Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2016
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 18 Februarie 2016
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Iată cine-s nominalizatii la Gala Excelentei în Asistentă Socială

• gala natională va avea loc peste o lună, pe 14 martie • printre nominalizati se numără DGASPC Neamt, asistenti sociali din diverse institutii de profil din judet, politicieni, asociatii neguvernamentale sau jurnalisti • de luni, 14 februarie, s-a dat start votului pentru desemnarea cîstigătorilor, acest lucru putînd fi făcut accesînd link-ul: http://gala.cnasr.ro/index.pl/vot_2016 •

DGASPC Neamt a fost nominalizată pentru a doua oară la categoria Institutia Anului în cadrul Galei Nationale a Excelentei în Asistentă Socială, eveniment care celebrează performanta în domeniu. Totodată, la categoria Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistentei sociale a fost nominalizat si Dan Marian Lospa, directorul general adjunct al DGASPC. Printre nominalizatii acestei gale se mai numără si asistenti sociali din diverse institutii de profil din judet dar si politicieni, asociatii neguvernamentale sau jurnalisti care au contribuit semnificativ la promovarea asistentei sociale si a drepturilor copilului.
„Nominalizarea noastră reprezintă o onoare si o recunoastere a profesionalismului si seriozitătii echipei de specialisti ai directiei, cu atît mai mult cu cît sîntem în competitie cu institutii publice sau organizatii private ori neguvernamentale cu performante remarcabile în domeniu“, a declarat Cristina Păvălută, director general al DGASPC Neamt. Gala Natională a Excelentei în Asistentă Socială, ajunsă la a treia editie anul acesta, va avea loc pe 14 martie, la Ateneul Român din Bucuresti. Pregătirea evenimentului a debutat din primele zile ale anului, cu nominalizarea profesionistilor pe categorii, iar luni, 15 februarie, odată încheiată procedura de selectie a nominalizatilor, s-a dat start votării în vederea desemnării celor mai buni, urmînd ca pe 14 martie, cîstigătorii să fie premiati în cadrul Galei. „Acest eveniment anual recunoatte performanta în domeniu si celebrează progresele făcute în cele peste două decenii de la reînfiintarea profesiei de asistent social. Ne bucurăm că judetul Neamt are multe persoane si institutii nominalizate, ceea ce demonstrează că există o echipă implicată si dedicată acestei profesii“, a spus Mirela Negrut, pretedintele Colegiului Asistentilor Sociali Neamt. Nominalizatii pot fi votati accesînd link-ul: http://gala.cnasr.ro/index.pl/vot_2016.
Nominalizată pentru Premiul asistentului social al anului 2015
este Nicoleta Ciocîrlan, Directia de Asistentă Socială din cadrul Primăriei Tîrgu Neamt. La categoria asistenti sociali ai anului 2015 - premiul pentru asistentul social din domeniul protectiei copilului îi are nominalizati pe Simona Maria Obreja - DGASPC Neamt si Eliza Ventaniuc - CJRAE Neamt. Premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităti - Eugen Daniel Manea - Spitalul Judetean Piatra Neamt, Sectia Neonatologie. Premiul pentru asistentul social din domeniul sănătate are ca nominalizare pe Lavinia Pasparugă - Spitalul Judetean, Sectia Psihiatrie. Pentru premiul pentru asistentul social din domeniul asistentei sociale comunitare a fost propus Florin Bogdănel Antonoaea - Primăria Pîngărati. Categoria personalităti care sustin asistenta socială, are cinci sectiuni. La acordarea premiului pentru jurnalism, va fi de ales între Ramona Aanei - Monitorul de Neamt, Carmen Baroi - Realitatea si Alina Avadani (Mihăes) - Ziarul de Roman. Nominalizarea pentru premiul politicianul anului îl vizează pe Dan Vasile Constantin - consilier judetean. Premiul institutia anului ar putea ajunge la Asociatia de sprijin a persoanelor cu nevoi speciale Luceafărul Piatra Neamt sau la DGASPC Neamt. Bătălia pentru premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistentei sociale se dă între Dan Marian Lospa - director general adjunct DGASPC Neamt; Mirela Negrut - sef serviciu DGASPC si presedinte sucursala CNASR Neamt si Nicoleta Ciocîrlan - director interimar Directia de Asistentă Socială - Primăria Tîrgu Neamt. Ultima sectiune - premiul pentru cea mai activă sucursală CNASR - are ca nominalizare sucursala CNASR Neamt.

Articol afisat de 1764 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M. NEAMTU)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu există nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective