Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 16 August 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Bianca Perie debuteazã la Jocurile Olimpice

• romascanca va fi printre sportivele care, duminicã noapte, vor încerca sã-si cîstige locul printre finalistele probei de aruncare a ciocanului • nationala de handbal s-a antrenat cu Angola, iar gimnastele nu au ajuns pe podium la individual compus •

Bianca Perie este singura reprezentantã a atletismului nemtean la aceastã editie a Jocurilor Olimpice de la Beijing. Sportiva legitimatã la LPS Roman va intra în concurs luni dimineatã, cel mai probabil la ora 4 (ora României), în calificãrile probei de aruncare a ciocanului. Nemteanca este constientã cã îi va fi greu printre atîtea senioare, avînd în vedere cã ea se aflã încã la vîrsta junioratului. „Pozitia mea este una ingratã pentru cã voi fi singura junioarã dintre participante dar, în acelasi timp, acest lucru ia mult din presiunea care ar putea sta pe umerii mei. Eu sper sã intru în primele 12 aruncãtoare ale planetei, ceea ce ar echivala cu prezenta în finala probei. Voi încerca sã dau tot ce am mai bun. Prima Olimpiadã care va conta sub aspectul rezultatelor va fi cea din 2012, dar Beijingul este o etapã esentialã în pregãtirea acesteia, de care eu trebuie sã profit la maxim“, declara Bianca Perie, înainte de plecarea spre China.
Nationala de handbal feminin îsi continuã traseul victorios la Beijing, ultima victimã fiind Angola, scor 28-23 (16-7). Cea mai slabã formatie a grupei a fost învinsã la numai 5 goluri diferentã. A fost practic un antrenament cu public pentru românce, care mai au un singur meci în grupele Jocurilor Olimpice. Pentru tricolore meciul de mîine dimineatã are o importantã foarte mare, deoarece o victorie contra nordicelor ar face ca România sa termine pe locul 1 în clasamentul Grupei A, iar în sferturi ar întîlni selectionata Braziliei. În cazul unui egal sau al unui insucces, Hutupan si colegele sale vor înfrunta în sferturi Ungaria, un adversar mult mai periculos.
Ziua de ieri nu a adus nici o medalie delegatiei tricolore. Gimnastele Steliana Nistor si Sandra Izbasa nu au reusit decît clasãri în primele opt în ierarhia olimpicã la individual compus. Nistor a terminat pe 5, iar Izbasa pe 8. Sperante la medalii de la gimnasti mai sînt în concusurile pe aparate, acolo unde Marian Drãgulescu, Izbasa si Nistor pot emite pretentii.

Articol afisat de 1385 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective