Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 21 Februarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Pregãtim surprize pentru jocul retur“

• Unic - Stiinta se joacã astãzi, de la ora 19, în Sala Ceahlãul • meciul conteazã pentru mansa secundã a sferturilor de finalã ale Cupei Challenge •

Unic-LPS Piatra Neamt si Stiinta Bacãu sînt pregãtite pentru un retur încins în sferturile de finalã ale Cupei Challenge la volei feminin. ÃŽn tur, la Bacãu, au cîstigat gazdele cu 3-0, însã acel scor aproape cã nu are nici o importantã. Conform regulamentului de desfãsurare al competitiei, o echipã care îsi doreste accederea într-o fazã superioarã trebuie sã cîstige ambele manse sau, în caz de egalitate la victorii, sã cîstige setul de aur, care are loc pe terenul echipei ce gãzduieste returul. Unicul are astfel 50% sanse de calificare, iar pentru asta antrenorii nemtencelor vor sã surprindã formatia adversã. „Le-am pregãtit surprize celor de la Bacãu. Am încredere cã vom învinge, chiar dacã vom fi nevoiti sã disputãm si „setul de aur»“, a declarat Branko Gajic (foto), antrenorul principal al Unicului. De dibãcia acestuia în a gãsi solutii, dar si de o prestatie excelentã a jucãtoarelor îsi leagã sperantele si Vasile Ouatu, presedintele de onoare al pietrencelor. Acesta este convins cã Gajic si colegii sãi, Aleksander Rajcic si Aurel Cazacu, au studiat bine înregistrarea meciului de la Bacãu si vor gãsi solutiile prin care sã contracareze atuurile echipei adverse.
Branko Gajic asteaptã ca meciul sã fie urmãrit de un public numeros, asa cum s-a mai întîmplat în jocurile precedente, atît pe plan european, cît si national. „Va fi un alt meci la Piatra Neamt. Sînt sigur de asta. Nu voi pune deloc presiune pe fete. Ele trebuie sã fie constiente cã intrã pe teren pentru un meci la nivel de cupe europene si as vrea sã le vãd concentrate ca la partidele cu Lichtenvoorde si Kazan. Cred în sansa noastrã de a ajunge în Final Four, pentru cã vom evolua în Sala Ceahlãul“, a precizat sîrbul în vîrstã de 28 de ani.
Unic si Stiinta viseazã la un loc între primele patru formatii ale Cupei Challenge. Cine se calificã astãzi va participa apoi la turneul final al competitiei, întrecere ce va avea loc, cel mai probabil, în Italia sau Turcia. Programul meciurilor din mansa secundã a sferturilor de finalã ale Cupei Challenge este urmãtorul: Dinamo Bucuresti - Vakifbank Günes S. Istanbul (în tur, 0-3), Dresdner SC - Hotel Cantur Las Palmas (0-3), Unic-LPS Piatra Neamt - Stiinta Bacãu (0-3), Olympiacos Pireu - Infoplus Minetti Imola (0-3).

Articol afisat de 1456 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective