Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 12 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
HCF Piatra Neamt, invinsa de propriile ratari

HCF Piatra Neamt, invinsa de propriile ratari

• HCF Piatra Neamt - CSM Sfintu Gheorghe 30-32 (14-17) • cele mai multe goluri in acest meci au fost marcate de jucatoarea gazdelor, Camelia Bucur, 14 goluri •



Handbal Club Feminin Piatra Neamt a jucat duminica primul meci al campionatului Diviziei A, Seria Est, contra celor de la CSM Sfintu Gheorghe si a trebuit sa se recunoasca invinsa: 30-32 (14-17). Jocul din Sala Ceahlaul a scos in evidenta o serie de lipsuri la formatia gazda. Fara jucatoare de gabarit, care sa poata arunca de la distanta, fara pivoti de meserie, si cu un joc al extremelor mai slab, HCF s-a chinuit sa nu piarda. Iar linga toate acestea s-a adaugat si forma slaba a celor trei portarite. Nu se poate vorbi ca nu s-a muncit in acest meci, deoarece fetele s-au batut la fiecare faza si au incercat sa demonstreze ca tineretea le poate ajuta sa-si treaca in cont succesul. Cea mai buna jucatoare de pe teren a fost Camelia Bucur (foto). Prin felul ei de a gindi jocul din teren si-a adus de multe ori colegele in faze clare de gol, a executat bine aruncarile de la 7 metri, mai putin una la scorul de 25-26 si a fost singura pietreanca care a pus probleme prin aruncari de la distanta. In rest sint jucatoare care trebuie sa creasca in joc, precum achizitiile Slavila, Popescu, Matei, Ciobanu sau Bursuc. De asemenea, Adina Ghidoarca nu joaca la capacitate maxima, deoarece are probleme la genunchiul piciorului sting, iar Oana Rotaru a jucat pivot si a facut-o cu frica, nefiind inca recuperata in totalitate.
Dan Valentin, antrenorul echipei din Piatra Neamt, a spus ca echipa sa mai are de munca in perioada care vine, pentru a pune la punct mai multe lucruri. Un alt aspect care merita remarcat este ca mai multe jucatoare de la Rulmentul Brasov au fost transferate la Sfintu Gheorghe. „Stiam ca Rulmentul Brasov vrea sa faca o a II-a echipa si sa o inscrie in campionatul Diviziei A. Cum acest lucru nu s-a mai intimplat, mai multe jucatoare de acolo au plecat, sub forma de imprumut la Sfintu Gheorghe. Aceasta desi discutasem cu Mariana Tirca sa ne ajute pe noi. Acum am primit promisiuni de la ea pentru ca, in cazul in care vrea sa mai dea jucatoare sa joace in alta parte, sa nu uite de noi“, a declarat Dan Valentin.
Tehnicianul a mai spus ca jocul de la mijlocul acestei saptamini de la CSM Bucuresti nu se va mai disputa. Aceasta pentru ca formatia din capitala Romaniei nu s-a mai inscris in campionat. „CSM Bucuresti s-a nascut mort. Astfel nu mai mergem la Bucuresti si vom mai juca abia duminica, de la ora 10.30, cu Stiinta Bacau“, a mai spus Dan Valentin. Jocurile din prima etapa a Diviziei A, Seria Est, la handbal feminin s-au incheiat astfel: Stiinta Bacau - Oltchim II Rimnicu Vilcea 32-27; HCF Piatra Neamt - CSM Sfintu Gheorghe 30-32; CSM Ploiesti - HC Activ Ploiesti 28-23; LPS Iasi nu a jucat.

Articol afisat de 1674 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective