Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2011
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 6 Septembrie 2011
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

S-a stabilit data concursului pentru sefia Ambulantei

• pe data de 27 septembrie va avea loc la Bucuresti concursul pentru postul de manager • singurul candidat interesat deocamdatã este doctorita Damoc, sefa Ambulantei de ani buni •

Dupã aproape un an de amînãri, Ministerul Sãnãtãtii s-a decis în sfîrsit sã scoatã la concurs posturile de manageri ale serviciilor de ambulantã din mai multe judete din tarã, deoarece deveniserã vacante prin expirarea mandatului de conducere al directorilor. La începutul acestei sãptãmîni s-a anuntat cã acest concurs va avea loc în intervalul 27 septembrie-7 octombrie, iar cei care sînt interesati sã participe trebuie sã-si depunã dosarele de înscriere în perioada 12-16 septembrie. Concursul de selectie va cuprinde douã etape: studierea dosarului de candidat si concursul propriu-zis. Acesta din urmã va avea mai multe probe: testul grilã de verificare a cunostintelor, sustinerea proiectului de management si interviul de selectie.
Candidatii trebuie sã fie absolventi de medicinã, dar pot fi si economisti sau juristi, cu totii însã trebuind sã fi absolvit un curs de management sanitar. Si în Neamt postul de manager va trebui sã fie ocupat prin concurs deoarece a devenit vacant de la începutul anului, odatã cu expirarea mandatului actualei sefe, doctorita Letitia Damoc. Deoarece Ministerul a tot amînat organizarea concursului, SAJ a fost condusã de acelasi medic care a obtinut prelungiri ale mandatului de conducere. Numele doctoritei Damoc este aproape sinonim cu Ambulanta Neamt, ea conducînd acest serviciu de circa 14 ani, fiind la momentul instalãrii ei în functie, cel mai tînãr manager din tarã în acest domeniu. De-a lungul anilor, aceasta a fost singura ce a dorit sã se înscrie la acest concurs, avînd pentru asta si larga sustinere a colegilor. Se pare cã nici anul acesta nu vor exista alti amatori pentru postul de manager, dar se va sti cu exactitate la finalul sãptãmînii viitoare, cînd se încheie perioada de înscriere. Doctorita Damoc a anuntat cã intentioneazã sã se înscrie la acest concurs din nou, deoarece are multe proiecte demarate ce ar trebui finalizate.
Candidatii vor trebui sã declare si dacã au fost colaboratori ai fostei Securitãti înainte de 1989, dar si sã achite o taxã de înscriere de 8 milioane de lei vechi.

Articol afisat de 1447 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Magda VASILACHE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective