Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 24 Iulie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlaul si-a prezentat lotul in cadru festiv

Ceahlaul si-a prezentat lotul in cadru festiv

Prezentarea lotului echipei Ceahlaul Piatra Neamt inaintea noii editii de campionat a fost un spectacol care nu a dezamagit. Muzica, foc de artificii, dar mai ales a contat faptul ca in tribune lumea era interesata de modul in care joaca echipa lui Mihai Stoica. Faptul ca la acest ultim amical al verii au fost prezenti circa 1.500 de spectatori, reprezinta un plus pentru Ceahlaul si o speranta ca la jocurile oficial vor fi in numar si mai mare.
Ceahlaul vrea sa ofere spectacol in noua editie de campionat. Cel putin dupa prezentarea lotului de vineri seara, aceasta este impresia. A fost o seara care a tradat dorinta de „NOU“ la Piatra Neamt. O fata noua a stadionului, cu instalatia de nocturna, cu tabela de marcaj performanta, dar si cu tribune vopsite in albastru si „tapetate” cu scaune noi, portocalii. Munca de renovare a stadionului nu se va termina pina la startul campionatului, dar diriguitorii Ceahlaului au in spate regulamentul. „Regulamentul permite nou-promovatelor sa lucreze la modernizarea stadionului inca o jumatate de an dupa inceperea campionatului. O sa arate frumos la final si sper ca publicului sa-i placa“, spunea inaintea acestui spectacol Ion Marginean, vicepresedintele FC Ceahlaul.
Noul a fost vazut si la nivelul echipamentului de prezentare al Ceahlaului: negru si portocaliu. A fost prezentat fiecare jucator in parte, iar cei aproximativ 1.500 de spectatori au aplaudat cu aceeasi frenezie, indiferent ca a fost strigat numele lui Covrig, Serban sau Alistar, dintre cei cunoscuti, sau al lui Diaz, Karamyan sau Stajic, dintre cei nou veniti. In concluzie atmosfera placuta. A lipsit doar Paul Borz, care simbata, 22 iulie, a spus „Adio!“ burlaciei.
Pina la debutul partidei cu FCM Bacau (3-2) au cintat Unik si Demmo, dar recitalul l-a dat Corina Chiriac, care a facut furori cu melodia „Rata”. Dupa meci au mai cintat Alina Sorescu, Impact si Corina.
Partida a durat 120 de minute
Ceahlaul si FCM Bacau au facut schimb de locuri in esaloanele fotbalistice ale tarii, iar vineri seara au oferit un spectacol fotbalistic agreabil. Jucat pe durata a 120 de minute, jocul a avut momente in care a fost mai alert, dar si momente in care a dat ocazia celor din tribune sa se plictiseasca. Asa cum era de steptat, Ceahlaul a folosit o formula cu patru fundasi, doi mijlocasi la inchidere, trei ofensivi, si un virf impins. Echipa pietreana a etalat la inceput un joc placut ochiului, in care devierile si pofta de miscare in teren a fotbalistilor au fost apreciate de spectatori. A impresionat argentinianul Angel Gaston Diaz, in banda dreapta. Mult tupeu, stiinta a jocului, tehnica foarte buna si spirit de luptator. Diaz ar putea fi o solutie interesanta si surprinzatoare la Ceahlaul. De fapt de la el a plecat si faza golului egalizator al Ceahlaului, dupa ce a scos din inghesuiala un balon care parea „mort“ in banda dreapta. Faza a fost continuata excelent de Tibi Serban si Mircea Ilie (‘53), ultimul sutind imparabil la coltul lung. Aceasta dupa ce pentru bacauani marcase Liutek (‘40), la o faza la care a gresit Nohai. Ca si Diaz, si bosniacul Stajic a fost la fel de implicat in joc, determinarea sa fiind aplaudata de cei din tribuna. Dupa minutul 60 au intrat in teren alti jucatori, atit pentru Ceahlaul, cit si pentru FCM Bacau. Jocul a avut cam aceleasi coordonate, cu perioade de dominare alternind de o parte si de alta si cu alte trei goluri marcate de Vitelaru (‘71) si Rusmir (‘119) pentru Ceahlaul, respectiv Banu (‘95), pentru FCM Bacau. Asa cum anuntase la conferinta de presa de vineri la prinz, Mihai Stoica a testat in acest amical si doi jucatori sirbi, Rusmir si Simic. Ambii sint mijlocasi si au jucat in repriza a II-a. Situatia lor va fi insa definitivata in urma intilnirii dintre presedintele de onoare al FC Ceahlaul, Gheorghe Stefan, si impresarii celor doi
Remus Vlad a spionat Ceahlaul, iar Stoica a vazut Bistrita
Jocul de vineri seara a fost urmarit si de doi reprezentanti ai clubului Gloria Bistrita. Omul cu ochiul ager a fost tocmai Remus Vlad, experimentatul fost tehnician al Gloriei in anii precedenti. „Ceahlaul este o echipa asezata bine in teren si sint convins ca in prima etapa nu ne va fi usor la Piatra Neamt. Aveti o echipa frumoasa“, a spus Remus Vlad. „Concluzia trasa de Remus Vlad cred ca nu este cea mai buna. Dar bine ar fi sa ramina cea trasa dupa jocul cu FCM Bacau. Oricum Ceahlaul va arata alta fata in partida cu Gloria Bistrita“, a declarat Mihai Stoica, antrenorul principal al Ceahlaului. Acesta din urma a vizionat pe viu un meci al celor de la Bistrita, ieri cu Forex Brasov, scorul fiind, in minutul 85, cind a plecat Stoica, 2-1 pentru brasoveni.
Ceahlaul si Gloria Bistrita se vor intilni in prima etapa a sezonului urmator in Liga I, vineri 28 iulie, de la ora 20.

Articol afisat de 1788 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective