Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
RSS News Feed - Monitorul de Neamt Retele Sociale si RSS
RSS - Monitorul de Neamt
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Monitorul Neamt
 Judetul Neamt
 rochii.ro
 fantastic.ro
 sarcasm.ro
 helen.ro
 cojoc.ro
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 12 Aprilie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Primii picați la concursul pentru directori în învățămînt

• în prima zi, au reușit la concurs toți cei zece candidați • în zilele următoare, au picat jumătate dintre candidații care au vrut un post de director de școală •

Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățămînt preuniversitar de stat nemțene, desfășurat la sediul Inspectoratului Școlar al Județului Neamț, în perioada 6 - 13 aprilie, a făcut, deja, „victime“ în rîndul candidaților. Dacă prima zi de concurs s-a încheiat cu zece candidați admiși pentru tot atîtea posturi scoase la concurs, din ziua următoare au început să apară respinșii. Deci joi, 6 aprilie, au primit punctaj bun și vor fi directori următorii: Rodica Iorga la Grupul Școlar Bicaz, Mihăiță Albu la Liceul de Artă „Victor Brauner“ Piatra Neamț, Vasile Purice la Liceul Pedagogic „Gheorghe Asachi“ Piatra Neamț, Daniela Gabriela Suman la Colegiul Național „Roman-Vodă“ Roman, Neculai Iftimie la Grupul Școlar Industrial Materiale de Construcții Roman, Vasile Vasilache la Grupul Școlar Roznov, Anișoara Ioniche la Colegiul Tehnic „Ion Creangă“ Tîrgu Neamț, Mihai Armanu la Școala cu clasele I-VIII „Mihai Eminescu“ Roman, Dorina Elena Tiron la Școala cu clasele I-VIII „Roman Mușat“ Roman și Ana Vasiliu la Școala cu clasele I-VIII nr. 2 Săvinești. Vineri, 7 aprilie, la concurs s-au prezentat tot zece candidați, dar numai cinci vor fi directori: Elena Chihaia la Școala cu clasele I-VIII Bodești, Livia Michaela Bumbu la Școala cu clasele I-VIII Dragomirești, Nichita Aftoni la Școala cu Clasele I-VIII Dumbrava Roșie, Maria Gherghel la Școala cu clasele I-VIII Mărgineni și Doina Iliescu la Școala cu clasele I-VIII „Elena Cuza“ Piatra Neamț. Ceilalți cinci candidați respinși au fost: Valerica Doroftei pentru Școala cu clasele I-VIII Bălțătești, Mihail Matei pentru Școala cu clasele I-VIII nr. 1 Bicaz-Chei, Aurel Budăi pentru Școala cu clasele I-VIII Borca, Gabriela Ștefănescu pentru Școala cu clasele I-VIII nr. 7 Piatra Neamț și Maria Balaban pentru Școala cu clasele I-VIII Stînca-Pipirig. Luni, 10 aprilie, s-au prezentat opt candidați pentru aceleași posturi, doar jumătate fiind admiși. Vor fi directori Ioan Rășchitor la Școala cu clasele I-VIII Galu-Poiana Teiului, Daniela Sece la Școala cu clasele I-VIII nr. 1 Poienari, Doinița Mariana Apostoaie la Școala cu clasele I-VIII Oglinzi-Răucești, și Grigore Văduva la Școala cu clasele I-VIII nr. 6 Roman. Au fost fost respinși următorii: Ion Cristescu pentru Școala cu clasele I-VIII Bălășești-Icușești, Mircia Barbu pentru Școala cu clasele I-VIII Icușești, Ion Iagăr pentru Școala cu clasele I-VIII Războieni și Liviu Popa pentru Școala cu clasele I-VIII Rediu.
ISJ Neamț a identificat, în tot județul, 82 de posturi vacante de director și director adjunct în unitățile de învățămînt preuniversitar de stat, pentru ocuparea cărora s-au înscris doar 59 de candidați: 39 pentru cele de director și 20 pentru adjuncți. În general, pentru ocuparea unui post s-a înscris cîte un candidat, cu trei excepții: Școala nr. 1 Piatra Neamț - unde sînt trei candidați pentru postul de director, Școala nr. 3 Tîrgu Neamț - cu doi candidați la postul de director adjunct, și Școala generală Mastacăn-Borlești, tot cu doi candidați pe postul de director. În fiecare zi sînt examinați 8-10 aspiranți, rezultatele concursului fiind afișate, în aceeași zi, la avizierul Inspectoratului Școlar al Județului. Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățămînt preuniversitar de stat nemțene se va încheia joi, 13 aprilie.

Articol afisat de 2994 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Domnica VASILIU)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Adăugat de cicero la data 12.04.2006 13:28
Concurs politic
Face cineva o analiza a raportului directori-culoare politica? de exemplu la scoala 1 Piatra Neamt: o profesoara de sport care habar n-are de calculator sau de limbi straine(stie toata lumea) bate un candidat cu studii de conducere, cu masterat, limbi straine. Singurul merit: membru PNL si a luptat in campanie! Cine a notat-o la calculator sau la limbi straine? Doaman Rusu, care a picat la examenul pentru generala djunct chiar daca a concurat singura sau Macovei, colegul de la sport, care e specialist si el in limbi?
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Premium UK domain names
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totalĂŁ sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective