Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2008
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 1 Mai 2008
TipŃreste articolul - Varianta pentru imprimantŃ Trimite acest articol unui prieten  prin email

Peste 11.000 de nemteni nu vor putea vota

Prefectura a g´┐Żzduit marti, 29 aprilie a.c., instruirea cadrelor implicate ´┐Żn asigurarea pazei si ordinii publice pe perioada desf´┐Żsur´┐Żrii campaniei electorale - 2-31 mai. Au participat sefii si adjunctii politiei municipale si or´┐Żsenesti, conducerea serviciului politiei rutiere si a celui de ordine public´┐Ż, sefii posturilor de politie rural´┐Ż si conducerea Inpectoratului de Jandarmi.
Tuturor celor prezenti li s-a solicitat s´┐Ż parcurg´┐Ż prevederile Legii 67/2004 pentru alegerea autorit´┐Żtilor administratiei publice locale, ´┐Żn special articolul 103 referitor la contraventii aplicate pentru nerespectarea legilor electorale. Un alt aspect luat ´┐Żn discutie a privit situatia cet´┐Żtenilor ale c´┐Żror acte de identitate au expirat. „´┐Żn acest moment, peste 11.000 de persoane cu drept de vot au actele de identitate expirate. ´┐Żi rug´┐Żm pe cet´┐Żtenii ´┐Żn cauz´┐Ż s´┐Ż se prezinte la serviciile comunitare de evident´┐Ż informatizat´┐Ż a persoanei pentru a intra ´┐Żn legalitate si pentru a evita aglomer´┐Żrile create ´┐Żn preajma zilei vot´┐Żrii la aceste servicii“, a mai declarat prefectul Toader Mocanu.
Cu privire la asigurarea ordinii publice pe timpul desf´┐Żsur´┐Żrii adun´┐Żrilor publice, a mitingurilor si manifest´┐Żrilor cultural-artistice, prefectul a cerut sefilor de post s´┐Ż fie prezenti la toate aceste actiuni electorale si, ´┐Żmpreun´┐Ż cu jandarmii, s´┐Ż monitorizeze desf´┐Żsurarea lor si s´┐Ż fie preg´┐Żtiti s´┐Ż intervin´┐Ż pentru aplanarea unor eventuale conflicte. Totodat´┐Ż, vor fi intensificate patrul´┐Żrile ´┐Żn zonele care au creat probleme ´┐Żn timpul proceselor electorale anterioare. M´┐Żsuri speciale vor fi luate si pentru transportul buletinelor de vot dup´┐Ż tip´┐Żrire, pentru depozitarea si distribuirea acestora. „Cu aceast´┐Ż ocazie, am cerut politiei rurale s´┐Ż-si fac´┐Ż mai bine simtit´┐Ż prezenta ´┐Żn comune, s´┐Ż fie apropiati de oameni si s´┐Ż fie mai prompti ´┐Żn solutionarea pl´┐Żngerilor pe care le pimesc. Politistii din mediul rural trebuie s´┐Ż cunoasc´┐Ż tot ce se ´┐Żnt´┐Żmpl´┐Ż ´┐Żn comunit´┐Żtile locale“, a mai sustinut prefectul.

Articol afisat de 1524 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona T´┐ŻRN´┐Ż)
AdaugŃ comentariul tŃu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist´┐Ż nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective