Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2016
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 26 Noiembrie 2016
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

PNL sustine eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari

• liberalii vor sã elimine impozitarea tuturor categoriilor de pensii

Eliminarea impozitãrii tuturor categoriilor de pensii si eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari sînt cîteva dintre mãsurile pe care le va aplica Partidul National Liberal dacã va avea majoritatea parlamentarã dupã alegerile din data de 11 decembrie. Asta pentru cã PSD pretinde cã majoreazã pensii si salarii, dar în realitate nu au de unde le da pentru cã au avut grijã sã distrugã investitii publice si sectorul productiv. PSD dã cu o mînã pentru voturi si ia înapoi cu zece mîini dupã ce au trecut alegerile. Tot cei de la PSD sînt cei care au fãcut tot posibilul sã treacã legea prin care parlamentarii au pensii speciale. De aceea, PNL propune mãsuri pentru recredibilizarea Parlamentului, care este una dintre institutiile cele mai importante ale statului român. Camera Deputatilor si Senatul adoptã, în sedinte separate, legi, hotãrîri si motiuni, în prezenta majoritãtii membrilor. Din pãcate, desi Parlamentul este important pentru democratie, încrederea cetãtenilor a scãzut dramatic. De aceea este nevoie de o schimbare a paradigmei, de a-i ajuta pe cetãteni sã aibã încredere în cei pe care îi trimit în Parlament sã facã legi pentru a le face viata mai bunã. Alina Gorghiu a declarat cã liberalii vor renunta la pensiile speciale din prima lunã de mandat pentru cã PNL „nu acceptã privilegii si imunitãti“. „Colegii mei vor fi cei care din prima lunã de Parlament vor trebui sã renunte la acele pensii speciale, pentru cã PSD nu viseazã decît privilegii, nu viseazã decît stipendii, nu viseazã decît bani în plus nemeritati. Ori vrem sã fie acelasi lucru pentru toatã lumea, de la imunitate la salarii, la pensii, ori vrem sã avem categorii de privilegiati. Eu sînt în fruntea unui partid care nu acceptã privilegii si imunitãti“, a declarat recent presedintele PNL Alina Gorghiu. Un alt aspect legat de pensii cãrora liberalii le acordã importanta cuvenitã este legat de impozitare. ÃŽn programul de guvernare, PNL propune eliminarea impozitãrii tuturor categoriilor de pensii, indiferent de cuantumul lor.
„Mãsura de eliminare a impozitãrii tuturor categoriilor de pensii este necesarã. PNL va propune asta ca o reparatie pentru toti pensionarii din România, care au contribuit la bugetul de stat pe perioada cît au fost activi, iar acum trebuie sã se bucure de o viatã tihnitã, de pensie, de familie si de nepoti“, a declarat presedintele PNL Neamt Mugur Cozmanciuc.

Articol afisat de 4203 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M. N.)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective