Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 12 Aprilie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Primii picaþi la concursul pentru directori în învãþãmînt

• în prima zi, au reuºit la concurs toþi cei zece candidaþi • în zilele urmãtoare, au picat jumãtate dintre candidaþii care au vrut un post de director de ºcoalã •

Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de director ºi director adjunct din unitãþile de învãþãmînt preuniversitar de stat nemþene, desfãºurat la sediul Inspectoratului ªcolar al Judeþului Neamþ, în perioada 6 - 13 aprilie, a fãcut, deja, „victime“ în rîndul candidaþilor. Dacã prima zi de concurs s-a încheiat cu zece candidaþi admiºi pentru tot atîtea posturi scoase la concurs, din ziua urmãtoare au început sã aparã respinºii. Deci joi, 6 aprilie, au primit punctaj bun ºi vor fi directori urmãtorii: Rodica Iorga la Grupul ªcolar Bicaz, Mihãiþã Albu la Liceul de Artã „Victor Brauner“ Piatra Neamþ, Vasile Purice la Liceul Pedagogic „Gheorghe Asachi“ Piatra Neamþ, Daniela Gabriela Suman la Colegiul Naþional „Roman-Vodã“ Roman, Neculai Iftimie la Grupul ªcolar Industrial Materiale de Construcþii Roman, Vasile Vasilache la Grupul ªcolar Roznov, Aniºoara Ioniche la Colegiul Tehnic „Ion Creangã“ Tîrgu Neamþ, Mihai Armanu la ªcoala cu clasele I-VIII „Mihai Eminescu“ Roman, Dorina Elena Tiron la ªcoala cu clasele I-VIII „Roman Muºat“ Roman ºi Ana Vasiliu la ªcoala cu clasele I-VIII nr. 2 Sãvineºti. Vineri, 7 aprilie, la concurs s-au prezentat tot zece candidaþi, dar numai cinci vor fi directori: Elena Chihaia la ªcoala cu clasele I-VIII Bodeºti, Livia Michaela Bumbu la ªcoala cu clasele I-VIII Dragomireºti, Nichita Aftoni la ªcoala cu Clasele I-VIII Dumbrava Roºie, Maria Gherghel la ªcoala cu clasele I-VIII Mãrgineni ºi Doina Iliescu la ªcoala cu clasele I-VIII „Elena Cuza“ Piatra Neamþ. Ceilalþi cinci candidaþi respinºi au fost: Valerica Doroftei pentru ªcoala cu clasele I-VIII Bãlþãteºti, Mihail Matei pentru ªcoala cu clasele I-VIII nr. 1 Bicaz-Chei, Aurel Budãi pentru ªcoala cu clasele I-VIII Borca, Gabriela ªtefãnescu pentru ªcoala cu clasele I-VIII nr. 7 Piatra Neamþ ºi Maria Balaban pentru ªcoala cu clasele I-VIII Stînca-Pipirig. Luni, 10 aprilie, s-au prezentat opt candidaþi pentru aceleaºi posturi, doar jumãtate fiind admiºi. Vor fi directori Ioan Rãºchitor la ªcoala cu clasele I-VIII Galu-Poiana Teiului, Daniela Sece la ªcoala cu clasele I-VIII nr. 1 Poienari, Doiniþa Mariana Apostoaie la ªcoala cu clasele I-VIII Oglinzi-Rãuceºti, ºi Grigore Vãduva la ªcoala cu clasele I-VIII nr. 6 Roman. Au fost fost respinºi urmãtorii: Ion Cristescu pentru ªcoala cu clasele I-VIII Bãlãºeºti-Icuºeºti, Mircia Barbu pentru ªcoala cu clasele I-VIII Icuºeºti, Ion Iagãr pentru ªcoala cu clasele I-VIII Rãzboieni ºi Liviu Popa pentru ªcoala cu clasele I-VIII Rediu.
ISJ Neamþ a identificat, în tot judeþul, 82 de posturi vacante de director ºi director adjunct în unitãþile de învãþãmînt preuniversitar de stat, pentru ocuparea cãrora s-au înscris doar 59 de candidaþi: 39 pentru cele de director ºi 20 pentru adjuncþi. În general, pentru ocuparea unui post s-a înscris cîte un candidat, cu trei excepþii: ªcoala nr. 1 Piatra Neamþ - unde sînt trei candidaþi pentru postul de director, ªcoala nr. 3 Tîrgu Neamþ - cu doi candidaþi la postul de director adjunct, ºi ªcoala generalã Mastacãn-Borleºti, tot cu doi candidaþi pe postul de director. În fiecare zi sînt examinaþi 8-10 aspiranþi, rezultatele concursului fiind afiºate, în aceeaºi zi, la avizierul Inspectoratului ªcolar al Judeþului. Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de director ºi director adjunct din unitãþile de învãþãmînt preuniversitar de stat nemþene se va încheia joi, 13 aprilie.

Articol afisat de 3439 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Domnica VASILIU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de cicero la data 12.04.2006 12:28
Concurs politic
Face cineva o analiza a raportului directori-culoare politica? de exemplu la scoala 1 Piatra Neamt: o profesoara de sport care habar n-are de calculator sau de limbi straine(stie toata lumea) bate un candidat cu studii de conducere, cu masterat, limbi straine. Singurul merit: membru PNL si a luptat in campanie! Cine a notat-o la calculator sau la limbi straine? Doaman Rusu, care a picat la examenul pentru generala djunct chiar daca a concurat singura sau Macovei, colegul de la sport, care e specialist si el in limbi?
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective