Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2016
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 18 Februarie 2016
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Iatã cine-s nominalizatii la Gala Excelentei în Asistentã Socialã

• gala nationalã va avea loc peste o lunã, pe 14 martie • printre nominalizati se numãrã DGASPC Neamt, asistenti sociali din diverse institutii de profil din judet, politicieni, asociatii neguvernamentale sau jurnalisti • de luni, 14 februarie, s-a dat start votului pentru desemnarea cîstigãtorilor, acest lucru putînd fi fãcut accesînd link-ul: http://gala.cnasr.ro/index.pl/vot_2016 •

DGASPC Neamt a fost nominalizatã pentru a doua oarã la categoria Institutia Anului în cadrul Galei Nationale a Excelentei în Asistentã Socialã, eveniment care celebreazã performanta în domeniu. Totodatã, la categoria Premiul pentru întreaga carierã în promovarea asistentei sociale a fost nominalizat si Dan Marian Lospa, directorul general adjunct al DGASPC. Printre nominalizatii acestei gale se mai numãrã si asistenti sociali din diverse institutii de profil din judet dar si politicieni, asociatii neguvernamentale sau jurnalisti care au contribuit semnificativ la promovarea asistentei sociale si a drepturilor copilului.
„Nominalizarea noastrã reprezintã o onoare si o recunoastere a profesionalismului si seriozitãtii echipei de specialisti ai directiei, cu atît mai mult cu cît sîntem în competitie cu institutii publice sau organizatii private ori neguvernamentale cu performante remarcabile în domeniu“, a declarat Cristina Pãvãlutã, director general al DGASPC Neamt. Gala Nationalã a Excelentei în Asistentã Socialã, ajunsã la a treia editie anul acesta, va avea loc pe 14 martie, la Ateneul Român din Bucuresti. Pregãtirea evenimentului a debutat din primele zile ale anului, cu nominalizarea profesionistilor pe categorii, iar luni, 15 februarie, odatã încheiatã procedura de selectie a nominalizatilor, s-a dat start votãrii în vederea desemnãrii celor mai buni, urmînd ca pe 14 martie, cîstigãtorii sã fie premiati în cadrul Galei. „Acest eveniment anual recunoatte performanta în domeniu si celebreazã progresele fãcute în cele peste douã decenii de la reînfiintarea profesiei de asistent social. Ne bucurãm cã judetul Neamt are multe persoane si institutii nominalizate, ceea ce demonstreazã cã existã o echipã implicatã si dedicatã acestei profesii“, a spus Mirela Negrut, pretedintele Colegiului Asistentilor Sociali Neamt. Nominalizatii pot fi votati accesînd link-ul: http://gala.cnasr.ro/index.pl/vot_2016.
Nominalizatã pentru Premiul asistentului social al anului 2015
este Nicoleta Ciocîrlan, Directia de Asistentã Socialã din cadrul Primãriei Tîrgu Neamt. La categoria asistenti sociali ai anului 2015 - premiul pentru asistentul social din domeniul protectiei copilului îi are nominalizati pe Simona Maria Obreja - DGASPC Neamt si Eliza Ventaniuc - CJRAE Neamt. Premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilitãti - Eugen Daniel Manea - Spitalul Judetean Piatra Neamt, Sectia Neonatologie. Premiul pentru asistentul social din domeniul sãnãtate are ca nominalizare pe Lavinia Pasparugã - Spitalul Judetean, Sectia Psihiatrie. Pentru premiul pentru asistentul social din domeniul asistentei sociale comunitare a fost propus Florin Bogdãnel Antonoaea - Primãria Pîngãrati. Categoria personalitãti care sustin asistenta socialã, are cinci sectiuni. La acordarea premiului pentru jurnalism, va fi de ales între Ramona Aanei - Monitorul de Neamt, Carmen Baroi - Realitatea si Alina Avadani (Mihães) - Ziarul de Roman. Nominalizarea pentru premiul politicianul anului îl vizeazã pe Dan Vasile Constantin - consilier judetean. Premiul institutia anului ar putea ajunge la Asociatia de sprijin a persoanelor cu nevoi speciale Luceafãrul Piatra Neamt sau la DGASPC Neamt. Bãtãlia pentru premiul pentru întreaga carierã în promovarea asistentei sociale se dã între Dan Marian Lospa - director general adjunct DGASPC Neamt; Mirela Negrut - sef serviciu DGASPC si presedinte sucursala CNASR Neamt si Nicoleta Ciocîrlan - director interimar Directia de Asistentã Socialã - Primãria Tîrgu Neamt. Ultima sectiune - premiul pentru cea mai activã sucursalã CNASR - are ca nominalizare sucursala CNASR Neamt.

Articol afisat de 1857 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M. NEAMTU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective