Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2008
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 31 Octombrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Mall-ul primãriei, iar amînare

• chiriasii au cerut încã douã sãptãmîni rãgaz pentru a-si amenaja spatiile • ziua inaugurãrii, avansatã de aceastã datã, ar fi 21 noiembrie •

Mall-ul primãriei mai rateazã o datã inaugurarea oficialã. A intervenit o nouã amînare în programarea fãcutã initial de municipalitate. Dupã multe termene date peste cap din cauza lucrãrilor nefinalizate, primãria stabilise ca pe 7 noiembrie, în ajunul Sfintilor Mihail si Gavril, sã taie panglica festivã. Acum, se vede nevoitã sã mai amîne cu vreo douã sãptãmîni ceremonialul. „De aceastã datã nu este nici vina noastrã, nici a constructorului. Chiriasii au solicitat aceastã perioadã de rãgaz, pentru cã nu si-au finalizat încã amenajãrile interioare. De principiu, au spus cã douã sãptãmîni le sînt suficiente, ceea ce ar duce inaugurarea pe data de 21 noiembrie. Ne ferim însã sã mai avansãm vreo datã, pentru cã nu stim dacã ei îsi vor termina ce au de fãcut pînã atunci“, a declarat Nicoleta Husaru, purtãtorul de cuvînt al primãriei.
Aceasta spune cã, din punctul de vedere al municipalitãtii pietrene, mall-ul este gata. „Constructorul ne-a predat clãdirea, iar noi, la rîndul nostru, am predat-o administratorului. ÃŽn ceea ce ne priveste este gata, nu mai avem ce face. De acum, este o chestie care tine strict de amenajãrile interioare“, a mai spus purtãtorul de cuvînt al primãriei.
La Forum Shoping Center, cã asa se cheamã mall-ul primãriei, se lucreazã de mai bine de aproape doi ani, iar primul termen anuntat pentru inaugurare de primãrie a fost în decembrie anul trecut. Nu s-a putut pentru cã nici clãdirea nu era încã ridicatã în totalitate. Ulterior, oficialii pietreni si-au exprimat dorinta de a-l da la gata în varã, lucru care iarãsi nu a fost posibil, pentru cã lucrãrile nu erau încheiate. A rãmas pentru toamnã. În septembrie s-a spus cã ultimul mop va fi pe 23 octombrie, tot atunci urmînd a fi fãcutã si inaugurarea. Apoi s-a amînat cu o sãptãmînã, dupã care a rãmas pentru 7 noiembrie, pentru cã sefii din primãrie n-au dorit sã fie acuzati cã dau în primire o investitie atît de mare chiar în preajma campaniei electorale. Acum, cu aceastã nouã amînare, riscul e din ce în ce mai mic, întrucît campania se încheie pe 29 noiembrie.
Pe cît de dificilã s-a dovedit transformarea platformei betonate de peste Cuejdi într-o clãdire impozantã, pe atît de greu a fost în cele din urmã sã fie amenajat pe interior. Dat fiind cã spatiile au fost închiriate de firme numai una si una, renumite pe plan international, probabil fiecare detaliu conteazã, iar aspectul finit trebuie sã fie unul impecabil.

Articol afisat de 1928 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective