Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 8 Septembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Neatenþia, cauza a trei evenimente rutiere

Trei evenimente rutiere, petrecute miercuri, 6 septembrie, pe arterele judeþului Neamþ, s-au datorat neatenþiei pietonilor, precum ºi a ºoferilor. Primul accident a avut loc, în jurul orei 10.30, pe strada Dãrmãneºti, din Piatra Neamþ. Florin S., în vîrstã de 37 de ani, din localitate, se angajase în traversarea strãzii prin loc nepermis ºi fãrã sã se asigure, moment în care a fost accidentat de un autoturism Ford condus de Vasile M., de 44 de ani, din Rediu.
Cel de-al doilea s-a înregistrat pe DN 15, în localitatea Pîngãraþi, ºi s-a datorat inconºtienþei unui tînãr care a uitat sã ridice piciorul de pe pedala de acceleraþie. Adrian P., de 24 de ani, din Tîrgu Mureº, conducea o autoutilitarã Fiat, pe direcþia Piatra Neamþ-Bicaz. La un moment dat, tînãrul a accelerat, intenþionînd sã depãºeascã un autovehicul care se deplasa regulamentar în faþa sa. ªoferul nu a þinut cont de faptul cã pe carosabil era împrãºtiatã
criblurã, drept pentru care maºina a derapat. Autoutilitara a intrat pe contrasens ºi, dupã ce s-a izbit de parapetul de pe marginea drumului, s-a rãsturnat în mijlocul ºoselei. Impactul s-a soldat cu rãnirea lui Adrian L., de 22 de ani, pasager în autoutilitarã.
Cu o jumãtate de orã mai tîrziu, un alt accident s-a înregistrat în municipiul Roman. Lãsatã nesupravegheatã de pãrinþi, o puºtoaicã de 3 ani, din Roman, a încercat sã traverseze aleea de la ieºirea din parcarea amenajatã în Piaþa Roman Vodã. Fetiþa nu a observat autovehiculul condus de cãtre Cãtãlin H., de 35 de ani, din localitate, fiind accidentatã. Victima a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.
Acestea nu au fost singurele evenimente la care lucrãtorii Poliþiei Rutiere au întocmit procese verbale. În aceeaºi zi, în jurul orei 16.30, un echipaj de la serviciul mai sus amintit l-au oprit în trafic pe Neculai Þ., de 38 de ani, din Borleºti, care se deplasa pe o stradã din Dumbrava Roºie cu un autoturism Dacia. Cum bãrbatul era bãut, poliþiºtii i-au cerut sã sufle în fiolã, însã a refuzat. În aceste condiþii, s-a întocmit un dosar penal pentru comiterea infracþiunii de refuz de recoltare de probe de sînge.

Articol afisat de 2153 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective