Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2007
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 24 August 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Meci pe un butoi cu pulbere

• Frunza a fost sanctionat dupa eliminarea de la Constanta • „nu pot spune nimic concret, vi se va comunica din partea CA“, a declarat Hizo • Ceahlaul întîlneste Poli Iasi, în seara aceasta, de la 19.30 •

Ceahlaul primeste vizita echipei Politehnica Iasi în etapa a V-a a Ligii I la fotbal, astazi, de la ora 19.30. ÃŽnaintea partidei, însa, a cam fost furtuna la Ceahlaul, deoarece, miercuri seara, a avut loc o sedinta a Consiliului de Administratie al clubului nemtean în care s-au luat decizii de sanctionare a jucatorilor si antrenorilor, ca urmare a evolutiilor din partidele cu Dinamo si Farul. Viorel Hizo a recunoscut ca penalizarea îl „atinge“ si pe el, dar a refuzat sa faca alte precizari despre hotarîrile luate. „Consiliul de Administratie va va anunta deciziile luate, dar nu acum“, a spus Hizo. Acesta s-a declarat extrem de nemultumit de cartonasul rosu primit de Viorel Frunza în jocul cu Farul. „Frunza a vrut sa primeasca acel cartonas rosu la Constanta, iar eu consider ca este un act grav de indisciplina. Consiliul de Administratie l-a sanctionat pentru ca membrii conducerii noastre nu mai tolereaza actele de indisciplina. Eu nu pot spune clar de ce a vrut Frunza sa ia rosu. Poate ca a vrut sa nu rateze jocul nationalei Moldovei cu Letonia“, a declarat Viorel Hizo, care s-a aratat foarte suparat pe elevul sau. Antrenorul considera ca Frunza nu si-a respectat atît colegii, lasînd echipa în 10 si neputînd juca cu Poli Iasi, cît si pe cei din conducerea tehnica. „Frunza avea mai multa nevoie de Ceahlaul, decît Ceahlaul de Frunza“, „a tunat“ sibianul. „Nu este vorba despre renuntarea la jucator, ci despre o amenda“, a afirmat Viorel Mastacaneanu, care a mai spus ca si alti jucatori au primit sanctiuni, nedorind sa spuna si numele acestora. Cert este, însa, ca Viorel Hizo era ieri foarte suparat pe jucatorii sai si pe faptul ca acestia nu au înteles ca venirea la Piatra Neamt nu înseamna ca aici este loc de vacanta si relaxare. „Trebuie sa joace fotbal“, a spus Hizo.
Tehnicianul a precizat, ieri, ca în raportul de joc sigur vor aparea numele lui Radu Doicaru si Narcis Raducan, jucatori care pîna acum nu fusesera convocati pentru jocurile din Liga I din cauza unor accidentari, dar si ca titular va fi Alex Golban. „Orice meci este dificil, pentru ca toate echipele sînt puternice, dar vrem victoria. Nu ma tem de forta aparatorilor adversi, deoarece eu am jucat si împotriva lui Stam, deci stiu cum e“, a spus Golban, care va juca titular într-un meci oficial pentru prima data de la venirea la Ceahlaul.
Capitanul Alex Forminte a spus ca jocul cu Poli Iasi va fi tratat cu cea mai mare seriozitate si ca îsi doreste ca, la finalul sau, tabela de marcaj sa arate acelasi scor ca la ultimul amical, adica 1-0. „Vrem sa ne luam revansa dupa acel 0-4 din campionatul trecut. Un meci amical nu seamana cu unul oficial, dar sper sa avem macar 1-0 la finalul celor 90 de minute. Ne dorim sa fim încurajati de cît mai multi suporteri, care apoi sa plece fericiti spre case“, a declarat capitanul Ceahlaului, care a mai spus ca nu Palimaru este pericolul de la Poli Iasi, ci întreaga echipa a lui Popa. „Orice alt rezultat în afara victoriei nu ne multumeste. Acest joc se disputa în conditii normale, nu ca în campionatul trecut, dar vreau atentie la axul central al adversarului“, a spus si Hizo. Roberto Ayza, care ar putea aparea si el în primul „11“, îsi doreste mult o victorie pentru echipa si nu sa marcheze el sau sa aiba pe cineva anume ca si coleg în linia de atac.
Programul etapei a V-a a Ligii I este urmatorul: Universitatea Craiova РUnirea Urziceni, Steaua Bucuresti РPandurii T̨rgu Jiu, Gloria Buzau РCFR Ecomax Cluj Napoca, Gloria Bistrita РDacia Mioveni, Universitatea Cluj РFC Vaslui, Otelul Galati РUTA Arad, Politehnica Timisoara РRapid Bucuresti, Farul Constanta РDinamo Bucuresti, Ceahlaul Piatra Neamt РPolitehnica Iasi.

Articol afisat de 1418 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective