Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2008
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 20 Mai 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Doi lipsã la concursul pentru inspectori scolari

• profesorii Niculina Nitã si Edita Simsenshon au ratat competitia la care se înscriseserã

Concursul pentru desemnarea inspectorilor scolari nu i-a mai adus în fata comisiei de examinare a candidatilor pe toti cei 17 înscrisi, doi abandonînd cursa încã de la început. Inspectorul general Mihai Lãcãtusu a declarat cã nu au mai intrat în concurs profesoarele Niculina Nitã si Edita Simsenshon, ambele de la Colegiul Tehnic Piatra Neamt. Prima se înscrisese pentru catedra de inspector scolar perfectionare si formare continuã, iar cea de-a doua, pentru inspector scolar pentru integrare europeanã si programe comunitare. „Concursul pentru inspectorii scolari a început luni la ora 9, cînd s-au extras cincisprezece subiecte din 40 de variante, la Colegiul Petru Rares. Toti participantii s-au înscris în numãrul de minute acordat si au reusit sã transmitã rezultatele la o adresã de e-mail. Pentru ieri au fost programati la activitatea practicã si inspectia specialã educatoarea Rodica Vãdeanu si învãtãtorul Florin Dimon, pentru catedrele de învãtãmînt preprimar si primar. Totul s-a desfãsurat în conditii normale, firesc, activitãtile la clasã sustinîndu-se la Scoala nr. 3 si la grãdinita subordonatã acestei unitãti. Marti, 20 mai, vor fi vãzuti la clasã alti inspectori, dupã planificarea realizatã“, a declarat profesorul Mihai Lãcãtusu. ÃŽnvãtãtorul Florin Dimon candideazã pentru catedra de inspector învãtãmînt primar, Gabriela Puscãlãu - pentru englezã si management educational (catedrã întreagã), educatoarea Rodica Vãdeanu - pentru învãtãmînt preprimar, Elena Ciurea - pentru educatia adultilor (jumãtate de normã), Elena Camelia Neta, pentru matematicã, Ion Bãlan - jumãtate de normã de biologie, Gheorghe Brînzei - românã, Camelia Nina Sava - geografie si management educational, Cristina Alexandra Popa - educatie muzicalã, Grigorutã Oniciuc - fizicã si managementul resurselor umane (normã întreagã), Florentina Ungureanu - informaticã (jumãtate de normã), Cristina Mirela Grigori - francezã (jumãtate de normã), Florica Ionicã - inspector chimie (jumãtate de normã), Ioana Moga Tudoran - chimie (jumãtate de normã), Maria Ghinitã - integrare europeanã si programe comunitare.
Dupã cum a mai afirmat profesorul Lãcãtusu, pentru desfãsurarea concursului au fost invitati reprezentanti ai Ministerului Educatiei.

Articol afisat de 1816 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective