci, care acum este cu mine la PC, a cumpãrat tot, parchet, mobilã, ca sã avem conditii decente. Dupã un an de cînd m-au dat afarã, i-am cerut noului presedinte sã ne returneze mobilierul si, desi au fost de acord initial, acum au fãcut scandal. Unul înjura, altul bodogãnea... Noi avem acte cã e al nostru totul si avem nevoie, cã ne trebuie la noul sediu“, a declarat Cristian Liciu. Eugen Nechita, fruntas PC prezent la operatiune, spune cã n-au fost chiar înjurãturi: „Au ridicat tonul, ne-au amenintat cu politia, nu ne-au dat panoul publicitar luat de domnul Liciu cu 15 milioane din banii lui, nu recunosc cã parchetul este al nostru. Nu zic sã ne dea valoarea integralã, dar mãcar sã ne dea ceva pe el. Si puteti adãuga acolo cã noi, de la PC, am fost de o politete rarã“.

„Le-am dat cafea!“

Initial siderati de situatie, social-democratii si-au revenit repede si s-au pus la dispozitia cãrãusilor: „ÃŽi dãm mobila, cum sã nu. Poate vrea si varul de pe pereti, dar nu l-a pus el“. „Nimic anormal din punctul lui de vedere, nimic anormal din punctul nostru de vedere. N-a zis nimeni cã nu îi dã. Sã si le ia si sã fie sãnãtosi! Si mai vor aliante! Parcã-i vãd cã dupã 5 februarie vin sã le aducã înapoi“, vorbeau oamenii pe coridoare. Presedintele PSD Piatra Neamt, Aurelia Simionicã, spune cã mobila nu e nici o pierdere. „Cumpãrãm alta în loc. Am fãcut proces-verabl, dupã ce am verificat cu judetul, le-am dat tot ce au vrut. Parchetul nu-l pot lua pentru cã e facturat pe organizatia judeteanã si li s-a scãzut din cotizatii. Nu mai zic de aberatia situatiei, cã e montat. Eu sînt în continuare pe ideea cã lucrurile trebuie tratate cu decentã, dar dacã nu se poate, nu se poate. ÃŽn mod sigur nu i-a înjurat nimeni si nu s-a luat nimeni de ei. Inclusiv cafeaua si-au bãut-o la noi. Am discutat pe bazã de documente, iar dacã au probleme n-au decît sã se adreseze instantei, dacã pot dovedi altceva. Mi-as fi dorit mai multã discretie si decentã, pentru cã efectiv nu s-a opus nimeni de la noi. ÃŽmi pare rãu cã mai aveau niste agrafe de birou si niste bolduri, dar nu le-am mai gãsit“, a declarat sefa social-democratilor.

Articol afisat de 2125 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M. CONSTANTINESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective