Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2008
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 20 Octombrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Perversul recidivist de pe strada Ureche

• un adolescent a fost agresat sexual de un individ din Piatra Neamt • fapta s-a petrecut în uscãtorul unul bloc de pe strada Grigore Ureche • Adrian Zidaru a fost arestat preventiv pentru 29 de zile • inculpatul are la activ mai multe condamnãri pentru furt, tîlhãrie si viol • în anul 2003, el a violat o adolescentã de 16 ani • liberat în noiembrie 2007, Zidaru mai avea de executat un rest de pedeapsã de 916 zile de închisoare •

O faptã inimaginabilã, comisã de un recidivist care a violat un bãiat, în vîrstã de 13 ani, i-a oripilat pe locuitorii unui bloc de pe strada Grigore Ureche, din cartierul Dãrmãnesti. Grozãvia s-a petrecut sîmbãtã searã, în „uscãtorul“ de la etajul IV al blocului în care cei doi locuiau. Adrian Zidaru îl cunostea din „vedere“ pe adolescent de mai mult timp. Sîmbãtã dupã amiazã, bãiatul a fost acostat de bãrbat, acesta invitîndu-l la un pahar cu bere în garsoniera sa. Adolescentul a acceptat invitatia si a bãut, împreunã cu cel care avea sã-l agreseze, cîteva pahare cu bere. Spre searã, dupã ora 21, Zidaru i-a propus bãiatului sã meargã împreunã la uscãtorul blocului, pentru a lua niste vin. Odatã intrati în camerã, Zidaru a încuiat usa si i-a propus bãiatului o partidã de sex. Refuzat, individul i-a aplicat copilului cîteva lovituri cu pumnii, dupã care l-a violat. Un proprietar din bloc, care i-a vãzut pe cei doi intrînd în uscãtor, si-a dat seama cã ceva este în neregulã, mai ales cã a auzit tipete. Omul a pus mînã pe telefon si a sunat la Politie. ÃŽn cîteva minute, la fata locului au ajuns mai multi politisti care, împreunã cu mai multi locatari, au fortat usa de acces, reusind sã elibereze victima. Adrian Zidaru a fost retinut pe bazã de ordonantã, iar ieri dupã amiazã a fost arestat preventiv pentru o perioadã de 29 de zile. ÃŽncercînd sã se apere, infractorul le-a spus politistilor cã bãiatul a acceptat raportul sexual, trãind cu acesta o „idilã“ încã din luna august. Afirmatiile sale au fost respinse de cãtre victimã, dar si de raportul medicului legist. Acesta a confirmat violul, constatînd cã bãiatul prezintã urme de agresiune la nivelul capului. Adrian Zidaru, în vîrstã de 41 de ani, este un individ care a mai avut probleme cu legea, avînd la activ mai multe condamnãri pentru furt, tîlhãrie si viol. ÃŽn 2003, el a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru viol. A fost liberat conditionat în noiembrie 2007, cu un rest de pedeapsã de 916 zile. ÃŽn mai 2003, Zidaru a violat si snopit în bãtaie o adolescentã de 16 ani. Fapta s-a petrecut într-un apartament din Piatra Neamt. Ioana B. rãmãsese sã înnopteze la o prietenã din oras. A doua zi dimineatã, în jurul orei 7, fetele au fost trezite de Adrian Zidaru, care le-a zis cã a venit la mama fetei care a gãzduit-o pe Ioana B. Vãzînd cã fetele sînt singure, bãrbatul a hotãrît sã o violeze pe adolescenta aflatã în vizitã. Astfel, folosind violenta, Zidaru a obligat-o pe fatã sã întretinã relatii sexuale împotriva vointei ei. Ulterior, agresorul a plecat, nu înainte de a o ameninta pe fatã cu moartea, dacã va spune ce s-a întîmplat. Mama fetei a aflat ce s-a întîmplat si a depus o plîngere la Politie.

Articol afisat de 1546 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU, G. MUNTEANU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de turtles la data 20.10.2008 06:55
Bravo! Sunteti cei mai tari
"bãrbatul a hotãrît sã o violeze pe adolescenta aflatã în vizitã. Astfel, folosind violenta, Zidaru a obligat-o pe fatã sã întretinã relatii sexuale împotriva vointei ei".
Mama ei de logica, in goana dupa senzational deveniti din ce in ce mai penibili. Vorba latinilor "epistola non erubescit" dar poate veti rosi macar voi. Si veti deveni ceva mai ancorati in necesitatile reale de informare si nu in cronicile de rutina ale politiei. V-ati facut cumva un birou acolo?
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective