Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2014
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 3 Martie 2014
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Pinalti, un bunic fericit

Primarul de Piatra Neamt a avut un început de primãvarã mai emotionant ca niciodatã, pentru cã pe 1 martie si-a crestinat prima nepoatã, pe Luna Elena, adusã pe lume de fiica sa, Giorgiana (foto).
ÃŽn ciuda vremii care n-a fost plinã de strãlucire, micuta a arãtat cã nu o indispune un timp mohorît, asa cã pe parcursul botezului de la Biserica Sfîntul Ioan Domnesc a scîncit doar cînd i s-a fãcut foame. Nici mãcar bãgatul în cristelnita frumos ornatã n-a speriat-o, spre mirarea zecilor de participanti care au rîs cînd i-au vãzut atitudinea fermã. Bunicul Pinalti a fost extrem de emotionat pe toatã durata botezului si a noptii ce a urmat, cãutînd sã salute fiecare invitat, sã se întretinã cu cei care veniserã sã se bucure alãturi de el de eveniment. Pentru primarul Stefan a fost al treilea botez, dar primul la care personaj principal a fost o fetitã, el mai avînd doi nepoti, unul de circa doi ani de la fiul Gabriel, si unul de aproape patru, de la fiica Giorgiana. Printre invitati au fost douã nume sonore ale politicii românesti, Elena Udrea si Elena Bãsescu, ambele ajutate în cariera politicã de liderul pedelist nemtean. Per total, la evenimentul de la Piatra Neamt au fost circa patru sute de invitati. A onorat invitatia si primarul de Roman, Laurentiu Leoreanu, venit cu sotia sa, Loredana. Presedintele Traian Bãsescu si-a amînat vizita la Piatra Neamt în ultimul moment, din cauza sedintei CSAT, cauzatã de problemele din Ucraina. Luna Elena s-a nãscut pe 12 septembrie 2013, fãcîndu-l pe Pinalti pentru a treia oara bunic. Fetita a venit pe lume într-o clinicã din Franta, acolo unde familia Giorgianei, fiica primarului Stefan este stabilitã de cîtiva ani. „Vã dati seama cît m-am bucurat pentru cã aveam doi nepotei. Acum avem si o nepoticã pe care o crestinãm si sper sã fie fericitã, sã fie voioasã, sã aibã o viatã frumoasã, lipsitã de griji, dar mai ales sã fie norocoasã. Am invitat la petrecere rude apropiate, cunostinte, prieteni, oameni care-mi sînt apropiati“, a declarat, vizibil emotionat, primarul. Elena Udrea a spus cã a venit cu bucurie la acest eveniment si cã i-a fãcut o mare plãcere sã cumpere hãinute pentru fetita unuia din cei doi „prieteni politici“ de la Neamt, referindu-se la Gheorghe Stefan si Laurentiu Leoreanu. „Am cumpãrat hãinute si niste plusuri pentru micuta Luna Elena. E o plãcere sã cumperi hãinute, atunci cînd e vorba de o fetitã. Toate sînt roz, cu fundite si dantelã. Evident, am cumpãrat tot ce se cuvine unui asemenea eveniment: hãinute si jucãrii“, a declarat deputata. Udrea a si glumit spunînd cã dacã ar vrea sã-i urseascã ceva micutei care a primit botezul Domnului, oricum nu i-ar dori sã ajungã în politicã. „Nu i-as ursi sã ajungã în politicã. As încerca s-o feresc de o carierã grea, desi, acum glumesc, pentru cã stiti cã eu îmi doresc ca în politicã sã se implice cît mai multe femei, pentru cã lumea ar fi cu totul altfel, oricum mai bunã. ÃŽi doresc micutei sã fie desteaptã, frumoasã si sãnãtoasã. Dacã are toate aceste trei calitãti, se va descurca“, a mai adãugat Elena Udrea.

La petrecere, întîi meciul si apoi distractia!

Petrecerea a fost organizatã la un restaurant luxos din centrul municipiului, unde au sosit, rînd pe rînd, invitatii, care au petrecut pînã spre dimineatã. Tinerii nasi de botez ai micutei, Irina si Radu Sopa, au fost în centrul atentiei. Pentru doamne a fost o ocazie de a-si etala cele mai alese tinute si coafuri si mai fine parfumuri, iar domnii au avut sansa de a-si începe seara asa cum le place celor mai multi dintre bãrbati: cu un meci. Înainte de a încinge ringul si de a-si alinta papilele gustative cu cele mai diverse preparate, bãrbatii au savurat meciul dintre Steaua si Dinamo si spre norocul organizatorilor, scorul a fost unul care n-a creat încrîncenare. Dupã un 1-1 care a împãcat pe toatã lumea, microbistii s-au întrecut în a petrece pînã spre ziuã. Primarul Stefan, mai usor cu vreo 30 de kilograme fatã de botezul anterior din familia sa, s-a dovedit o gazdã nemaipomenitã pentru toti invitatii.

Articol afisat de 2575 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ, Flora ORDEAN)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective